- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тъпа ситуазция..
ЗдравейтеТака..историята е следната: От скоро харесвам едно момче с година по-голям от моето училище..До тук добре, обаче аз не издържах-навсякъде го виждам
Един ден взех, че го спрях (изчерви се преди да кажа нещо). Не се стъписах и му казах, че с една фр сме се обзаложили, че не ми стиска да му взема skype
![]()
Той се усмихна и каза `НЯМА ДА МИ ГО ВЗЕМЕШ`
![]()
Въпреки, че го каза с някаква супер топла усмивка..Избухнах в смях, заради глупостта, която казах
![]()
![]()
Ама попринцип аз съм много срамежлива, затова така..
От тогава той се навърта около мене, закача се (попринцип не обръща много внимание на момичетата).. Не знам как да го разбирам..Моля Ви кажете какво може да означава всичко това и как да подходя
Благодаря предварително
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
And this love's too strong
So baby know for sho'
I'll never let you go
Еми момчето явно се е зарадвало, че си му искала скайпа, макар да не е заради някакъв бас. Рядко се намират, хора които могат да го направят. Повечето пускат теми тука и чакат някой да им каже, а не дейсват. Поне това си направила. И все пак имаш ли му скайп? Щом се навърта около теб, видно е. Харесал те е и явно иска нещо да стане. Не стой така безучастна. Когато идва, почнете да си говорите. Опознайте се и така.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Да чуем годините, че да кажем... Между другото, ако има поне малко сиво вещество, момчето ще събере 2 и 2 и ще си отговори на въпросите "защо да не ти стиска?", "защо точно неговия Скайп искаш?", "как така е попаднал в центъра на вниманието ви(с приятелката)". Мисля, че се е сетил за какво точно става дума. Явно е момент ти да проявиш някаква инициатива. Има и такъв тип момчета- по-срамежливи и предпочитащи тях да "свалят". Не прави момчешки номера. Играй по правилата на момичетата - понякога определен поглед, жест или усмивка, останали скрити за другите, вършат повече работа от директното казване на нещата.
Еми явно се е поласкал. Действай.![]()
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Ем честито - сега е време да му покажеш че го харесваш(той вече го знае, обаче чака зелена светлина от теб), той да те покани да излезете и нататък ще е ясно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Малко съм13, знам, че са един вид детски работи, ама е голям сладур
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Покажи му,че го харесваш!
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Харесва те.Първоначално написано от annabelJB
![]()
t-_-
ppl that i respect : l0lz
и аз така мисля.Първоначално написано от valdesbg
Действай![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
DO IT !
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Това обяснява нещата. Всъщност, ако не бях изтрил единия ред на предния си пост, щеше да се разбере, че познах годините. Хайде, сега кажи какво точно очакваш от тази... хм... "връзка"?Първоначално написано от annabelJB
Ем какво може да очаква освен да са заедно определен период от време и да се разделят защото ще им писне да са заедно.![]()
#$%$ какво от това, че е на 13? Брейй... чакай да станеш поне на 16-17 и пак го попитай *шегувам се*
Явно се опитва да прави нещата по-интересни и да не изглежда от партията на 'по-лесните' момчета.![]()
Щом се навърта около теб и се закача определено е заинтересован. Може би чака ти да направиш и следващите крачки. Ако и той е толкова срамежлив - давай. Когато се засечете му подмятай усмивки
а ако се засечете за по-дълго го заговори на някаква тема и така нещата ще тръгнат нанякъде.
I may not look like much,
but I`m pro at pretending to
be a ninja.
Нищо, като изключим, че нито знае какво иска, нито какво очаква, най-малкото, как да го постигне. А и момчето не е много по-различно, доколкото схващам.Първоначално написано от MaryJaneee
Мисля,че това е момента да му покажеш,че го харесваш..
Продължавай така..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ем, едно готино прекарване, човек на когото мога да се доверяПървоначално написано от Emilen
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Добре. Не "хвърчиш" високо. Да знаеш само, че наистина е поласкан. Егото му е скочило до небето, защото се е досетил какво означава фронталната ти атака. На вашата възраст е малко трудно да се предвиди как ще реагира оттук нататък, поне за мен. Но все си мисля, че имаш добри шансове. Постепенно ще му ставаш все по-интересна. Но ако е срамежлив, както казваш, едва ли ще дойде пръв, дори от това да зависи живота му(аз бях такъв тип и добре помня колко ми беше неудобно всеки път, когато ме заговореше момиче). Затова гледай да се срещнеш насаме с него. Може да се озърта като мишле, страхувайки се да не ви види някой. Просто срамът е гадно нещо.
Хората казаха: Действай.![]()
Бъди искренна... и скайп ... не започвай от скайп знам че това е най лесното да поискаш чаата ... но пробвай с по трудното и по ефективното - покани го на среща целуни го ... просто ДЕЙСТВАЙ :Д
life is a road.ride it hard
До автора... от личен опит ти препоръчвам да го караш без скайп... Телефон - ДА ... Излизания - ДА ... но скайп-а ще прецака темите , за които можете да си говорите![]()
П.С. - скайп може да се използва до толкова , че да си правиш уговорки...
Айде и късмет...
The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !
Благодаря на всички ама той се оказа идиот![]()
![]()
![]()
![]()
Let the music blast
We gon' do our dance
Bring the doubters on
They don't matter at all
Cuz this life's too long
So baby know for sho'
I'll never let you go
Що бе?