.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Тъпа ситуазция..

Здравейте Така..историята е следната: От скоро харесвам едно момче с година по-голям от моето училище..До тук добре, обаче аз не издържах-навсякъде го виждам Един ден взех, че го спрях (изчерви се преди да кажа нещо). Не се стъписах и му казах, че с една фр сме се обзаложили, че не ми стиска да му взема skype Той се усмихна и каза `НЯМА ДА МИ ГО ВЗЕМЕШ` Въпреки, че го каза с някаква супер топла усмивка..Избухнах в смях, заради глупостта, която казах Ама попринцип аз съм много срамежлива, затова така.. От тогава той се навърта около мене, закача се (попринцип не обръща много внимание на момичетата).. Не знам как да го разбирам..Моля Ви кажете какво може да означава всичко това и как да подходя Благодаря предварително
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми момчето явно се е зарадвало, че си му искала скайпа, макар да не е заради някакъв бас. Рядко се намират, хора които могат да го направят. Повечето пускат теми тука и чакат някой да им каже, а не дейсват. Поне това си направила. И все пак имаш ли му скайп? Щом се навърта около теб, видно е. Харесал те е и явно иска нещо да стане. Не стой така безучастна. Когато идва, почнете да си говорите. Опознайте се и така.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Голям фен Аватара на Emilen
    Да чуем годините, че да кажем... Между другото, ако има поне малко сиво вещество, момчето ще събере 2 и 2 и ще си отговори на въпросите "защо да не ти стиска?", "защо точно неговия Скайп искаш?", "как така е попаднал в центъра на вниманието ви(с приятелката)". Мисля, че се е сетил за какво точно става дума. Явно е момент ти да проявиш някаква инициатива. Има и такъв тип момчета- по-срамежливи и предпочитащи тях да "свалят". Не прави момчешки номера. Играй по правилата на момичетата - понякога определен поглед, жест или усмивка, останали скрити за другите, вършат повече работа от директното казване на нещата.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Еми явно се е поласкал. Действай.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ем честито - сега е време да му покажеш че го харесваш(той вече го знае, обаче чака зелена светлина от теб), той да те покани да излезете и нататък ще е ясно

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Малко съм 13, знам, че са един вид детски работи, ама е голям сладур
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Супер фен Аватара на vesinka899
    Покажи му,че го харесваш!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Град
    Sofia

Re: Тъпа ситуазция..

Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Здравейте Така..историята е следната: От скоро харесвам едно момче с година по-голям от моето училище..До тук добре, обаче аз не издържах-навсякъде го виждам Един ден взех, че го спрях (изчерви се преди да кажа нещо). Не се стъписах и му казах, че с една фр сме се обзаложили, че не ми стиска да му взема skype Той се усмихна и каза `НЯМА ДА МИ ГО ВЗЕМЕШ` Въпреки, че го каза с някаква супер топла усмивка..Избухнах в смях, заради глупостта, която казах Ама попринцип аз съм много срамежлива, затова така.. От тогава той се навърта около мене, закача се (попринцип не обръща много внимание на момичетата).. Не знам как да го разбирам..Моля Ви кажете какво може да означава всичко това и как да подходя Благодаря предварително
    Харесва те.
    t-_-
    ppl that i respect : l0lz

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Ем честито - сега е време да му покажеш че го харесваш(той вече го знае, обаче чака зелена светлина от теб), той да те покани да излезете и нататък ще е ясно
    и аз така мисля.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Действай
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

DO IT !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Това обяснява нещата. Всъщност, ако не бях изтрил единия ред на предния си пост, щеше да се разбере, че познах годините. Хайде, сега кажи какво точно очакваш от тази... хм... "връзка"?

Ем какво може да очаква освен да са заедно определен период от време и да се разделят защото ще им писне да са заедно.

Абе нека тя да каже. После ще обясня защо питам.

Град
    Прип'ять
    #$%$ какво от това, че е на 13? Брейй... чакай да станеш поне на 16-17 и пак го попитай *шегувам се*

Явно се опитва да прави нещата по-интересни и да не изглежда от партията на 'по-лесните' момчета. Щом се навърта около теб и се закача определено е заинтересован. Може би чака ти да направиш и следващите крачки. Ако и той е толкова срамежлив - давай. Когато се засечете му подмятай усмивки а ако се засечете за по-дълго го заговори на някаква тема и така нещата ще тръгнат нанякъде.
    I may not look like much,
    but I`m pro at pretending to

be a ninja.

Цитирай Първоначално написано от MaryJaneee
    #$%$ какво от това, че е на 13? Брейй...
    Нищо, като изключим, че нито знае какво иска, нито какво очаква, най-малкото, как да го постигне. А и момчето не е много по-различно, доколкото схващам.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Означава, че се чувства полъскан от вниманието ти, нищо повече.
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мисля,че това е момента да му покажеш,че го харесваш..
    Продължавай така..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от Emilen
    Това обяснява нещата. Всъщност, ако не бях изтрил единия ред на предния си пост, щеше да се разбере, че познах годините. Хайде, сега кажи какво точно очакваш от тази... хм... "връзка"?
    Ем, едно готино прекарване, човек на когото мога да се доверя
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Добре. Не "хвърчиш" високо. Да знаеш само, че наистина е поласкан. Егото му е скочило до небето, защото се е досетил какво означава фронталната ти атака. На вашата възраст е малко трудно да се предвиди как ще реагира оттук нататък, поне за мен. Но все си мисля, че имаш добри шансове. Постепенно ще му ставаш все по-интересна. Но ако е срамежлив, както казваш, едва ли ще дойде пръв, дори от това да зависи живота му(аз бях такъв тип и добре помня колко ми беше неудобно всеки път, когато ме заговореше момиче). Затова гледай да се срещнеш насаме с него. Може да се озърта като мишле, страхувайки се да не ви види някой. Просто срамът е гадно нещо.

Повече от фен
    Хората казаха: Действай.

Бъди искренна... и скайп ... не започвай от скайп знам че това е най лесното да поискаш чаата ... но пробвай с по трудното и по ефективното - покани го на среща целуни го ... просто ДЕЙСТВАЙ :Д
    life is a road.ride it hard

До автора... от личен опит ти препоръчвам да го караш без скайп... Телефон - ДА ... Излизания - ДА ... но скайп-а ще прецака темите , за които можете да си говорите
    П.С. - скайп може да се използва до толкова , че да си правиш уговорки...
    Айде и късмет...
    The world is something you cant predict ! That's what it makes it fun !

Благодаря на всички ама той се оказа идиот
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората