.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Що бе?

Кво е сгафило момчето?
    Говорихме много в училище, даде ми скайпа си, за да се разберем да излезем.Е добре, намерих го и той изцепи "Аз с 7 клас не се занимавам" В даскало се държи малко по-добре и няма против да общува с мен, както казах навърта се. Разбрах и още негови постъпки от общи приятели-ПЪЛЕН идиот
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Град
    ForSaken city (:

Re: Тъпа ситуазция..

Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    Здравейте Така..историята е следната: От скоро харесвам едно момче с година по-голям от моето училище..До тук добре, обаче аз не издържах-навсякъде го виждам Един ден взех, че го спрях (изчерви се преди да кажа нещо). Не се стъписах и му казах, че с една фр сме се обзаложили, че не ми стиска да му взема skype Той се усмихна и каза `НЯМА ДА МИ ГО ВЗЕМЕШ` Въпреки, че го каза с някаква супер топла усмивка..Избухнах в смях, заради глупостта, която казах Ама попринцип аз съм много срамежлива, затова така.. От тогава той се навърта около мене, закача се (попринцип не обръща много внимание на момичетата).. Не знам как да го разбирам..Моля Ви кажете какво може да означава всичко това и как да подходя Благодаря предварително
    ъъ.. така.. момчето е една година по-голямо от твоето училище или момчето е една година по голямо от теб и е в твоето училище че нещо не ми стана ясно..

Ебавката на страна.

Еми може би те харесва знам ли..

След изцепи това в скайп и като разбрах как се държи с хората, да съм около него е, като да съм сред неандърталци
    Let the music blast
    We gon' do our dance
    Bring the doubters on
    They don't matter at all
    Cuz this life's too long
    And this love's too strong
    So baby know for sho'
    I'll never let you go

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Цитирай Първоначално написано от annabelJB
    След изцепи това в скайп и като разбрах как се държи с хората, да съм около него е, като да съм сред неандърталци
    Ами следващият път по-добър

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си