- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Страх от по-сериозно обвързване ????
Здравейте ! Такам.. искам да ви питам случвало ли ви се е да имате връзка и когато нещата започнат да стават по - сериозни да се плашите ? Аз в момента имам връзка и виждам, че момчето има по-сериозни намерения и когато каже или направи нещо с което ми показва това в първия момент ми иде да се отдръпна просто или да си тръгна. Аз си го обичам и знам, че и той ме обича ама какъв е тоя страх...
Та нормално ли е според вас и на някой случвало ли се е ?![]()
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Да,случвало ми се е да ме хване страх но не че ще стане по-сериозно ... а ме е страх да не объркам всичко ... да не свърши бързо приказката ...Първоначално написано от babyjoinmeindeath
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
А стига. Надали е тръгнал да ти подарява пръстен.
Мда.. може би донякаде е заради страха, че може би няма да оправдая очакванията му или пък просто сериозните връзки не са за менПървоначално написано от Valento
![]()
Ауууу тва пак ако го направи после сигурно няма може да ме догониПървоначално написано от dimitar_ak
Последния път, който ми направи така впечетление беше когато ми каза, че ме бил обичал повече от всичко на света и аз. Първата мисъл, която ми дойде на акъла беше "Каде се забърках?"
правиш супер гадно за човека, който е с теб.И аз съм в такава ситуация ама аз искам сериозна връзка, а него го е страх.Поне ми каза в началото, че още не знае иска ли сериозна връзка или просто така.Поне и ти предопреждавай щото е супер тъпо да си с някои и точно, когато си разкажеш колко сериозни са ти чувствата той да ти каже а не тогава не искам щото аз не съм сериозен.
Eе.. не си единственатова е нормална рекция при някои хора които не са лесно привързващи се (: Бъди по-търпелива,ии дано и ти започнеш да му показваш своята "обич" както и той на теб
![]()
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
мноо пъти ми се е случвало като бях по-малка..напоследък не може обаче да мине без да се привържа
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Не ме е страх толкова, че ще ме остави и т.н. страх ме е аз да не го направя и да го нараня и това, че той може би има по-голями очаквания а аз няма да ги оправдая...Първоначално написано от FiRe_LaDy
По би ме било страх от несериозните намерения на момчето и кратките връзки...понеже трудно се привързвам към някой,а направя ли го е много лошо.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Е да и аз ако си мислех, че той е с мен само за ей така си да му минава по-бързо времето тогава също шях да недоволствам.. Оф моля ви линчувайте ме
![]()
Ами самата дупа е обВЪРЗВАНЕ. Сама показва, че ти ще трябва да се лишиш от някои други удоволствия. А аз за себе си знам, че свободата ми е най-ценното нещо. За това и не съм по обвързванията.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Обвързване не значи отнемане на свобода. Това означава човека с теб да е по-приоритетен от всичко останало.
Той на 19 а аз след 2 месеца ги навършвам 19Първоначално написано от FiRe_LaDy
Ами не си малка,за да ти кажа,че е нормално да не си готова за сериозна връзка.Но според мен щом го обичаш и той обича теб,трябва да загърбиш този страх.Само пречи на връзката ви и се тормозиш.И аз като теб се страхувах,но както казах мяо страх беше да не ме наранят,но и до някаква степен и него да не нараня,и се държах малко по-дръпнато от приятеля ми ... и този страх до голяма степен развалии връзката ни.Не позволявай страха да застане м/у вас.От личен опит ти казвам,че смао вреди ..![]()
Ами, нормална реакция е. Само че е по-характерна за мъжката част. Аз и на 25 се ужасявах от възможността за обвързване, макар че имах почти 5-годишна връзка. После на момичето му писна, скъсахме и тя набързо се омъжи. Тогава ми идваше да се гръмна, какъв тъпак съм бил. Но след няколко месеца ми мина... Въпрос на нагласа е. Явно не желаеш да създаваш семейство, все още.
Ако не си готов да приемеш човека до теб сериозно и да правиш планове за бъдещето с него по-добре го напусни.
Първоначално написано от dimitar_ak
++++
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
А по-добре ли е да си с някой, ходите известно време и ти започваш да си правиш планове за бъдеще с него/нея, виждаш всичко розово и в един прекрасен момент той/тя те зарязва и ти оставаш с пръст в уста и тогава всички тези планове отиват на майната му.. тогаа кво праим ?Първоначално написано от dimitar_ak
Сигурна ли си, че го обичаш?
The blood that binds us ..till death unites us
Ами да![]()
Виж сега мила. И при мен е имало такъв страх, но той беше страх от повторно нараняване - един път ми разбиха сърцето и втория път, когато усетих, че нещата започват да стават по-сериозни се уплаших и не посмях да се доверя, поне не в началото... Но с времето се отпуснах и се доверих. Трябва да го преодолееш този страх. Риск от нараняване и изоставяне винаги има, но това значи ли, че не трябва да имаме сериозни взаимоотношения с никого и че трябва да прекратяваме всичките си връзки още в начален стадии ? Трябва да рискуваш! Обичаш го, той те обича - тогава просто бъдете заедно без да мислите за най-лошото. То винаги може да се случи, но както има една приказка "Не позволявай на страха от топката да те лиши от удоволствието на играта"!![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Мхм.
И според мен те е страх да не те нарани. Но пък си заслужава да рискуваш щом го обичаш.
The blood that binds us ..till death unites us