.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Страх от по-сериозно обвързване ????

Здравейте ! Такам.. искам да ви питам случвало ли ви се е да имате връзка и когато нещата започнат да стават по - сериозни да се плашите ? Аз в момента имам връзка и виждам, че момчето има по-сериозни намерения и когато каже или направи нещо с което ми показва това в първия момент ми иде да се отдръпна просто или да си тръгна. Аз си го обичам и знам, че и той ме обича ама какъв е тоя страх...
    Та нормално ли е според вас и на някой случвало ли се е ?
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

Re: Страх от по-сериозно обвързване ????

Цитирай Първоначално написано от babyjoinmeindeath
    Здравейте ! Такам.. искам да ви питам случвало ли ви се е да имате връзка и когато нещата започнат да стават по - сериозни да се плашите ? Аз в момента имам връзка и виждам, че момчето има по-сериозни намерения и когато каже или направи нещо с което ми показва това в първия момент ми иде да се отдръпна просто или да си тръгна. Аз си го обичам и знам, че и той ме обича ама какъв е тоя страх...
    Та нормално ли е според вас и на някой случвало ли се е ?
    Да,случвало ми се е да ме хване страх но не че ще стане по-сериозно ... а ме е страх да не объркам всичко ... да не свърши бързо приказката ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    А стига. Надали е тръгнал да ти подарява пръстен.

Re: Страх от по-сериозно обвързване ????

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Да,случвало ми се е да ме хване страх но не че ще стане по-сериозно ... а ме е страх да не объркам всичко ... да не свърши бързо приказката ...
    Мда.. може би донякаде е заради страха, че може би няма да оправдая очакванията му или пък просто сериозните връзки не са за мен

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    А стига. Надали е тръгнал да ти подарява пръстен.
    Ауууу тва пак ако го направи после сигурно няма може да ме догони
    Последния път, който ми направи така впечетление беше когато ми каза, че ме бил обичал повече от всичко на света и аз . Първата мисъл, която ми дойде на акъла беше "Каде се забърках?"

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    правиш супер гадно за човека, който е с теб.И аз съм в такава ситуация ама аз искам сериозна връзка, а него го е страх.Поне ми каза в началото, че още не знае иска ли сериозна връзка или просто така.Поне и ти предопреждавай щото е супер тъпо да си с някои и точно, когато си разкажеш колко сериозни са ти чувствата той да ти каже а не тогава не искам щото аз не съм сериозен.

Eе.. не си единствена това е нормална рекция при някои хора които не са лесно привързващи се (: Бъди по-търпелива,ии дано и ти започнеш да му показваш своята "обич" както и той на теб
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Супер фен
    Да.Беше ме страх,защото мислех,че накрая ще ме остави и ще бъда много наранена .. и така стана де,но ако не опиташ няма как да разбереш.Не се страхувай толкова и се пусни по течението.Не е болка за умиране дори и да не се получи или да объркаш нещо.
    Обичам те <3 !!!

Град
    София
    мноо пъти ми се е случвало като бях по-малка..напоследък не може обаче да мине без да се привържа
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    Да.Беше ме страх,защото мислех,че накрая ще ме остави и ще бъда много наранена .. и така стана де,но ако не опиташ няма как да разбереш.Не се страхувай толкова и се пусни по течението.Не е болка за умиране дори и да не се получи или да объркаш нещо.
    Не ме е страх толкова, че ще ме остави и т.н. страх ме е аз да не го направя и да го нараня и това, че той може би има по-голями очаквания а аз няма да ги оправдая...

Мега фен
    Град
    <3
    По би ме било страх от несериозните намерения на момчето и кратките връзки...понеже трудно се привързвам към някой,а направя ли го е много лошо.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Е да и аз ако си мислех, че той е с мен само за ей така си да му минава по-бързо времето тогава също шях да недоволствам.. Оф моля ви линчувайте ме

Супер фен
    На колко години сте ?
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ами самата дупа е обВЪРЗВАНЕ. Сама показва, че ти ще трябва да се лишиш от някои други удоволствия. А аз за себе си знам, че свободата ми е най-ценното нещо. За това и не съм по обвързванията.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Град
    София
    Обвързване не значи отнемане на свобода. Това означава човека с теб да е по-приоритетен от всичко останало.

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    На колко години сте ?
    Той на 19 а аз след 2 месеца ги навършвам 19

Супер фен
    Ами не си малка,за да ти кажа,че е нормално да не си готова за сериозна връзка.Но според мен щом го обичаш и той обича теб,трябва да загърбиш този страх.Само пречи на връзката ви и се тормозиш.И аз като теб се страхувах,но както казах мяо страх беше да не ме наранят,но и до някаква степен и него да не нараня,и се държах малко по-дръпнато от приятеля ми ... и този страх до голяма степен развалии връзката ни.Не позволявай страха да застане м/у вас.От личен опит ти казвам,че смао вреди ..
    Обичам те <3 !!!

Голям фен Аватара на Emilen
    Ами, нормална реакция е. Само че е по-характерна за мъжката част. Аз и на 25 се ужасявах от възможността за обвързване, макар че имах почти 5-годишна връзка. После на момичето му писна, скъсахме и тя набързо се омъжи. Тогава ми идваше да се гръмна, какъв тъпак съм бил. Но след няколко месеца ми мина... Въпрос на нагласа е. Явно не желаеш да създаваш семейство, все още.

Град
    София
    Ако не си готов да приемеш човека до теб сериозно и да правиш планове за бъдещето с него по-добре го напусни.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Ако не си готов да приемеш човека до теб сериозно и да правиш планове за бъдещето с него по-добре го напусни.

++++
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

А по-добре ли е да си с някой, ходите известно време и ти започваш да си правиш планове за бъдеще с него/нея, виждаш всичко розово и в един прекрасен момент той/тя те зарязва и ти оставаш с пръст в уста и тогава всички тези планове отиват на майната му.. тогаа кво праим ?

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Сигурна ли си, че го обичаш?
    The blood that binds us ..till death unites us

Ами да

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Виж сега мила. И при мен е имало такъв страх, но той беше страх от повторно нараняване - един път ми разбиха сърцето и втория път, когато усетих, че нещата започват да стават по-сериозни се уплаших и не посмях да се доверя, поне не в началото... Но с времето се отпуснах и се доверих. Трябва да го преодолееш този страх. Риск от нараняване и изоставяне винаги има, но това значи ли, че не трябва да имаме сериозни взаимоотношения с никого и че трябва да прекратяваме всичките си връзки още в начален стадии ? Трябва да рискуваш! Обичаш го, той те обича - тогава просто бъдете заедно без да мислите за най-лошото. То винаги може да се случи, но както има една приказка "Не позволявай на страха от топката да те лиши от удоволствието на играта"!
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен Аватара на Lincheto
    Град
    Варна
    Мхм.

И според мен те е страх да не те нарани. Но пък си заслужава да рискуваш щом го обичаш.
    The blood that binds us ..till death unites us

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си