.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Познат ми е страха. При мен лично е страх от това, че като се отдам и аз на някой и почна да градя планове с него, може да остана разочарована.
    Винаги в последствие съм оставала разочарована, но все пак заради яките моменти си е заслужавало и не съжалявам.
    The reasons of love... <3

До някаде е и от това, но не мисля, че ще стане .. той е толкова добър, мил ... абе страхотен е! Повече ме е страх аз да не го нараня
    Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от babyjoinmeindeath
    Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Ако не си готов да приемеш човека до теб сериозно и да правиш планове за бъдещето с него по-добре го напусни.
    А по-добре ли е да си с някой, ходите известно време и ти започваш да си правиш планове за бъдеще с него/нея, виждаш всичко розово и в един прекрасен момент той/тя те зарязва и ти оставаш с пръст в уста и тогава всички тези планове отиват на майната му.. тогаа кво праим ?
    Тогава се прави каквото винаги в тези ситуации. Става ти криво, а след като ти мине си намираш друг с когото да правиш планове за бъдещето. Изобщо не е така сложно.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    По би ме било страх от несериозните намерения на момчето и кратките връзки...понеже трудно се привързвам към някой,а направя ли го е много лошо.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И на мен ми пречи,има нещо такова около мен. Ако не си имала такава връзка,може би е и от т'ва.Щом казваш,че го обичаш не се отказвай-давай смело.Успех!

Re: Страх от по-сериозно обвързване ????

Цитирай Първоначално написано от babyjoinmeindeath
    Здравейте ! Такам.. искам да ви питам случвало ли ви се е да имате връзка и когато нещата започнат да стават по - сериозни да се плашите ? Аз в момента имам връзка и виждам, че момчето има по-сериозни намерения и когато каже или направи нещо с което ми показва това в първия момент ми иде да се отдръпна просто или да си тръгна. Аз си го обичам и знам, че и той ме обича ама какъв е тоя страх...
    Та нормално ли е според вас и на някой случвало ли се е ?

Аз лично винаги съм така .. Просто стане ли всичко по-сериозно спира да ми бъде интересно..Ако има нещо,което ми е интересно във една връзка са игрите и гоненето..Предполагам не съм единствената?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си