- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дойде?
На кратко. Скъсан презерватив
>> хайде в аптеката
>> докато се редя на опашката ми звъни тя и ми казва дойде ми, не купувай нищо. това се случва 2 часа след като видяхме презерватива
питането е > възможно ли е да е бременна?
Има подобни въпроси. По принцип е възможно, но е толкова малко вероятно, че отговорът ми е "не е бременна, дишай спокойно".
Ми вероятостта да е бременна е много малка..Но и аз мисля,че няма никакви проблеми
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ами цветна бременност? просто незная шансовете тя е мн притеснена
Едва лиПървоначално написано от whatwhat
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
След две седмици-тест за бременност и ще знаете.
Абе, как ги късате тези презервативи?!
не питай
Едва ли е бременна. Има тестове за откриване на ранна бременност. Изчакайте 7 дни и да направи такъв. В кутията са два, тъй че ако имате още съмнения, да направи и втория след още 4-5 дни. Струват около 5-6 лв.
А иначе презервативите си се късат, дори не е необходимо да си по-груб. Просто се късат. И аз преди откачах ако се скъсаше тъпата гумичка, но вече нямам такива проблеми.
Нали знаете, че презервативите ИМАТ различни размери? А против прединфарктни състояния ви препоръчвам да го вадите преди да свършите. Така шансовете за грешка се намаляват значително.
Да бе егати, и аз съм късал само един досега май.
ФАКТ!А против прединфарктни състояния ви препоръчвам да го вадите преди да свършите.
Но пък се нацепва някак цялата работа с това. От друга страна пък си спестяваш и евентуални проблеми (:
По темата - едва ли, приятел. Овулацията, която посочи кремчето, е ненормално малка като шанс, особено ако приятелката ти има редовен цикъл. Цветната бременност пък още по-малко...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."