.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Супер фен

Може да се обичате и без да се лигавите !

Въпросът е по-скоро не дали сте обръщали внимание на хора които се държат така, а обръщате ли вниание, че вие самите се държите по този начин? Говоря за начина по който 90% от момичета се обръщат към половинките си : Милооооо, Котееее и още други такива нарицателни. Или когато просто си се лигавят, а половинката им отвърне със същото... Като цяло предполагам схванахте идеята ми. Не знам аз ако имах такава приятелка или щеше да ме напусне на втория ден, или много бързо ще ше да се осъзнае (като се замисля и се сетя в какво време живеем, май първото е по-вероятно, но това е друга тема). Вярно... и аз съм наричал момичето до мен с умалителни, но те толкова както споменах лигави и дразнещи имена. И това което искам да кажа е може би по-скоро съвет. Вместо да се държите по този изключително идиотски и досаден за околните (освен ако не са като по-горе описаните[тоест като вас...]) хора начин, защо просто не се замислите за 5 минути, че има и по-сериозни начини да изкажеш любовта си към някого... С нищо лошо към никого, просто днес разсъждавах над това и реших да го напиша.
    Благодаря за вниманието и лека вечер

Ама много сте ми смешни с тея теми,гледай си себе си ве.И к'кфо?За по висш ли се имаш като пусна тая тема?Искаш да ти кажем евалата ли к'фо?Нито някой ше те послуша да спре да говори така на някой,нито някой ше трогнеш.

Супер фен
    Ами добре. Аз какво трябва да направя, че съм ти смешен. Леко не ме касае
    И не, не се имам за по-висш.
    И за другия ти въпрос - хах не.. нищо не чакам, просто искам да видя хората какво мислят по въпроса. Но на теб явно не ти достига нещо (няма да уточнявам какво) за да го разбереш
    И не.. не карам никого към нищо. Да правят каквото си искат. Правилно го каза аз гледам себе си Просто както казах... Исках да видя хорското мнение по този въпрос ;]

Тези обръщения не са "изказване на любовта" ..
    Това, че повечето хора се обръщат така към половинките си не значи, че са лигави или, че ще ги зарежат на втория ден..
    Как можеш да определяш любовта на някой и самия него по това, че се обръща към човека, когото обича с "мило" ..

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Тези обръщения не са "изказване на любовта" ..
    Това, че повечето хора се обръщат така към половинките си не значи, че са лигави или, че ще ги зарежат на втория ден..
    Как можеш да определяш любовта на някой и самия него по това, че се обръща към човека, когото обича с "мило" ..

Праваси по-скоро са изказване на простотия.. Но мнението си е мое
    И да точно това значи... Но както казах не става дума просто да наречеш приятеля/ката си "Мило" а конктретно за онези лигави умалителни... И самото държание на въпросния човек.

Ъ... темата е изпълнена с доста злоба... и не мисля, че има някакъв смисъл от нея... не може всички да сме сериозни като теб....
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

оф .. не ми се спори за твоите общи знаменатели, че всички били еди какви си .. мен ми става приятно когато той ми каже "мило", както и аз на него .. пък съвсем не отговарям на твоето описание за такъв тип хора ..

точка! ..

Супер фен
    Аз да съм казал, че всички са такива ? Да съм казал, че ти си такава? Говоря за конкретния случай хора които съм описал.. Явно не можем да се разберем за какво точно става дума. Както и да е

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Каква е целта на темата ти не разбрах?Всяка двойка може да си се държи както иска,да изразява чувствата си както иска.Това че теб те дразни мен какво ме грее?Прав си има различни начини човек да изрази любовта си,това че някои го правят по начин различен от твоя незначи че трябва да се променят.Мен лично не ми пречи,незнам на теб какъв ти е проблема.

Не можеш да налагаш вижданията си на другите кое трябва и как да правят...

Следващия път се замисли преди да пускаш тема.

Защо пропусна моят пост? Хвани ми напиши къде е смисъла на темата, че аз не го виждам... като цяло ReachlessGirl споделя моето мислене...
    Много честен човек съм,
    обичащ най-доброто,
    не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
    Яхнал коня си,
    през пустинята вървя,
    звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.

Супер фен
    Не знам само защо решихте, че искам да наложа мнение оО Заключвайте я като толквоа няма смисъл Все ми е едно. Това пак е част от това, което исках да видя =] Изглежда съм се изразил съвсем различно от това, което мисля. Но проблема е в липсата ми на умение да изкажа това, което мисля или вие не можете да ме разберете. По-вероятно е първото. Както и е да е .

Със здраве.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Не съм съгласна, че са лиготии. Всеки чувства и разбира нещата по свой си начин, пречупва ги през своята призма. За теб това е лиготия и простотия, за други е нещо приятно Лично аз смятам, че тези умалителни имена не изникват ей так от нищото, нещо те е подтикнало да кажеш така на човека до себе си. Всеки изразява любовта си по един или друг начин Това, че ти не го разбираш по този начин, не означава, че е глупост, лиготия и т.н
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Ами добре. Аз какво трябва да направя, че съм ти смешен. Леко не ме касае
    И не, не се имам за по-висш.
    И за другия ти въпрос - хах не.. нищо не чакам, просто искам да видя хората какво мислят по въпроса. Но на теб явно не ти достига нещо (няма да уточнявам какво) за да го разбереш
    И не.. не карам никого към нищо. Да правят каквото си искат. Правилно го каза аз гледам себе си Просто както казах... Исках да видя хорското мнение по този въпрос ;]
    Да не мислиш,че това е първата такава тема?:Д.Този въпрос е бая дискутиран,просто в различно формулирани теми.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Не мисля 4е това е лиготия или израз на любов.След време като и ти запо4неш да говориш тези "лиготии" ще видим как мислиш.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Когато пораснат хората им идва акъла. Почакай.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Офф...Просто вече се смея на такива теми..
    Авторе гледай себе си..Какво те интересува как се наричат влюбените..Това,че говорят така не ги правят лигли,нито пък означава,че ще скъсат още на втория ден
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Каква е целта на темата ти не разбрах?Всяка двойка може да си се държи както иска,да изразява чувствата си както иска.Това че теб те дразни мен какво ме грее?Прав си има различни начини човек да изрази любовта си,това че някои го правят по начин различен от твоя незначи че трябва да се променят.Мен лично не ми пречи,незнам на теб какъв ти е проблема.

Не можеш да налагаш вижданията си на другите кое трябва и как да правят...

Следващия път се замисли преди да пускаш тема.
    Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Аз лично повече приемам за лиготия писането на MiLoOOoOoOoOoOo LoFfFfFFfF sI Te и т.н. по снимки, форуми, схванахте за какво говоря. Също ме дразнят такива "Не мога да живея без теб", а са заедно от 2 седмици Като цяло самата показност на тази "любов" ме дразни. И аз се обръщам към приятеля ми с мило, но просто така съм свикнала и някак си го приемам, като напълно обикновено обръщение. Може би всичко е въпрос на характер, но хората си знаят, да правят каквото искат.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Интересно е как налагате мнение, че не бива да се налага мнение.

браво.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Не мисля 4е това е лиготия или израз на любов.След време като и ти запо4неш да говориш тези "лиготии" ще видим как мислиш.
    С разликата, че няма да тръгна да ги говоря

а що се отнася до w0sh ... Смятам, че имам достатъчно акъл за възрастта си

Пак казвам - Не твърдя, че да наречеш приятеля/ката си "мило" е лигаво.. Но когато го правиш по възможно най-лигавия начин от сорта на "милооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо ооооооооооо" е дразнещо (поне за мен а и не само за мен) И като цяло т.нар. "кифленско държане" . Това имах предвид И пак казвам НЕ НАЛАГАМ НИКАКВО МНЕНИЕ, А ПРОСТО ГО ИЗРАЗЯВАМ. Разлика мисля, че има. Просто не мисля, че такова държание е нормално за 17-20 годишни момичета (да не казвам жени..). Вероятно аз съм със старомодно/изкривено мислене, няма лошо . Не карам никого да се съгласява с мен. Но не виждам доводите ви да ме нападате за това, че изказвам мнение по конкретен въпрос.
    Далеч не се получи това, за което пуснах темата, за това моля нека бъде заключена Бъдете щастливи, обичайте се и го показвайте по начин, по който намерите за добре =]

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    С разликата, че няма да тръгна да ги говоря

а що се отнася до w0sh ... Смятам, че имам достатъчно акъл за възрастта си

Пак казвам - Не твърдя, че да наречеш приятеля/ката си "мило" е лигаво.. Но когато го правиш по възможно най-лигавия начин от сорта на "милооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо оооооооооооооооооооооооо ооооооооооо" е дразнещо (поне за мен а и не само за мен) И като цяло т.нар. "кифленско държане" . Това имах предвид

Е, виж, за това напълно те подкрепям... Първоначално помислихме, че мислиш самите обръщения за лиготия. А ти си имал предвид начина, по който се казва. Съгласна съм и с vesito13 относно "MiLoOOoOoOoOoOo LoFfFfFFfF sI Te" или пък "Милуууу, Убичъм Те!
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Моя приятел се казва Йенс ама аз много често като се лигавя му казвам Йенсиииииии В началото се дразнеше ама вече ми свикна и се лигави и той Винаги ни е забавно като почнем да си говориме някви такива умалителни. Особено на немски има много смешни обръщения хахаха . Лично аз не виждам нищо лошо хората да си се лигавчат като са насаме. Иначе навън даже с умалителни не се обръщам към него. Само по име. Според мен е въпрос на уважение. Все пак не искам да го излагам.

И мен много ме дразнят такива лиготии.Еми кво да ходя по улицата със запушени уши ли? Като малоумни са-"Милоооооооооо,бебоооооо,м цоооооооо.."

Повече от фен
    Ми и на мен са ми лигави и не ми харесва да ме наричат така, аз също не бих казвала на гаджето си "мило" или някое от тия. Но който го кефи, да си ги казва, мене не ме бърка.

Съгласна съм и на мен са ми противни такива умалителни и като цяло не си падам много много романтичка както и приятеля ми,но въпрос на избор,нищо не можем да направим.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си