.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от Assshley
    Съгласна съм и на мен са ми противни такива умалителни и като цяло не си падам много много романтичка както и приятеля ми,но въпрос на избор,нищо не можем да направим.
    Same here.. С моя само в началото си викахме "мило", след което не знам.. някак си спряхме. Явно и на двамата ни стана изтъркано някак си.Сега сме на "бебе" или "трътка/гъз" А иначе за така нареченото "кифленско държание" нямам думи. Познавам такива хора и просто като чуя нещо такова иии ... Но по тварежното за мен (повтарям ЗА МЕН.. не си мислете че искам да налагам мнението си просто го изразявам!!!) като чуя 10000 пъти "обичам те" за един ден!!! Е, хубу де.. Аз ли съм тъпа и не го разбирам т'ва или..? Нали, не казвам, че е нещо лошо, но някак си като го чуваш прекалено често не се ли изтърква..или не ви ли писва все едно и също?

Еми мама и тати са големи - ама си викат 'шиши' или 'шиш' о.О
    И к'во от т'ва ?
    Като искат, да си викат така. Не ми пречат на мен. На мен тия 'мило', 'коте' и т.н също не са ми нек'ви приятни, ама не мрънкам. Хората така искат да си казват, така ще си казват о.О

К'ъв е проблема ?
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

И аз тея измислени галени имена не ги харесвам - пиле, коте, мишле, мило/ужассс!/..
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Кало мисля че ти схванах идеята.

Обявявам се с един глас За, твоята идея. Не ми допадат лигавото поведение.

"Мило"-то само по себе си е ок, въпроса е в нещото, което стои зад това "Мило"

Right? [=

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Влади, щом си схванал идеята, обясни ми как ще разграничиш обикновеното лигавене от наистина милото "мило"? Не можеш да отгатнеш какво се влага в една дума, която чуваш случайно в заведението.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В мислите на хората
    Марина колко ще се изненадаш и няма да се съгласиш ако ти кажа че може да се различи лигавото, ядосаното, отекченото, и милото мило? Че и всичките им вариации.

Разбира се умението да четеш хората и микро сигланлите, които те пращат е основно за да имаш успех в тая насока.

П.П. Ще ти драсна след малко ЛС-то. Не съм го забравил

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Не е съвсем така. Аз, например, мога да съм ужасно лигава, когато реша. И толкова лиготия мога да вкарам в едно "мило", че никога не би повярвал, че обичам човека, към когото го отправям
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    В мислите на хората
    Лейди - колкотоилиготия да вложиш в едно мило, ако наистина обичаш човека(както твърди) то ще севидят и микроизражения и сигнали че наистина е така. А щом ги има - значи лигавото поведение е моментна маска.
    И воала, излизаш от клуба на несериозните

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от MetalZone
    Ъ... темата е изпълнена с доста злоба... и не мисля, че има някакъв смисъл от нея... не може всички да сме сериозни като теб....

Супер фен Аватара на Korrnyy
    С моя приятел си викаме "коте" /имаме си причина да е точно това/.
    Мисля, че автора го дразни това, не ако кажа "Коте, донеси ми една чаша вода, моля те!" /примерно/, а това: "КотеЕееЕее, МноУ Си тЕ Лоф, Нали ЗнаеШ Ша мИ ДонИсеш Ли еднъ ЧашКъ с Водаа, ПлИИИисссс"

^ И мен това ме дразни, ма какво ме бърка как говорят останалите...
    Трагедията е пълна...

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Мисля, че автора го дразни това, не ако кажа "Коте, донеси ми една чаша вода, моля те!" /примерно/, а това: "КотеЕееЕее, МноУ Си тЕ Лоф, Нали ЗнаеШ Ша мИ ДонИсеш Ли еднъ ЧашКъ с Водаа, ПлИИИисссс"

Съгласна съм с теб! Както и с автора на темата..нито е злобен,нито завистлив,просто изказа мнението си,което аз споделям,че лиготии от сора "кукличкееееее,СлънЧиЦееЕЕ ЕЕее,БеБеееееНце" са напълно излишне и често много дразнещи. Ние с приятеля ми също не си говорим с имена,амиии най-често с "миши",но определено нито 1 път не е имало лиготии около товаа "миши"

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от alex4o
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy

Съгласна съм с теб! Както и с автора на темата..нито е злобен,нито завистлив,просто изказа мнението си,което аз споделям,че лиготии от сора "кукличкееееее,СлънЧиЦееЕЕ ЕЕее,БеБеееееНце" са напълно излишне и често много дразнещи. Ние с приятеля ми също не си говорим с имена,амиии най-често с "миши",но определено нито 1 път не е имало лиготии около товаа "миши"
    thats what im talkin about...

Дам, и аз го разбрах отъмна.

Дразнещо е като е нон-стоп и казано с АуУуУУаУуУУ-интонация. Иначе да кажеш на човека до теб 'мила', 'обич моя' или нещо в този дух е...не задължително, но аз не мога да се сдържам да не го кажа, примерно.

Има си градация, и тая, която отъмна посочи индиректно /и масово му се нахвърлиха/ е тотално лигавата и излишна, превзета употреба. :р А не топлото обръщение към любим човек.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от mOBSCENE
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Каква е целта на темата ти не разбрах?Всяка двойка може да си се държи както иска,да изразява чувствата си както иска.Това че теб те дразни мен какво ме грее?Прав си има различни начини човек да изрази любовта си,това че някои го правят по начин различен от твоя незначи че трябва да се променят.Мен лично не ми пречи,незнам на теб какъв ти е проблема.

Не можеш да налагаш вижданията си на другите кое трябва и как да правят...

Следващия път се замисли преди да пускаш тема.
    + само се месите в работите на другите хора без да гледате себе си мен пък ме дразнят металите и ко да тругвам да пускам теми ?!?!
    If I played you like a toy?

Ако смяташ някого за толкова прекрасен, сладък, че незнаеш как да го опишеш просто е нормално да го наричаш с мили думи. Няма как. И на мен са ми смешни принципно лиготиите, но на моменти и аз изпитвам нуждата да се държа така. (въпреки, че упорито подтискам тази нужда)
    Let the psycho plays with you...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от buuu
    Каква е целта на темата ти не разбрах?Всяка двойка може да си се държи както иска,да изразява чувствата си както иска.Това че теб те дразни мен какво ме грее?Прав си има различни начини човек да изрази любовта си,това че някои го правят по начин различен от твоя незначи че трябва да се променят.Мен лично не ми пречи,незнам на теб какъв ти е проблема.

+ само се месите в работите на другите хора без да гледате себе си мен пък ме дразнят металите и ко да тругвам да пускам теми ?!?!

Желязна логика.. Просто прелива от простотия. Когато не можеш да кажеш нещо съществено, по-добре не казвай нищо

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Цитирай Първоначално написано от GD95
    И мен много ме дразнят такива лиготии.Еми кво да ходя по улицата със запушени уши ли? Като малоумни са-"Милоооооооооо,бебоооооо,м цоооооооо.."
    И аз съм съгласна с теб и автора.. според мен е адски лигаво и банално..
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Град
    Where streets have no name
    Ми така е, досадно е с лиготиите, ама някои хора не искат да порастнат
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    там някаде
    Найстина е мн дразнещо някой като си кажат '' пилиее'' ''мечоу'' ''бебче'' ,но когато се влюбиш и ти почваш и не се осъзнаваш.Аз примерно на моя приятел викам ''Слънце'' не мога да го извикам по име, просто ако тря да му кажа нещо веднага ''слънце ?! ''

пп: абе въпрос на личен избор е

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

Желязна логика.. Просто прелива от простотия. Когато не можеш да кажеш нещо съществено, по-добре не казвай нищо
    а ти като не можеш да пуснеш по малоумна тема .. не се прави на много потресен и остроумен
    If I played you like a toy?

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    зависи си от самия човек,всеки прави,каквото си поиска,каквото и да напишеш тук,това ще си остане,имам предвид,че не можеш да наложиш на някого мнението си(дори и да е правилно)
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes

а ти като не можеш да пуснеш по малоумна тема .. не се прави на много потресен и остроумен
    A пък теб не мога да те разбера какъв ти е проблема. Пуснал е тема,изказал си е мнението по въпроса и точка.Това,че не мисли акто теб,че лиготиите са хубаво нещо не значи,че е малоумен или че се прави на инетересен и т.н. Имам чувството,че тук повечето просто не могат да приемат чуждото мнение...Нали затова е форум - ВСЕКИ да изкаже СВОЕТО мнение

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Моя приятел се казва Йенс ама аз много често като се лигавя му казвам Йенсиииииии В началото се дразнеше ама вече ми свикна и се лигави и той Винаги ни е забавно като почнем да си говориме някви такива умалителни. Особено на немски има много смешни обръщения хахаха . Лично аз не виждам нищо лошо хората да си се лигавчат като са насаме. Иначе навън даже с умалителни не се обръщам към него. Само по име. Според мен е въпрос на уважение. Все пак не искам да го излагам.
    Фляйшкльосхен

Всички му скочихте на човека ама си е прав. И мене супер много ме дразни.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    зависи си от самия човек,всеки прави,каквото си поиска,каквото и да напишеш тук,това ще си остане,имам предвид,че не можеш да наложиш на някого мнението си(дори и да е правилно)

Аз не се стремя и да го правя Ще се повторя за 3489075349 път - просто исках да видят какво мислят хората по въпроса... За моя радост а и мисля , че за нормално мислещите хора се появиха доста хора споделящи моето мнение

А конкретно за buuuu или там с колкото u-та ти е ника... За пореден път доказваш колко глупаво хлапе си. Не съм видял и един сериозен пост от тебе... Нооо има време ще ти дойде акъла в главата. Нищо лично, така че не ме нападай. Просто не ми се спори

Град
    million miles away (:
    Без да съм чела нито 1 от предните мнения - в темата има определен смисъл.

Имам двама познати,които ходят от година и нещо. От началото досега е непрекъснато "Милооо,обичам те сладичко мое,ти си най-прекрасното бебе на света,целият ми свят си ти,без теб живота ми губи смисъл" и така по 434934 sms-a и коментарчета във фейсбук на ден. Непрекъснато са заедно,затова вече ги наричам 'познати'. Преди бяха 'много близки приятели',ама... Те започнаха да си излизат само двамката сами и да си се задушават,не искат да чуят за никой и нищо от околния свят. Любов,лобюв... Любов или не не бих го изтърпяла аз това. Пък за останалите не знам.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си