- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може да се обичате и без да се лигавите !
Same here.. С моя само в началото си викахме "мило", след което не знам.. някак си спряхме. Явно и на двамата ни стана изтъркано някак си.Сега сме на "бебе" или "трътка/гъз"Първоначално написано от Assshley
А иначе за така нареченото "кифленско държание" нямам думи. Познавам такива хора и просто като чуя нещо такова иии ...
Но по тварежното за мен (повтарям ЗА МЕН.. не си мислете че искам да налагам мнението си просто го изразявам!!!) като чуя 10000 пъти "обичам те" за един ден!!! Е, хубу де.. Аз ли съм тъпа и не го разбирам т'ва или..?
![]()
Нали, не казвам, че е нещо лошо, но някак си като го чуваш прекалено често не се ли изтърква..или не ви ли писва все едно и също?
![]()
Еми мама и тати са големи - ама си викат 'шиши' или 'шиш' о.О
И к'во от т'ва ?
Като искат, да си викат така. Не ми пречат на мен. На мен тия 'мило', 'коте' и т.н също не са ми нек'ви приятни, ама не мрънкам. Хората така искат да си казват, така ще си казват о.О
К'ъв е проблема ?
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
И аз тея измислени галени имена не ги харесвам - пиле, коте, мишле, мило/ужассс!/..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Кало мисля че ти схванах идеята.
Обявявам се с един глас За, твоята идея. Не ми допадат лигавото поведение.
"Мило"-то само по себе си е ок, въпроса е в нещото, което стои зад това "Мило"
Right? [=
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Влади, щом си схванал идеята, обясни ми как ще разграничиш обикновеното лигавене от наистина милото "мило"? Не можеш да отгатнеш какво се влага в една дума, която чуваш случайно в заведението.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Марина колко ще се изненадаш и няма да се съгласиш ако ти кажа че може да се различи лигавото, ядосаното, отекченото, и милото мило? Че и всичките им вариации.
Разбира се умението да четеш хората и микро сигланлите, които те пращат е основно за да имаш успех в тая насока.
П.П. Ще ти драсна след малко ЛС-то. Не съм го забравил![]()
Dr. Gregory House
Не е съвсем така. Аз, например, мога да съм ужасно лигава, когато реша. И толкова лиготия мога да вкарам в едно "мило", че никога не би повярвал, че обичам човека, към когото го отправям![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Лейди - колкотоилиготия да вложиш в едно мило, ако наистина обичаш човека(както твърди) то ще севидят и микроизражения и сигнали че наистина е така. А щом ги има - значи лигавото поведение е моментна маска.
И воала, излизаш от клуба на несериозните![]()
Dr. Gregory House
С моя приятел си викаме "коте" /имаме си причина да е точно това/.
Мисля, че автора го дразни това, не ако кажа "Коте, донеси ми една чаша вода, моля те!" /примерно/, а това: "КотеЕееЕее, МноУ Си тЕ Лоф, Нали ЗнаеШШа мИ ДонИсеш Ли еднъ ЧашКъ с Водаа, ПлИИИисссс"
^ И мен това ме дразни, ма какво ме бърка как говорят останалите...
Трагедията е пълна...
Съгласна съм с теб! Както и с автора на темата..нито е злобен,нито завистлив,просто изказа мнението си,което аз споделям,че лиготии от сора "кукличкееееее,СлънЧиЦееЕЕ ЕЕее,БеБеееееНце" са напълно излишне и често много дразнещи. Ние с приятеля ми също не си говорим с имена,амиии най-често с "миши",но определено нито 1 път не е имало лиготии около товаа "миши"Първоначално написано от Korrnyy
![]()
thats what im talkin about...Първоначално написано от alex4o
Дам, и аз го разбрах отъмна.
Дразнещо е като е нон-стоп и казано с АуУуУУаУуУУ-интонация. Иначе да кажеш на човека до теб 'мила', 'обич моя' или нещо в този дух е...не задължително, но аз не мога да се сдържам да не го кажа, примерно.
Има си градация, и тая, която отъмна посочи индиректно /и масово му се нахвърлиха/ е тотално лигавата и излишна, превзета употреба. :р А не топлото обръщение към любим човек.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
+ само се месите в работите на другите хора без да гледате себе сиПървоначално написано от mOBSCENE
мен пък ме дразнят металите и ко да тругвам да пускам теми ?!?!
![]()
If I played you like a toy?
Ако смяташ някого за толкова прекрасен, сладък, че незнаеш как да го опишеш просто е нормално да го наричаш с мили думи. Няма как. И на мен са ми смешни принципно лиготиите, но на моменти и аз изпитвам нуждата да се държа така. (въпреки, че упорито подтискам тази нужда)![]()
Let the psycho plays with you...
Първоначално написано от buuu
Желязна логика.. Просто прелива от простотия. Когато не можеш да кажеш нещо съществено, по-добре не казвай нищо![]()
И аз съм съгласна с теб и автора.. според мен е адски лигаво и банално..Първоначално написано от GD95
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Ми така е, досадно е с лиготиите, ама някои хора не искат да порастнат
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Найстина е мн дразнещо някой като си кажат '' пилиее'' ''мечоу'' ''бебче'' ,но когато се влюбиш и ти почваш и не се осъзнаваш.Аз примерно на моя приятел викам ''Слънце'' не мога да го извикам по име, просто ако тря да му кажа нещо веднага ''слънце ?! ''![]()
![]()
пп: абе въпрос на личен избор е![]()
а ти като не можеш да пуснеш по малоумна тема .. не се прави на много потресен и остроуменПървоначално написано от FromAutumToAshes
![]()
If I played you like a toy?
зависи си от самия човек,всеки прави,каквото си поиска,каквото и да напишеш тук,това ще си остане,имам предвид,че не можеш да наложиш на някого мнението си(дори и да е правилно)![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
A пък теб не мога да те разбера какъв ти е проблема. Пуснал е тема,изказал си е мнението по въпроса и точка.Това,че не мисли акто теб,че лиготиите са хубаво нещо не значи,че е малоумен или че се прави на инетересен и т.н. Имам чувството,че тук повечето просто не могат да приемат чуждото мнение...Нали затова е форум - ВСЕКИ да изкаже СВОЕТО мнениеПървоначално написано от buuu
![]()
ФляйшкльосхенПървоначално написано от slun4ice
![]()
Всички му скочихте на човека ама си е прав. И мене супер много ме дразни.
Първоначално написано от soul1199
Аз не се стремя и да го правяЩе се повторя за 3489075349 път - просто исках да видят какво мислят хората по въпроса... За моя радост а и мисля , че за нормално мислещите хора се появиха доста хора споделящи моето мнение
А конкретно за buuuu или там с колкото u-та ти е ника... За пореден път доказваш колко глупаво хлапе си. Не съм видял и един сериозен пост от тебе... Нооо има време ще ти дойде акъла в главата. Нищо лично, така че не ме нападай. Просто не ми се спори![]()
Без да съм чела нито 1 от предните мнения - в темата има определен смисъл.
Имам двама познати,които ходят от година и нещо. От началото досега е непрекъснато "Милооо,обичам те сладичко мое,ти си най-прекрасното бебе на света,целият ми свят си ти,без теб живота ми губи смисъл" и така по 434934 sms-a и коментарчета във фейсбук на ден. Непрекъснато са заедно,затова вече ги наричам 'познати'. Преди бяха 'много близки приятели',ама... Те започнаха да си излизат само двамката сами и да си се задушават,не искат да чуят за никой и нищо от околния свят. Любов,лобюв... Любов или не не бих го изтърпяла аз това. Пък за останалите не знам.![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."