.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Голям фен
    Град
    Бургасссс (*)
    Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    Без да съм чела нито 1 от предните мнения - в темата има определен смисъл.

Имам двама познати,които ходят от година и нещо. От началото досега е непрекъснато "Милооо,обичам те сладичко мое,ти си най-прекрасното бебе на света,целият ми свят си ти,без теб живота ми губи смисъл" и така по 434934 sms-a и коментарчета във фейсбук на ден. Непрекъснато са заедно,затова вече ги наричам 'познати'. Преди бяха 'много близки приятели',ама... Те започнаха да си излизат само двамката сами и да си се задушават,не искат да чуят за никой и нищо от околния свят. Любов,лобюв... Любов или не не бих го изтърпяла аз това. Пък за останалите не знам.

Aааааабсолютноо същата история.. Да повърнеш просто..

Мега фен
    Град
    <3
    ^^ Ако ми викат всеки ден "мило" и ми се лигавят ще съм ебати еуфоричното ебаси ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мен тия лиготии ме дразнат... даже ме разсмиват.

Мега фен
    Град
    <3
    Ама...то зависи..ако човека,който се лигави по принцип си е лигав е дразнещо... ^^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL
    Ама...то зависи..ако човека,който се лигави по принцип си е лигав е дразнещо... ^^
    Еми, да така е
    Може да съм сам, може да падна във боя.
    Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.

дразнещо или не в крайна сметка света е красив, защото всички са различни.. един те дразни. друг те кефи..на трети се възхищаваш и т.н. ... ако тези пресилени, лигави обръщения, които ни дразнят/ слагам и себе си в това число/ ги нямаше и ако въобще всичко лошо го нямаше на този свят, нямаше да имаме база, на която да сравним хубавото с лошото и да оценим кое е хубаво и кое не.. така че явно има нужда и от такива изказвания, които да ни бъркат в червата, за да оценим едни нормални думи като Миме/Гоше... и т.н.
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Я ти кво бе братле наклон даваш на някой ли ? Супер балъчорско мнение имаш честно никога не го играй съдник адската тъпотия е.Всеки намира щаститето на различни места по различни начини.А ти спри да живееш в форума и поизлизай малко навънка че от липсата на социален живот си взел да се озлобяваш
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Супер фен
    Айде поредния... Не знам кое е по-озлобено - моята тема, или твоя коментар? Поразсъждавай над това Да си видял да давам наклон на когото и да било ? Да съм казал не правете така? Казах моя съвет е да се замислите колко е зряло такова държане. Но опредлено не съм казал, че трябва да се променят. За различните начини съм напълно съгласен с теб. А мисля, че много по-добре от теб знам къде, как и защо живея. Не се притеснявай за мен. Благодаря за загрижеността все пак ;]
    Като цяло намирам мнението ти напълно ненамясто и извън повдигнатия въпрос в темата.

Супер фен
    Айде сега всички да пуснем по една тема, за всяко нещо, което ни дразни в другите хора Това, че си говорят на 'Мило' не означава, че по този начин си изразяват вечната истинска любов.. Боже!!

Браво на автора !

Хей,и аз не харесвам много тези обърщения,но пък-какво ми пречат?А на теб какво ти пречат?
    Аз също не мисля,че така можеш да определиш колко силна е любовта между двамата. Абсурдно е.
    Тийнейджъри сме.Повечето си падат по глезотийките и се наричат така.Но,к'во ти пука на теб?Щом така им харесва,нека!
    I'm not in love this time,this night...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от Slave4You
    Айде сега всички да пуснем по една тема, за всяко нещо, което ни дразни в другите хора
    Ай.

Град
    Wonderland
    аз никога не съм се държала така.

но все пак не мисля,че лигавщината е лошо нещо.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    аз никога не съм се държала така.

но все пак не мисля,че лигавщината е лошо нещо.
    Тогава защо се оправдавате, че не сте го правили Не че нещо... но прсото не ви разбирам оО

тя не се оправдава, а просто уточнява....или аз тей си мисля
    Интересно ми е защо те нерви ЧАК толкова много...

Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Защото като започнат да му се лиготят пред него изпитва желание да бръкне с пръст в носовете им и да им завърти мозъците. Знам как се чувства.

Защо да са лиготии??Всеки има право да изразява любовта си по различен начин.Това,че влюбените се наричат ''мило'',''коте'' и др. не означава,че е лиготия нито,че ще скъсат на втория ден!!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Копирачката на Лили - тая тема е дъвкана отдавна.

Не става дума за обръщението само по себе си. Става дума за интонацията и мотивите с които е казано. Ама с кухата кратуна как ще схванеш

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Най-простия пример,че това е незряло държане се вижда, когато погледнете родителите си.

Колко често си говорят така?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен
    Един път, но им се скарах

Re: Може да се обичате и без да се лигавите !

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    ...аз ако имах такава приятелка или щеше да ме напусне на втория ден, или много бързо ще ше да се осъзнае (като се замисля и се сетя в какво време живеем, май първото е по-вероятно, но това е друга тема). Вярно... и аз съм наричал момичето до мен с умалителни, но не толкова както споменах лигави и дразнещи имена.
    Хаха, сродни души!
    И аз мразя да ме лигавят. Обичам да ме обичат. Не да ме лигавят
    Т.е., не пречи да ми казват някои сладки неща, но не това да са 80% от разговорите ни.
    Самата аз не употребявам кой знае колко често умалителни.
    И "мило" sucks! И "коте".. сууупер несериозно и лигаво ми звучи, не знам

Love's serious thing..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на DarknessAngel
    Град
    Шумен
    Разбрах за какво говориш. И аз не обичам да изразяват любовта си към мен с думи като "коте", "миличко", за да мине номера. Разбира се има и изключения. Обичам да ги чувам,когато човекът отсреща ги казва от сърце, макар и рядко.Така е приятно.
    Аз лично ги казвам ужасно рядко. Не ми идва отвътре. :P

Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!

Супер фен

Re: Може да се обичате и без да се лигавите !

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Хаха, сродни души!
    И аз мразя да ме лигавят. Обичам да ме обичат. Не да ме лигавят
    Т.е., не пречи да ми казват някои сладки неща, но не това да са 80% от разговорите ни.
    Самата аз не употребявам кой знае колко често умалителни.
    И "мило" sucks! И "коте".. сууупер несериозно и лигаво ми звучи, не знам

Love's serious thing..

Е това е ! Евала

аз не се държа така! от мисълта да кажа на приятеля си "бебе" направо ми е повръща. забелязала съм колко е дразнещо - направо исках да ги убия тези двамата дето всеки ден се лигавеха покрай мен няма по нетърпимо нещо от това!
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си