- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може да се обичате и без да се лигавите !
Първоначално написано от SoStarstruck
Aааааабсолютноо същата история..Да повърнеш просто..
![]()
![]()
^^ Ако ми викат всеки ден "мило" и ми се лигавят ще съм ебати еуфоричното ебаси ^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мен тия лиготии ме дразнат... даже ме разсмиват.![]()
Ама...то зависи..ако човека,който се лигави по принцип си е лигав е дразнещо... ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Еми, да така еПървоначално написано от ShtrudeL
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
дразнещо или не в крайна сметка света е красив, защото всички са различни.. един те дразни. друг те кефи..на трети се възхищаваш и т.н. ... ако тези пресилени, лигави обръщения, които ни дразнят/ слагам и себе си в това число/ ги нямаше и ако въобще всичко лошо го нямаше на този свят, нямаше да имаме база, на която да сравним хубавото с лошото и да оценим кое е хубаво и кое не.. така че явно има нужда и от такива изказвания, които да ни бъркат в червата, за да оценим едни нормални думи като Миме/Гоше... и т.н.
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Я ти кво бе братле наклон даваш на някой ли ? Супер балъчорско мнение имаш честно никога не го играй съдник адската тъпотия е.Всеки намира щаститето на различни места по различни начини.А ти спри да живееш в форума и поизлизай малко навънка че от липсата на социален живот си взел да се озлобяваш![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Айде поредния... Не знам кое е по-озлобено - моята тема, или твоя коментар? Поразсъждавай над товаДа си видял да давам наклон на когото и да било ? Да съм казал не правете така? Казах моя съвет е да се замислите колко е зряло такова държане. Но опредлено не съм казал, че трябва да се променят. За различните начини съм напълно съгласен с теб. А мисля, че много по-добре от теб знам къде, как и защо живея. Не се притеснявай за мен. Благодаря за загрижеността все пак ;]
Като цяло намирам мнението ти напълно ненамясто и извън повдигнатия въпрос в темата.
Айде сега всички да пуснем по една тема, за всяко нещо, което ни дразни в другите хораТова, че си говорят на 'Мило' не означава, че по този начин си изразяват вечната истинска любов.. Боже!!
![]()
Браво на автора !
Хей,и аз не харесвам много тези обърщения,но пък-какво ми пречат?А на теб какво ти пречат?
Аз също не мисля,че така можеш да определиш колко силна е любовта между двамата.Абсурдно е.
Тийнейджъри сме.Повечето си падат по глезотийките и се наричат така.Но,к'во ти пука на теб?Щом така им харесва,нека!
I'm not in love this time,this night...
аз никога не съм се държала така.
но все пак не мисля,че лигавщината е лошо нещо.![]()
Тогава защо се оправдавате, че не сте го правилиПървоначално написано от guinessgirl
Не че нещо... но прсото не ви разбирам оО
тя не се оправдава, а просто уточнява....или аз тей си мисля![]()
Интересно ми е защо те нерви ЧАК толкова много...
Защото като започнат да му се лиготят пред него изпитва желание да бръкне с пръст в носовете им и да им завърти мозъците. Знам как се чувства.![]()
Защо да са лиготии??Всеки има право да изразява любовта си по различен начин.Това,че влюбените се наричат ''мило'',''коте'' и др. не означава,че е лиготия нито,че ще скъсат на втория ден!!![]()
Копирачката на Лили - тая тема е дъвкана отдавна.
Не става дума за обръщението само по себе си. Става дума за интонацията и мотивите с които е казано. Ама с кухата кратуна как ще схванеш![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Най-простия пример,че това е незряло държане се вижда, когато погледнете родителите си.
Колко често си говорят така?
Един път, но им се скарах![]()
Хаха, сродни души!Първоначално написано от FromAutumToAshes
И аз мразя да ме лигавят. Обичам да ме обичат. Не да ме лигавят
Т.е., не пречи да ми казват някои сладки неща, но не това да са 80% от разговорите ни.
Самата аз не употребявам кой знае колко често умалителни.
И "мило" sucks! И "коте".. сууупер несериозно и лигаво ми звучи, не знам
Love's serious thing..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Разбрах за какво говориш.И аз не обичам да изразяват любовта си към мен с думи като "коте", "миличко", за да мине номера. Разбира се има и изключения. Обичам да ги чувам,когато човекът отсреща ги казва от сърце, макар и рядко.Така е приятно.
![]()
Аз лично ги казвам ужасно рядко. Не ми идва отвътре. :P
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Първоначално написано от jghgh
Е това е ! Евала![]()
аз не се държа така! от мисълта да кажа на приятеля си "бебе" направо ми е повръща. забелязала съм колко е дразнещо - направо исках да ги убия тези двамата дето всеки ден се лигавеха покрай менняма по нетърпимо нещо от това!
FUCK-тически не ме интересувате..