за пръв път ми се случи в един рейс когато бях на 11 години бях много жаден,а беше огромна жега.(незнам дали е било съвпадение че съм бил жаден)...и така и до днес ми се случва този проблем с припадането,но интересното е че ми се случва веднъж в годината.сега първо да ви кажа какво ми става - изведнъж пред очите ми става плътно зелено,почвам да имам шум в ушите и световъртеж(ама толкова зелено ми става пред очите че и текст от 20 см.няма да прочета,а ушите все едно сами одрезани нищо нечувам).Ако съм на крака все едно съм изпил 10 водки не ме държи изобщо.лицето ми става жълто като лимон и чувствам как спира кръвта ми към мозъка и губя съзнание,и имаш чувствието че ако не се оправиш до още една минута няма да си на този свят .Та този уикенд реших да си взема душ изкъпах се и накрая реших да лъсна бастуна,и точно като свърших почнаха тези симптоми да се появяват.в банята беше ад беше много топло и пара.аз съм се блъскал в стените като луд и изведнъж извиках ПОМОЩ и баща ми дойде в банята и аз се катурнах от ваната.добре че баща ми ме хвана,защото сега сигурно щях да съм със счупена глава.

сега съм на 14 години,а за пръв път ми се случи на 11 това гадно нещо от 14 години лъскам сега ми е за 2-ри път(Ако има нещо общо)
искам да видя дали някой знае някаква болест с тези симптоми(всичко става за по-малко от 2 минути)обаче толкова лошо ти става че имаш чувството че няма да си жив след още малко ако трае това нещо.

другата седмица ще ми правят пълно изследване кръв и урина защото е много опасно това нещо.сега лекарите са на стачки и за това искам да се допитам до вас.