Получи се гадна работа.Ходя с момче с което за пръв път се ряазбирам и не се караме ,той държи на мен не е като останалите използвачи.Но напоследък съм в мн изнервено положение така от доста време и се караме и му викам може би по някога без причинно..Вече нямам огромно желание да се виждаме да излизаме ,просто чуствам ,че започвам да охладнявам а не е моментно състояние.Проблема е ,че той е мн влюбен и няма да ме разбере ще ме вижда всеки ден и няма да му е лесно да ме забрави.Заради това ,че тръгнах с него спрях да си контактувам с 1момче,което ми е нещо като тръпка,харесва ми и мн ме привлича.Може би той е ми помага да охладнея към момчето с което знам ,че няма да страдам но в никакъв случай не съм тръгнаал да зарязвам свястното момче ,заради някой си ... Сдаденото момче което ми е тръпка отношенията ни малк оса се променили преди си пишехме сега вече не чак толкова често,усеюам понякога някъкви сигнали но все пак не е достатъчно само едно чатене ..предлагам ми е преди да излезем аз му казах ,че съм сагласна само да има време и от тогава нищо не ми е споменал.не знам до колко е сериозен?!
В много лошо състояние изпаднах и знам,че е грешка да отхвърлям любовта но вътрешното ми аз иска да предпочита да съм сама ..