- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Малко тъпа тема но се извинявам..
Здравейте..
искам да ми кажете как мога да разбера приятелката ми обича ли ме истински както казва илии...
Или сте от много скоро заедно или не я познаваш достатъчно добре. Каква е тази връзка, в която си нямате доверие дори за тези думи?
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Както каза колежката .. явно сте от скоро заедно и не се познавате достатъчно добре ... дай и възможност да ти го докаже по някъв начин.Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Като си седнеш на Д-то и не задаваш глупави въпроси, примерно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
ами от 2 месеца и полоовина вече но не можем да се виждаме всеки ден..![]()
Ъм щом за два месеца и нямаш доверие - илити си сбъркания, или подозираш че тя ти изневерява,щото не си стока илипо някаква друга причина, което пак води до първоначалната идея че има нещо сбъркано в теб. Капиш?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Наяма начин. Трябва ти детектор на лъжата.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
fenastz yeea готин аватар.
ааа ми тва верно е тъпа тема,ама мисля че е малко рано за обич все пак тва са 2 месеца не 2 години хах![]()
![]()
hip-hop
Верно е малко е тъпа темата![]()
ама да си минем на темата
може тя още да ти няма доверие и да се страхува
за това седнете да си поговорите сериозно
и я питай ако те обича ок
ако не край с вас
I LOVE EMINEM
Според мен още ви е рано да говорите за обич. 2 месеца не са много време, едва ли вече си имате пълно доверие и т.н. Ако нещата между вас вървят добре и ви е приятно заедно несъмнено след известно време ще усетиш дали те обича или не![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
.. поради простата причина, че просто се чувства...Първоначално написано от ReachlessGirl
Много честен човек съм,
обичащ най-доброто,
не ми липсват нито жени, нито пари, ни любов.
Яхнал коня си,
през пустинята вървя,
звездите и луната ме напътстват на къде да вървя.
Дай малко време на развитието на връзката и отношенията ви![]()
Не можеш да разбереш...жените никой не може да ги разбере.Ако те обича истински може би след време ще усетиш,но да се опитваш по някакви жестове или държание да разбереш няма да стане![]()
Извинявай за въпроса, но на колко години сте?
Моето мнение е, че докато си тинейджър основното, което трябва да те интересува извън училище е да се забавляваш, а не да мислиш "Обича ли ме?", " Не ме ли обича?"... Съмнявам се, че си решил да създаваш семейство, та да те интересува дали те лъже или не. Живей си спокойно и не се тревожи за дреболии.
еми с времето ще разбереш или ако ти покаже по някакъв начин![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
АбсолютноПървоначално написано от MetalZone
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Съгласен съм.Първоначално написано от GossipGirl89
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
Емииии, ако наситина я обичаш /в случай, че знаеш какво е това/ и се притесняваш дали чувствата ти са споделени гооври с нея... всекидневно живота ни поставяа пред ситуации, в които може ясно да си проличи дали те обича, или не. И ако все пак не можеш да разбереш ми поставия я с ситуация, в която да я изпиташ.. Пък, ако не я обичаш... мсиял да те убием с камъни всички дето четахме темата и си губихме времетоАко не я обичаш не трябва да си с нея или пък ако си решил да си с нея какво ти пука дали те обича щом и ти не я обичаш... хората сме странни
![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
+1Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
Първоначално написано от ReachlessGirl
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
темата наистина е тъпаслед като си нямате доверие защо по дяволите сте заедно изобщо??
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Ми то е ясно, че не те обича, кво има да му разбираш...? За 2 месеца и половина никой никого не може да заобича, не и истински, не и платонично. А иначе за по-нататък... ако издържите повече от половин година без да късате и да тръгвате постоянно, значи се обичате, най-вероятно...Първоначално написано от ivanoff
![]()
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
Абе хора ай стига от "разбирачи" ее за 2 месеца ква обич - еми такава...
едва ли са се видели на 1-вата среща и оп гаджета..предполагам че са се сваляли известно време за да може да я опзнае,хареса и следователно заобичааз от вас единственото дето съм видяла е "абе мани го тоя,скъсай с него" и "ква обич,кви 5 лева" нека гледаме малко по-позитивно..баси отчаяното положение
![]()
Не, лъже те. Хващай ножа, заколи я, после се самоубий.Първоначално написано от ivanoff
За да не почвам нова тема ще питам тука:
Как мога да разбера майка ми обича ли ме както казва илии...
STRAIGHT EDGE
I have chosen this path...
not to fit a mold,
not to join a trend,
not to follow a crowd,
but because it is right for me!
XXX