- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Казвам си ! (който иска да прочете )
Здравейте,
не искам просто да ми казвате съвети кво да направя и т.н просто искам да споделя и моля да не ми казвате че съм неграмотен просто ... немога да мисля и така... да започна с историята от начало
Та на скоро се събрахме с едно момиче тоест от много отдавна не се бяхме виждали има няма 10на годинии след това си разменихме телефони скайпове и т.н започнахме да си пишем по често и по често в началото тя си имаше приятел ... н0 ми пишеше и на мен... попитах я какво става с нейния приятел как са що са и т.н н0 нещатата при тях не били толкова хубави аз и дадох савете и т.н като БФФ... (бест френд форевър) и тя след извезно време пожела да се видим на кафенце,та видяхме се говорихме си тва онова споделяхме си ... още по скупе даже се разбра че се харесваме и вечерта отидохме на кръчма и там тръгнахме ние... на следващия ден пак същото ... всичко беше супер като за начало първата седмица беше мн здраво
и след това неможах да разбера какво ставаше с нея... или тя се сърдеше за нещо ... аз глдах как да и огодя... тя беше ми казала какво иска да я обичат истиснки и да я ужават всичко която една жена иска да има ... но трудно се намира ... та това и го дадох аз ! след това започнахме да се караме по скупе говорихме оправяхме се и всичко пак беше супер... НО на 13 февруари бяхме се разбрали първо да бъдем в нас да запишем едни дискове и след това да ходим на кручма ... и какво стана понеже аз и бях купил подарък за 14 ... а на 14 нямаше как просто да се видим аз реших да и го подъря 1 ден преди това... н0 тогава тя ми каза че иска да и го давам ... защО: :О:О:О ... после се направих на ударен все едно нищо не е станало ... и отидохме напихме се както трябва мъжката... и аз си тръгнах тя излезе и ме изпрати до таксито и така ... вечерта като се прибрах тя ми се обади и каза че много ужасно мнг съжелявала за това което е направила ич е така е реагирала ... цитирам" дойде ми сякаш от гръм от ясно небе" нещо такоа.И аз няма проблем и т.н всичко е наред и така... на другия ден си пишем ние ... и питам я дали ще има някакво време нещо да се разберем ако такоа да спи в нас нали няма пробелем тя каза че незнае кво що може да стане и т.н след това ми се обади каза че ще се видим ... и ще отидем на кафе и ако нещо такоа мои да дойде да спи в нас... таааа следобет на 14 аз и писах по скупе там за кво ше праим ... тя ми излезе с оправданието че няма никакво време ..а седеше на ПЦ -то и гледаше филм ... как става това незнам .. и тогава я попитах кво що праим така ... кви са тия раути и аз искам да сме двамата на 14 поне като хората всичко да е на 6+ тя мълча извесно време... и каза че неможела да продължаваме така и че искала извесно време да е сама ... и аз питах чакай кво става тва онова... тя ми каза че иска просто да бъде сама за да види кво що иска и т.н ... и аз нали я оставих питах я и ся кво ше праим ... да бъде ли като преди или не да не те тръся и т.н тя вика неееее искам пак да е като преди и т.н .... и така сиг 2,3 седмици беше ... докато аз я питах най-накрая кво ще правим и тя ми каза че сега не знае още какво иска ... а накрая се оказа че се е събрала с бившия си ... който просто :х нямам думи за него! и аз добре и т.н оставаме си приятели ... НО
след извесно време сиг 1 седмица след като се събра с бившия си ... ние си хоиме на кафе пак тогава аз тя и едно фр... и нали аз още си я искам и всичко останало казах и че няма да се откажа от нея и всичко мина като по вода... .на следващия път тоест 1 седмица след това се видяхме пак ... тогава тя започна да се закача да ме прегръща... дори и ме целуна а а а а а аз очуден седя и я гледах ...като препариран незнаех какво да мисля... попитах я какво значи това...тя започна да ми казва че съм бил винаги до нея ... че нямало друг такав като мен и т.н ... и аз си замълчах и си отидох... на следващатта седмица пак се случи тогава отново я попитах защо го прави и тя каза че това било грешка и т.н нетрябвало да става.... н0 не стана 1 неволна целувка просто ... а бяха множество целувки и то страсни ... :х след това аз останах напрао убит от това което става и незнаех какво да правя... от тогава само си пишем по скупе чат пат се обаждаме един на друг ... и така ... тя започна да се държи мн грубо едно такова мн гадно ..... незнам защо го прави ... попитах я защо го прави а тя дори не осъзнаваше защо или се прави на луда...
И това е за сега сме в този вариант ... и незнам какво да правя...когато сме заедно тя направо заблесва... усмихва се всичко е на 6+ искаме ... абе с една дума ако не сме заедно неможем да живеем един без друг ... а когато не сме заедно просто се едно се мразим и постоянно се караме...![]()
Я синтезирай случката в 5 изречения, ако искаш някакви отговори изобщо.
Щото ей сега ще теналзят чее дълго и ще са си в правото. В живота на тийновете няма нищо чак толкова сложно и трудно че да се разтягат чак такива локуми. А ако има - то не е за форум, а съответните органи трябва да се намесят.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Пфф с 300 зора го прочетох цялото![]()
На кратко: Става дума за поредната кифла, която не знае какво искаИмала си гадже, но решила да тръгне с автора, след което поискала почивка от автора и се върнала при бившия й, след което отново започнала да флиртува с автора
и той се вайка защо така правела...
1. Има ли нужда изобщо да питам на колко години сте?
2. Сам си си виновен, че те върти - да не си й позволявал да те целува след като си разбрал, че е отново с бившия си и те е изиграла.
3. Заеби я и не се занимавай изобщо с нея
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
+ Личи си, че момичето е тъпоПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
явно иска да е с теб защото и даваш повече любов..но явно иска и да е с другия защото е свикнала с него![]()
GossipGirl89 каза цялата истина " поредната кифла,която незнае кво иска![]()
![]()
hip-hop
да тя определено не знае какво иска, но тва не означава, че няма чувства към теб![]()
за тва я остави сама и я накарай да разбере, че не може да те разирава и тя сама ще се осъзнае според мен..![]()
Пу аз съм една от налазващите! ^^Първоначално написано от valdesbg
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Мерси за резюметоПървоначално написано от GossipGirl89
![]()
По темата: Толкова ли сам неможеш да решиш какво да правиш с живота си,че чак пишеш и тема?То е направо очеВадно,че просто си играе и с двамата и тя незнае какво иска...
И пак опираме до въпроса за "Прецакания Стефчо (в случая третото лице в любовния триъгълник между Иванчо и Марийка) от неоритентираната и незнаеща какво иска Марийка". Такива момичета са за бой (не че с него се постига нещо..)Първоначално написано от GossipGirl89
П.П. - Цитирах твоя коментар, защото нямаше начин да прочета коментара на автора, а от твоя става ясно за какво идва реч в темата![]()
Въобще не е тъпо момичето.Първоначално написано от Auby
Разиграва си ги на палците с лекота... автора е глупав, че й се връзва.
^^ Остави я. Излиза така сякаш си й вързан в кърпа и всеки път щом те потърси ти си готов да си с нея отново. Кажи й "Не" и я остави да си търти задника на един стол, два са й много.![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
То накрая ще стане от два стола на пода...Първоначално написано от onestar
Nike...
Гринго,Гринго...кво да ти кажа,мацката е тъпа овца,а ти все още не осъзнаваш,че не си струва...fuck a duck!
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Прекалено много я питаш какво иска, замисли се ти какво искаш? Няква пикла дето не знае какво се случва или момиче което ще знае че те иска?
eми понякога си казвам няма смисал .. не ме залсужава... н0 немоа да спра да я обичам незнам и аз .. Хората който заслужават да бъдат обичани НЕ СА а пак тия дет незаслужават любовтта ти ...незнам какво да направя вече .. нямам си никаква представа понякога просто не искам и да я познавам така ми писва и всичко което става
![]()
1-во Мацката не знае какво иска
2-ро Тя прави малко к*****ски номера (ще ме извиниш, ама си е така)
3-то Отдръпни се, не и пиши, не я търси, за да и дойде акъла в главата и да разбере какво ПО ДЯВОЛИТЕ ИСКА!
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Мацката ви върти и двамата на малкото си пръстче и то с такава лекота. Чак е смешно ... или жалко? Не се занимавай с нея!
П.П. Измъчих се, докато прочета тази тема и то така написана.![]()
От такова чудо как не те заболя главата?Ако това момиче поне се беше поспряло малко с тея флиртове, поне щях да помисля малко за случката,,ама тва си е пълно простотия..Зарежи я и я остави да си мига на парцали..
![]()
ми кво да ти кажа.... няма смисъл да цитирам щото сичките сте правищом така те разиграва явно хич не я е*е за тебе не си стува да "се вайкаш" заради няква "тъпа кифла дето и тя не знае кво иска"
![]()