.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

Бяло течение и гинеколог

Здравейте.. Може да се повтаря темата, но просто имам нужда от съвети .. Значи аз съм на 15 год. . . И проблема е, че имам непрекъснато бяло течение .. Според вас на какво се дължи това .. ? Има ли някоя като моя проблем .. ? И с майка ми скоро ще ходим на гинеколог .. Какво ще ми правят .. ? Не съм ходила до сега и затова питамм .. Ако може без подигравки и обиди .. ..
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на cyclops
    ще те разпита, ще те прегледа и ще ти вземе микробиологично изследване, което най-вероятно ще покаже къде е проблемът. Бялото течение е признак за нередност.

спри да плашиш момичето не е признак на нередност всяко момиче го има (ти иаш ли м....?)

Разбира се, че нямам. Не всяко момиче го има. Но много момичета го имат и си мислят , че е нормално, а НЕ Е ! Ама ти ако искаш си стой с гнусното течение, не завиждам приятелят ти(или бъдещият ти такъв).

Аз утрее ще ходяя .. ама ако ме преглеждаа и ще ми взима нещо ще ме е срам многооо .. .. И да се обръсна ли ?? ,.. знаете къде . . съжалявам за тъпите въпроси, но се притеснявамм ..

Mоляя ви пишетее ми .. че наистина съм много притеснена ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, признак е на проблем. Може просто да си настинала. Лекарят ще ти каже. И без да се обръснеш ще те прегледа. Важно е да му кажеш дали си девствена.

Девствена съм .. но ще ми е кофти

A знаете ли как ще ми вземат изследванияя .. ?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Не знам за изследванията,но се обръсни по-добре.И на теб ще ти е по-удобно така според мен де

Ахамм и аз това мисля да направя .. А майките седят ли с теб докато те гледат ... ?

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Ахамм и аз това мисля да направя .. А майките седят ли с теб докато те гледат ... ?
    Кажи на майка си,че не искаш и готово.Едва ли тя ще държи да ти гледа....

Майка ти няма да седи при теб. Лекаркат дори ще я помоли да излезе. Но ако нещо вижаш че остава ти я помоли да излезе, защото се чувстваш неудобно. Всичко останало няма значение, просто си вземи един душ. и успех (:

Град
    MoHTaHa
    Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    A знаете ли как ще ми вземат изследванияя .. ?
    С малка клечка на върха с малко памуче само я допира отдолу,за да вземе секрет и нищо повече.Няма нищо страшно

Благодаряя на всичкии .. .. Казахаа ми, че ми няма нищо .. но ако продължава и другата седмица да идаа да ми направят изследванияя ..

Много бързо... не знам какви са тези изследвания за 1 ден. Обикновено чакаш резултати, едно друго...смени гинеколога

Ама кой е казал, че за един денн .. А междудругото имам силни болки ниско долу ... Много ме боли .. Не може да ее апендисит, защото ме боли и от другата страна .. Много ме е страхх .. .. И днес ежедневната ми превръзка имаше мн бяло течение, вонящо ужасно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си