- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- HOUSE МУЗИКАТА
Може темата да ви се стори тъпа, но все пак съм любопитен. Значи въпросът ми е дали HOUSE музиката вреди някак си примерно на мозака или незнам... тем подобни... защото мисля, че като бях малък видях по новините че вредяла, но все пак искам вашето мнение!
Конкретния въпрос е ВРЕДИ ЛИ ХАУС МУЗИКАТА НА НАШЕТО ТЯЛО?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм пристрастна (не съм хаус ловърка), но въпреки това мога да ти кажа, че не вреди или поне не е доказано. Това, което си гледал най-вероятно е било само теория.
ПС: Въпросът ти наистина е много тъп.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да.Като слушаш хаус тялото ти започва да се разяжда отвътре бавно и накрая умираш..............![]()
![]()
![]()
Боже.. човек на колко си??
Ебаваш ли се с нас..кво ???
Къв е тоя въпрос..![]()
.. и откъде ти хрумна какви новини си гледал като малък... Явно си разбрал грешно.
Поне аз харесвам хаус и да ми е навредило на тялото не забелязвам ....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Има времеПървоначално написано от ImmortalSportFreak
![]()
![]()
Амфетите вредят.
Незнам за house, но чалгата вреди...![]()
Добре, че не я слушам...
пробрай - хаос + марихуана = ебаси филма леееееееееек
<N>