- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.26/
за еднаквите триъгълнициПървоначално написано от ByK
. . ама и тези със сплави и мед не ги разбирам
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ха 2 страни и ъгъла между тях, 2 ъгъла и тн...Първоначално написано от girlche
чакай да земеш cos, tan, sin и тн...
musicFEN ~ http://www.album.bg/hause_bg/images/21788216/ лелее, кво си сладкооо![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
малее к'во мазало ш стане като ги взема , не ми се мисли простоПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
недей така че се засрамвамПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
Момче съм
оф да тва го учихме меналата година..Първоначално написано от girlche
![]()
не мога да си спомня точно но имаше да се изчисляма там едно еди колко си към еди колко си се отнася..
и имаше много изчисления.. забравила съм го ,пък и сигурно сме по различни учебници..![]()
Бе намалете ги малко тия цитати бе, зави ми се свят![]()
![]()
![]()
I need you right now
I need you right now
много, многоПървоначално написано от musicFEN
![]()
![]()
![]()
I need you right now
I need you right now
малее к'во мазало ш стане като ги взема , не ми се мисли простоПървоначално написано от girlche
![]()
[/quote:dee901bc9c]
геометрията е по-лесна според мен щот излазам на даската викам тва и тва са еднакви тия и тия са равни и госпожата вика седай 6 а по алгебра трябва да пиша некви задачи по 1 страница![]()
Момче съм
ще се опитамеПървоначално написано от lilincituuuu
![]()
[/quote]Малее геометрията ми е супер лесна ... вижте алгебрата ми е обаче много омразна ....Ако сте до 9ти клас и задачата е геометрична дайте да я видим[/quote]
Триъгълник ABC (ъгъл С = 90 градуса) и СА=СB .Правата m минава през точка С.Ако АМ и ВN са разстоянията от върховете А и В до правата m , то не е вярно :
а)АМ=СN
б)СМ=ВN
в)АС=СN
г) ъгъл АСМ = ъгъл СВN ...
![]()
малее к'во мазало ш стане като ги взема , не ми се мисли простоПървоначално написано от musicFEN
![]()
[/quote:5cc137204e]
геометрията е по-лесна според мен щот излазам на даската викам тва и тва са еднакви тия и тия са равни и госпожата вика седай 6 а по алгебра трябва да пиша некви задачи по 1 страница[/quote:5cc137204e]
мене доста ми се караха щот примерно пиша 1-ви ред, 5-ти ред, 10-ти ред и отг.... и те не виждат кво съм правил, а аз им казвам че всичко съм правил в главата ми и не е важно ксъм правил а че имам правелния отговор, но те...![]()
[/quote]
геометрията е по-лесна според мен щот излазам на даската викам тва и тва са еднакви тия и тия са равни и госпожата вика седай 6 а по алгебра трябва да пиша некви задачи по 1 страница[/quote]
![]()
емии . .при мен е обратното,не че разбирам и алгебрата де
, ноо тва е друг въпрос
![]()
Nakadah
[/quote] мене доста ми се караха щот примерно пиша 1-ви ред, 5-ти ред, 10-ти ред и отг.... и те не виждат кво съм правил, а аз им казвам че всичко съм правил в главата ми и не е важно ксъм правил а че имам правелния отговор, но те...[/quote]
Еми иаз много се нервя ,а ко нещо ми е лесно и като го реша наум ми казват , че съм преписала![]()
Яни, спомняш ли си онова уравнение миналия срок с решение 3 страници и половина![]()
![]()
така и не си направих труда да го препиша
![]()
![]()
I need you right now
I need you right now
МдаПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
I want your love and I want your revenge you and me could write a bad romaancee![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Офф , да!Първоначално написано от lilincituuuu
Баси задачите,баси чудото,баси змията
![]()
мноого ги мразех тия уравнения,ама от дъното на душата сиПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
I need you right now
I need you right now
Първоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Малее геометрията ми е супер лесна ... вижте алгебрата ми е обаче много омразна ....Ако сте до 9ти клас и задачата е геометрична дайте да я видим[/quote]
Триъгълник ABC (ъгъл С = 90 градуса) и СА=СB .Правата m минава през точка С.Ако АМ и ВN са разстоянията от върховете А и В до правата m , то не е вярно :
а)АМ=СN
б)СМ=ВN
в)АС=СN
[/quote]
аве схванах задачата ама не мога да зацепа къде е точка N?
http://storage4.album.bg/1ef/без_име_67dc9_22079999.jpg
може и да ми не е верен и чертежа де..
Триъгълник ABC (ъгъл С = 90 градуса) и СА=СB .Правата m минава през точка С.Ако АМ и ВN са разстоянията от върховете А и В до правата m , то не е вярно :Първоначално написано от ByK
а)АМ=СN
б)СМ=ВN
в)АС=СN
[/quote]
аве схванах задачата ама не мога да зацепа къде е точка N?
може и да ми не е верен и чертежа де..[/quote]
мне .. момент ей сега ще го направя![]()
аве схванах задачата ама не мога да зацепа къде е точка N?Първоначално написано от girlche
може и да ми не е верен и чертежа де..[/quote]
мне .. момент ей сега ще го направя[/quote]
правата м прави точката "N" на противоположната страна