- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.26/
Добре бе човек,как ги разбираш ?! Даже не ти бях дала чертежПървоначално написано от squalK
![]()
, на мен ако не ми дадат чертеж на такава задача съм загубена просто
Просто евала ти казвам
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Марти и на теб чао![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
обърнете ми внимание!![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
хейПървоначално написано от MaLty
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Моля те - Лили!Първоначално написано от musicFEN
![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer
I know I got to be right now
'cause I can't get much wronger
Man I've been waitin' all night now
That's how long I've been on you
I need you right now
I need you right now
www.facebook.com/li.lincitu (:
давай ти си на редПървоначално написано от MaLty
![]()
![]()
Момче съм
Ми то е написаноПървоначално написано от girlche
Просто го чертая в ума си...Иначе за мозъка ... Само намери добър хирург щото един път съм лежал в болница и ако трябва да съм още един път при такива компетентни служители по добре да резна 4-5 вени...Да не обяснявам че ако сте гнусливи може да си изповръщате органите...
![]()
кфо аз бееПървоначално написано от musicFEN
![]()
Гърлче,ъмм аз съм Марти(на),на почти 15 от мездрааа,а ти ?![]()
I did
Мда,личи сиПървоначално написано от squalK
![]()
мм чек ся ще ти дам друга![]()
Даден е остроъгълен триъгълник ABC (CA=CB) с ъгъл при върха , равен на 52 градуса .Ако АН1 И ВH2 са височини към бедрата и АН1 се пресича с АН2 в точка Н , намерете ъгъл АНВ в градуси.
няма подточки![]()
Аз съм Янна , на 13 , от Варна . Приятно ми еПървоначално написано от MaLty
![]()
И аз съм лежала 2 пъти даже :P |то не е много за хвалене деПървоначално написано от squalK
| Какво е станало с теб ?
![]()
![]()
И на мен![]()
айде ставам![]()
I did
Лека и сладки сънищаПървоначално написано от MaLty
![]()
![]()
Ние добре си говорим,но не се запознахме![]()
squalK
Аз съм Янна , 13 , Варна![]()
Олимпияда 2008ма година зимата - супер лесна -Четириъгълникът CH1HH2 има 2 прави ъгъла и третия ъгъл се явява върха - В четириъгълник сбора от ъглите е равен на 360 градуса съставяш уравнение 360=90+90+52 + ъгъл H2HH1 от там при решаването на уравнението ъгъла е равен на 128 градуса и тъй като е срещуположен на AHB двата са равни - отговор 128 градуса - чертеж - до 1 минутаПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Апендикса се пукна - следващото е бяло - маркирайте ако не сте гнусливи на своя отговорност - След операцията се слага дренаж да се оттичат гноищата и шитовете ... играх си на ПСПто в леглото сестрата идва и за да привлече внимание нстъпва торбичката с гноищата- свързана с маркуч за долната част от кореа ми - при което се усети ужасна миризма и почуствах най силната и ужасна болка в живота си ... Плаках около 2 часа след това .... А не съм от плачливите... Чертежа за втората задача -Първоначално написано от girlche
![]()
Приятно ми е , спокойно ,ш' го видишПървоначално написано от squalK
![]()
:P
ехее и байкъри ли имаме тука :P
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
баси бързия , ае ти да не учиш в МГПървоначално написано от squalK
![]()
![]()