- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.26/
втората задача беше много лесничка squalK сеа сме на теоремата на Талес вътрешна и външна ъглополовяща в триъгълникспоняш ли си ги тези уроци щот нейните са леснички
![]()
Момче съм
ахаа и какво караш :PПървоначално написано от squalK
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
хах и аз утре контролно обаче аз с ги рабирам не са кой знае какво , въпреки че госпожата е одвратителнаПървоначално написано от squalK
и като останат 5 мин от часа вика предавам нов урок пишете заглавие ..
![]()
Момче съм
хахахах е готино аз като карам пък алуминий без да гние има 4 5 брутални заваркиПървоначално написано от squalK
А за кое Механо говореше това във Варна ли![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
прочетохПървоначално написано от squalK
гадно се е получило
Моя апендикс беше на път да се спука,добре че ме оперираха на време.Щеше да има експлозия
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
аз имам обещани от баща ми 1000 другите трябва аз да си ги вадя.. така, че какво да ти кажа ама поне ода скало пуска интересни оферти за работа във фирма по специалноста ми и начална заплата 700 стака..Първоначално написано от squalK
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
споко така тука на приливи и отливи го карат![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Чудя ти сеПървоначално написано от squalK
абе я ми дай скайпа си ,ако го даваш де
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Същото като ника тук но с ! след КПървоначално написано от girlche
... А и да питам завършилите и тези които завършват - има ли нужда още от 9ти клас да почвам да мисля за ВУЗ въпреки че за мен има само един вариант и той е ТУ-София...Смисъл много инфо ли ми трябва да се оправя с записвания и други шитове или е като след 7ми клас-много шум за нищо ?
Щом си решил да влизаш в ТУ , какво толкова му мислишПървоначално написано от squalK
Мисли когато станеш към 11 клас втория срок,сестра ми е 11 клас и от сега запозна да мисли за тези работи
![]()
не се набутвай там идвай си на гъза направо в ТУ-Варна по-добре е от това в София но както и да е.. тука просто минаваш тест и като е успешно влизашПървоначално написано от squalK
те обаче са казали лесно вилзаш...
... ама трудно излизаш
И аз съм завършващ :P
Ентусиазиран НЕпукист™
лека и мека![]()
доспа ми
![]()
![]()
лека![]()
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
ти добре ли си еПървоначално написано от squalK
![]()
Аз ще влизам с ТТТ (Транспортна Техника и Технологии) и по конкретно Двигатели с Вътрешно Горене... баща ми в момента е там.. къде кораби ти плават в главата не знам
пък и много доста хора познавам от там и никой не е с корабида ти изглеждам на човек който го интересуват корабите...
Само автомобили батка това е :P
Ентусиазиран НЕпукист™
Айде аз лягам Лека нощ![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
ЛЪЧИТОО, ТУКА ЛИ СИИИ![]()
![]()
N- n- now th- that don't kill me
Can only make me stronger
I need you to hurry up now
'cause I can't wait much longer