- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.26/
кът го видат къф е "убавец" немЪ има желаещиПървоначално написано от girlche
![]()
ш си е сам герой
![]()
ма то такива "неизтъркани" лафове пуска че е "хипер интересен" и няма са ни нужни други актьори
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
много си оригинален, думи нямам....Първоначално написано от jackzz
--Лудите, лудите - те да са живи!
а дойдохте на мойто..аз кво ви казах че взима изтърканите си лафове от нетаПървоначално написано от girlche
![]()
S.W.A.G
.. го казва г-н кифльоПървоначално написано от jackzz
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ставам..лека ви![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
да го тура в тоа полаг, къде та а измътил бе изкльесек нещастенПървоначално написано от jackzz
нее честно на нас ни е по-забавноПървоначално написано от jackzz
смешен яко ми повдигна още почеве настроението,мелси![]()
S.W.A.G
Айде май ти свърши пауъра,въри да си лягаш,охоооо то станало 1 часа бе,мама ся ще ти резне нета,краййй отивай се мятай от най-високата сграда у селоПървоначално написано от jackzz
![]()
Да така е питай кака си Мартина тя ги знае всичките и определено не спира да ги ползваПървоначално написано от MaLty
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Първоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
мда уа
![]()
![]()
Тед, за партньора му ..не знам .. няя да се навият да си партнират с такъв 'Убавец' и 'умник' ,като него
Той е гениален за нашите възможности,чувствам се тъпа пред него
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ЛекаПървоначално написано от MaLty
![]()
S.W.A.G
Бе елате ми повече ..
Много ги обичам тея дето във форума са биг самочувсвие а в реалния живот не може да си дигне погледа от обувките![]()
сп0коПървоначално написано от girlche
![]()
ше се намери модератор все по това време на който да се оплача![]()
![]()
ЛекааПървоначално написано от MaLty
![]()
приятни сънища
![]()
![]()
Ае чУек , ти наистина ли се мислиш за интересен ?! Или се регна във форума , колкото да има някой,който да се занимава с тебе ?!Първоначално написано от jackzz
![]()
дпбре никой ли няма да ме отрзи.. и Елито спря да пише.. мн яко.. Бахти днеска на всичките ли им е дошло
Ентусиазиран НЕпукист™
нали..пИрфектен е..как ш намериме такава убавица като за него..той ш ги засенчи момичетатаПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
S.W.A.G
Първоначално написано от lenito_sf
![]()
![]()
0стави,остави,той сам ш'се откаже да влиза ,като в нета свършат убидите
![]()
![]()
![]()
ъ?Първоначално написано от golf_5_r32
![]()
сори..
S.W.A.G
Абе кво се занимавате с тоя овчар бе,сигурно 30 необходими спам мнения напраих заради него![]()
Отивам да си гледам Спартак,вие се занимавайте с него,че след малко ще ходи да стриже овцете и няма да имате тема за разговор![]()
Ее оръфляк ше го тура на макяти у ръждисалете чирва
Как си ТедиПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
Смешния в случай си ти приятелю мойПървоначално написано от jackzz
Щото аз имам поне едно елементарно възпитание за разлика от тебе
Ако ще се правиш на поредния форумен заядач не ти се получава. Пусни ръката на мама да видим колко струваш..