- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.26/
И да ти каже от къде е,нема може да го намериш на картата,сигурно е някое много пробито селоПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Мда,Теди,права си![]()
![]()
![]()
jackzzми смешен си ми ве , за мн0 г0лям ли се мислиш или май се засегна и за тва нападаш т'каеми да ти явно и ти не си съвсем задоволена
кво правиш че ми отговаряш хах тъпа крава![]()
,Извинявай
![]()
не исках да те убиждам
. Крава см , ама ако не бях аз няаше да пиеш мляко ,а ?
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Е поне си призна,че си тъп селянин,вече мога да ставамПървоначално написано от jackzz
![]()
оти стаа гадни дечурлига?
Не само тя мили мой :PПървоначално написано от jackzz
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
Батеееееееееее нидеееееееейПървоначално написано от jackzz
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Нескуика ми свърши,ш' ми купиш лиПървоначално написано от jackzz
![]()
а това не е ли цитат от песен на Бате СашоПървоначално написано от ByK
![]()
и Хени остав..не се занимавай..ни ти е на нивото ни на нищо..![]()
Пешо суперъ съм,ти?
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
децата растат.. ставай идиотиПървоначално написано от Nakadah
![]()
![]()
ха-ха-ха
Момиче съм.. ше те пребия да..простоооо умен си ..яко умен![]()
просто ти липсва възпитанието смелчага.. стига убиждал и се изнасяй, че ше те принуда![]()
ръси простутия вече друго не мога да очаквамПървоначално написано от jackzz
![]()
казах каквото имам ,за каца без дъно няма да се хабя![]()
ПодкрепямПървоначално написано от lenito_sf
![]()
Да речем, че съм :PПървоначално написано от tWiLigHtgIrL
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
ми все пак се намираме във ФЪн раздела уе мойПървоначално написано от jackzz
,не не не и НЕ , Пк ти си як0 пр0сТ брат
![]()
Теди не се ядосвам просто се чудя до къде стигнаха повечето деца на възрастта ни ,че и под нея..![]()
![]()
ми и аз съм от София.. но кой знае баба ти и дядо ти от коя дупка на картата са.. Не се прави на големияПървоначално написано от jackzz
![]()
Абе Хени,ти от кде беше![]()
![]()
идеално,при тебеПървоначално написано от Bender
![]()
![]()
мдаа..ама то ние тука нищо не можем да направиме като им липсват първите 7 години..а и родителите изобщо не си познават децата и са ги разлигавили до неузнаваемостПървоначално написано от ByK
![]()
![]()
![]()
My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
айде тука пак нещо стана
ма ми е прекалено мързеливо да ви чета изцепките..
така че я някой да разкаже![]()
мда ,кви са тея разпалени дискусииПървоначално написано от Nakadah
![]()
Накратко,дойде някъв си нов и започна да убижда всички наредПървоначално написано от Nakadah
и започна да се прави на най-голямата звИздъ У форум0
![]()
ам кат изключим факта ,че ми се спи па немоа да заспя всичко е 6Първоначално написано от girlche
![]()