- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко /вол.26/
и де си се учил барабани ???? бас китара ок и др ок ама барабани от де ?Първоначално написано от Metal
Един приятел има барабани и аз от него се научихПървоначално написано от plamba95
Бивам иначе
![]()
Забравих да включа и математиката, физиката и другите предмети без български![]()
![]()
![]()
Щот си една цела рок бандаПървоначално написано от Metal
![]()
Питай Пламбата как пеяПървоначално написано от sWeeX
![]()
![]()
![]()
![]()
Пламбааа Кажи му е![]()
![]()
![]()
хеййкак сте ?
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ХейПървоначално написано от girlche
Биваме
Ти
![]()
ша ги гръмнат тонколоните ше углошееш и няма да искаш да слушаш вече металПървоначално написано от Metal
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
петя драсти скучаем и чат ти ?
идеалноПървоначално написано от Metal
![]()
![]()
Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥
ОоооПървоначално написано от girlche
![]()
Кво праиш
![]()
ЪЪ ЗдращиПървоначално написано от girlche
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Който се поддава на агресията , губи достойнството си.
- Самурай Джак
да го докладваме ли ?Първоначално написано от Metal
Че и питашПървоначално написано от plamba95
![]()
Ъм по преместих се в Информационни Технологий ама ми стана скучноПървоначално написано от plamba95
![]()
- Самурай Джак
http://vbox7.com/play:a62afa77![]()
"като младите момчета е "![]()
гледам тв , ти ?Първоначално написано от Metal
![]()
драстиПървоначално написано от Norty
ко прайш ?
вземи се гръмни . .Първоначално написано от jackzz
![]()
ОО Стоям ти :PПървоначално написано от girlche
![]()
- Самурай Джак