Цитирай Първоначално написано от squalK
Цитирай Първоначално написано от Nakadah
Цитирай Първоначално написано от squalK
Цитирай Първоначално написано от Evellon
Цитирай Първоначално написано от Evellon
Nakadah, ползваш ли прокси за нета?
нета го лова от улицата
поне съседите да плащат...
деа скапания и нет има тука...
аха... то координатите на IP-то ти водят до някво поле..
хаха веднъж като играх в 1 сървър админа ми вика че Ip-to ми идва от мексико...

а аз не съм си прекарал нет щот е $100 за 40гб ограничение и супер слаб.... и така не моа тегля нищо. а като го зимам от съседите те се преебават... за секи мб над лимита $2 е глобата...
Да не живееш в патагония? До колкото знам почти във всяка по - развита от българия страна нета е без ограничение по трафик и тези 100 долара ... ми се виждат множко дори и за оптичен нет без ограничение?
тука е прикрит комунизм
всичко е приказки-> те викат "Ultra High Speed Internet, 50% faster than Bell" ма колко е бърз? 50% от колко? няма значение важното е че е бърз!!!
с всичко тука е така... примерно некви ми викат че китай е ограничена държава и че Франция е толкова тъпа че не мое нищо да направи,камоли коли, нищо че Nissan е френско, ма те си мислят че е японско...
Calgary, канада?....Малее колко вицове има за тези хора...леле.Поне скоростта как е?
слаба е, Калгари не е студено!!! даже няма и зима!!! мани идиотите кво ти говорят
в момента е 15 градуса слънце!!! до сега е имало само 3 студени дни и 1 ден да вали! и даже снегът е като прах, духнеш го и той исчезне...