Ми супер мн жени са ми минали през сърцето само една неще да си тръгне и не мога да разбера защо, дали защото я виждам през ден или защото наистина нещо съм изпитвал не мога да си отговоря и сам... Аз сега действително няам никви чувства към нея просто незнам какво да и кажа аз всичко, което исках и го казах тя ме отряза аз го приех макар и трудно и ся просто ми е такъв приятелския кръг, че постоянно се виждаме и много супер много рядко сме само аз и тя и когато това стане не се чува повече от здравей здрасти и чао Аз съм 100% сигурен, че и тя си няма представа какво да ми каже, така че ни е взаимно ... Не, че преди цялата шитня с тея чувства дето и излях на един дъх преди доста време си лафихме ама си казвахме все по нещо не е като без хич...
И тей де в момента точно си мислех за нея и как имах един странен сън и оня ден той се случи точно както го сънувах... и всъщност това е една от причините ся да ми е в главата... И просто не мога да спра НЕ ИСКАМ да мисля за нея НЕ искам да я виждам, ама няма как да стане за сега, не че я мразя или нещо такова просто ми е някво супер странно около нея и напрегнато някой път щото то си беше доста кофти преди ... и доста се поизложих и малко и ме срам ама малко
Ае не че ми пука толкова ама незнам и аз, това не споделена любов ли кво е няам представа.... само знам че лайфа продължава и нищо не може да го спре гледам напред ама винаги се сещам за такива шитни и и и нали се сещате.... кофти е ... в един момент уж го преодолях... в друг не... после незнам си к'во... пак може би просто ми се спи Ако някой има някво мнение моля да заповяда и по-леко с критиката ако може към положителните черти на случая да се придържате