.
Затворена тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

свършване в ушите?

Гаджето ми има иска да ми се празни в ушите ама аз са притеснявам да не хвана някоя болес Някои пробвал ли го е и знае ли дали се хващат болести и дали не е опасно да оглушея?? Моля за сериозни отговори. Бих направила всичко за него, стига да не е твърде опасно. ПОМОЩ!

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    Рофл. Ще хванеш ушен херпес. Не знам какво да ти кажа. ^^

Какъв е тоя ушен херпес? Има ли го наистина?

Фейк енд гей или истинско?

Ако е, не знам какво да коментирам...дайте си в носа ебати...
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Какво е фейк енд гей?

Нищо, помислих те за форумен трол.

Ако наистина е сериозно...не знам, човек. Това е супер странно и глупаво за мен. Едва ли ще оглушееш и едва ли ще ти нахлуе толкова сперма толкова навътре, ама просто...абе тъпо е бе. Ебаси. О.о
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

форумен трол? а иначе може да пробвам щом така мислиш ама някои друг да каже които вече е пробвал че се притеснявам много. темата е сериозна !!!!!!!!!

Re: свършване в ушите?

Цитирай Първоначално написано от Moni96
    Гаджето ми има иска да ми се празни в ушите ама аз са притеснявам да не хвана някоя болес Някои пробвал ли го е и знае ли дали се хващат болести и дали не е опасно да оглушея?? Моля за сериозни отговори. Бих направила всичко за него, стига да не е твърде опасно. ПОМОЩ!
    Сериозно- като попадне сперма в окото и то се възпалява. Ето затова си мисля, че ако попадне в ухото, може и ухото да се възпали. И после стават едни усложнения...Не е готина идеята и не всичко, което хрумва на някой за секса е добро. Така че ще му кажеш, че не става и, че трябва да ти пази здравето така, както ти пазиш неговото.
    Good luck, Bad luck, Luck...

Мега фен Аватара на machoka
    заливате се с простотия вече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си