- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям боклук търси голямата си любов :)
Здравейте,
Аз отдавна не съм тийнейджър(почти на 25), но се надявам да ми помогнете.
Та проблема ми е, че никога не съм имал връзка с момиче. Знам, че звучи тъпо(по-скоро смешно или жалко) обаче понякога се чуствам самотен и ми се иска и аз да имам някой до мен. Въпреки, че какъвто съм задръстен изобщо нямам представа за какво ми, както и да е.
Надявам се да ми дадете някакъв съвет. В смисъл какво да правя като се чуствам самотен за да ми мине. Иначе е повече от ясно, че шансовете ми с жените са отрицателни. Понякога си мисля, че трябва да опитам с момчета - дали е по-лесно? Не че има значение, вероятно и тамще се проваля.
Мерси много.
п.с. Извинявам се, че заглавието не много по темата, но само това ми дойде на ум
Поработи над самочувствието си и жената сама ще се появи. Жените обичат самоуверени мъже и с това пораженческо държание си обречен.
Съвсем вярно. Ако ще и да си с визията на Ален Делон, с това самочувствие отиваш при загубеняците.Първоначално написано от dimitar_ak
Добрия Външен вид е абсолютно нищо без стабилен вътрешен свят. Обратното с известни уговорки също е в сила.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Първоначално написано от garbage
![]()
Я чакай малко, ти първо си изясни момиче ли, момче ли?Като ти чета мнението оставам с впечатление, че и ти не си много наясно какво точно искаш?
Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...
^Бе то това му е последния проблем. Щото каквото и да иска - с това поведение няма да му върже никой![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Показваш се в светлина, в която всяка мацка би те пожелала... *за неразбралите - иронизирам*
Съвета ми е - Вместо да се самосъжаляваш всеми се стегни. Какво е това самочувствие на 15 годишен пубер.. Я се осъзнай оО Продължавай така и може и до 40 да си останеш сам.. нали се сещашКлюча е в теб! Успех
![]()
Мога да кажа че те разбирам, но не те познавам. Имаш ли пари, общителен ли си, можеш ли да ходиш и до други градове ако е нужно, има ли нещо, което ти пречи да влезнеш в една серизона връзка и т.н.Първоначално написано от garbage
Ако нямаш проблеми от друго естество освен ниското самочувствие(разбира се не трябва да е и твърде високо без покритие) можеш да приемеш всичко до тук като свършен факт и да продължиш напред. А ти може би искаш и да се харесаш на всички хора. И аз съм така, но това понякога е тъпо. Та ако е само ниското самочувствие можеш да продължиш напред. На лицето не ти пише че си нямал връзка досега. Може да ходиш по барове и дискотеки с приятели, да се веселиш, да срещаш повече момичета, с които да се запознаеш и ако си печен все на някоя може да харесаш. Може да си направиш регистрация във Facebook и/или разни сайтове за запонанства. Да си добавиш прители във Facebook, да си набележиш някое момиче и да и пишешна ЛС или по чата, да си говорите на всякакви теми и да я занимаваш. В сайтовете за запознаства също. Ако не потръгне се пренасочи към друга. Може да поискаш скайпа на някоя. Бъди приятел с момичетата пък каквото стане натам. Ако не те е срам след време може да предложиш на някоя да отидете на кафе или на някое друго място,да се забвлявате и така. Може да бъдеш мил и да правиш комплименти. Ако не станат нещата....не е едиствената на този свят има и други красиви външно и вътрешно. Е, доста са заети, но пък има и много са свободни. Въпросът е да се оттърсиш от нагласата че всеки трябва да те харесва. Аз засега не мога. Ех как ми се иска да мога ежедневно да проверявам тези методи, но има и неща, които ми пречат, но все повече ми се струва че колкото повече търсиш нещо то толкова повече бяга от теб.
В общи линии май тази реклама е доста вярна:
http://vbox7.com/play:c5bbe46d
![]()
Братле намери си хоби което е превлекателно за жените ,а и на теб да ти ахресва занимавай се предобий самочуствие и действай.
П.С. Рекламата наистина е вярна.![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
много лошо самочувствие имаш, или по-скоро липса на такова....а това е сууупер вредно така да знаеш.Ако сам не се харесваш и не откриваш хубавите неща в себе си,как другите ще ги забележат..ако винаги повтаряш,че си боклук как другите ще си изградят мнение различно от твоето и ще те опознаят такъв какъвто си.....
седни и направи списък с нещата,които цениш в себе си-било то характер,или че си добър по математика,или че имаш зелени/сини/кафяви оччи....говоря примерно,но надявам се схвана целта на идеята..
Когато започнеш да се обичаш и да гледаш на света с други очи хората също ще си променят мнението..плюс,че кой би искал самосъжаляващ се тип до себе си било то като приятел или нещо повече-усмихвай се и то ще видиш ка самата усмивка започва да тегли хората към теб волно или неволно![]()
И аз нявга бях по-смачкан, но вече съм the ultimate dude.
щом започнеш да си го повтаряш и да го вярваш, то се вижда и от другите.
Taя тема е ебаси гадния фейк малеееееееееее.....Ти трябва да си някой психично болен или прекалено ама прекалено грозен и задръстен за да нямаш вързка до 25-годишна възраст !?!?!?!
![]()
![]()
Ти как още си жив ? Поне някои закачки нямал ли си досега с момиче ?! Ако продължаваш така стани ПОП
Друга идея нямам... Подигравайте се вий с нас,подигравайте.С тия фейкове до никъде няма да стигнете
![]()
UNITED не е задължително темата да е фейк, то дари и да е така - това не означава, че изобщо няма хора като с неговите проблеми![]()
Както казаха до сега - проблема ти е в самочувствието, авторе. Ако един човек сам не се харесва не може да очаква от другите да го харесватЗамисли се над тия думи
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Човекът може наистина да има проблем, а ти му се подиграваш. След като не знаеш какво да го посъветваш, просто прескочи темата. Не виждам причина за подигравки, не знаеш каква би могла да е причината за душевното му състояние и ако е толкова окаяно каквото го описва, то действително има нужда от помощ.Първоначално написано от UNITED
Към автора: Човече, опитай се да престанеш да си самоизтезаваш с постоянни въпроси какво точно ти има. Нищо ти няма, не си ненормален, не си задръстен. Каквото и да те блокира в действията ти, ниско самочувствие заради нехармоничен вид на тялото, ниски финансови възможности, говорен дефект или каквото и да е, опитай се просто да го превъзмогнеш. Всичко се дължи на страховете ти, бъди по-уверен вътре в себе си защото както valdesbg каза, външността е нищо ако вътрешното ти Аз се има за грозно и е наплашено да покаже на какво действително е способно. В момента си се затворил си се в черупката си и не искаш да я разчупиш, да излезеш от нея и да покажеш вътрешната си красота. На 25 години хората не са толкова повърхностни каквито са на 15. Един вид това е периода на помъдряване 20 - 30, така че ако има нещо красиво вътре в теб, ще се намери и момиче на тази възраст, което да го види и оцени. Важното е да разчиташ на позитивните си качества, открий нещо в себе си, което харесваш и го покажи на света. Дори никът ти те представя като човек с адски ниско самочувствие? Задай си въпроса от какво действително произтича то? Ако е защото си девствен, отиди на курва. Така например, поне ще се освободиш от този комплекс, ще набереш повече смелост, ще престане да ти тежи и да го мислиш и ще почнеш да работиш върху себе си. Пък си на 25 вече, не работиш ли, не учиш ли? Около теб няма ли жени? Имаш потенциал, все още си в своята активна младост. Като за начало почни с по-ниско привлекателните жени, неуверени също толкова колкото и теб самия, а постепенно и лека по лека ще добиеш тренинг с общуването с жени и техните изисквания. А за самочувствието, ако ти е трудно да го намериш почни да се занимаваш активно със спортуване и направи тяло. Постави си цели в живота, не но не и фикс идеи, че например всичко трябва да стане незабавно. Да, малко си позъкъснял, но не трябва да го приемаш пораженчески сякаш си изостанал и вече си извън всякакви класации. Не се сравнявай с останалите, а гледай единствено своя път в живота!
Успех и горе главата!
Ами ако наистина темата не е ебавка поработи върху самочувствието си ..![]()
А ти пробвал ли си се да заговориш някое момиче примерно, че си сигурен в настоящия си неуспех ?
За тези неща няма определена формула,че да ти я напишеме тук във форума.Като искаш да си хванеш момиче,а досега не си имал такава възможност се замисли сериозно,промени нещо в теб.Бъди по-отворен,излизай с приятели,току виж си се запознал с някоя мацка.Като седиш у вас и се чудиш какво да правиш няма да стане от самосебе си.Ключът е в теб,само трябва да се пресегнеш и да го вземеш.Най-важното е самочувствието-имаш ли го и ако ти личи няма да имаш проблем.Затова спри с тези самосъжаления![]()
И аз като всички останали мисля, че е от лиса на самочувствиеНали знаеш пж принцип мъжа/момчето прави първата крачка ( не винаги де, но в повечето случеи) Ии я дай една снимка така можем да ти дадем съвети за външния вид
![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Не съм целял да му се подигравам,много съм разбран,но 90% съм сигурен,че темата е фейк.Наистина ти изказа много компетентно и хубаво мнение и ако НАИСТИНА темата е реална,то тогава автора ще научи доста от поста ти.И все пак дори всичко да е истина не виждате ли по какъв простажки начин разсъждава ?! "Дали да не пробвам с момче" това показва,че той още незнае каква е сексуалната му ориентация.Много късно влизаш в пубертета брат,земи се стегни малко.Неможе изведнъж както си хетеро и ти се иска с мацка,да решиш,че трябва да го направиж с мъж и да станеш гей.Наистина поработи върху самочувствието и външния си вид (ако се налага).И не,няма да ти кажа "бъди себе си" бъди някъв фейк като темата ти,защото ако си себе си ще си умреш девствен,то се е видяло,че ти незнаеш за к'во се бориш.И да,допускам адски много правописни грешкиПървоначално написано от filmimilmi
![]()
Докато се съмосъжаляваш, няма да постигнеш нищо. Твърде голям песимист си, всеки си има отредена половинка. Това, че ти не си я срещнал не означава, че шансовете ти сред момичетата са 0-ви и т.н. Нищо не пада ей така от небето. Вземи се в ръце и като за начало си изгради по-голямо самочувствие. След това заговори някое момиче, което ти харесва![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
много си правПървоначално написано от dimitar_ak
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Напълно осъзнавам, че ако съм себе си нямам абсолютно никакъв шанс. Не си правя илюзии. Знам, че ще умра девствен(и ако имам късмет много преди 40). Надявах се че може да ми дадете съвет как да не се чуствам кофти, че нямам приятелка.Първоначално написано от UNITED
Мерси за всички съвети. Да пробвал съм да поканя момиче, не веднъж - не става. Усмихвам се - даже това ми е голям проблем, защото както казва една колежка съм като "варена зелка".
Да заговоря момиче, което харесвам - дори не бих си го и помислил - няма нищо по-жалко от това един боклук да си мисли, че има шанс. Няма да забравя как една съученчка ми се присмя, че я свалям, а аз даже нямах такова намерение - не че не е бих искал - просто тя е толкова красива и умна и изобщо, че дори не бих посмял да си помисля за подобно нещо.
едва ли като се наричаш боклук лесно ще си намериш жена : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
+Първоначално написано от dimitar_ak
По-ясно от това ако някой може да ти го каже да го направи но до тогава <---
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
+1Първоначално написано от Take_That
Само да попитам на колко от вас момиче ви се е подигравало че я харесвате, или пък да ви кажат че сте ухилен като зелка, или че пък момиче да ви каже, че я е било срам да я видят с вас.