- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям боклук търси голямата си любов :)
За това последното - не ми се е случвало, но за останалите - определено. Така, че спри да се самосъжаляваш, и направи нещо по въпрса. Щото като гледам имаш накърнено самочувствие. Смени прическата, започни да ходиш на фитнес, влез в някоя компания, и излизайте заедно, и така ще срещнеш някоя.Първоначално написано от garbage
Всичко с времето си.
А какво ти казаха, ако не е прекалено лично.Първоначално написано от Shely
Аз пък съм сигурен,че ако се стегнеш и си избиеш мисълта,че си боклук от главата нещата просто ще се управятМоляте само ако темата е фейк да не се майтапиш с нас
.Щом имаш голежка,имаш и работа
Значи имаш средства за дискотеки,заведения ала бала.. Ами излизай,харесай мацка покани я на танц или нещо такова но наистина избий си мисълта от главата,че си боклук
.А да,моляте не си и помисляй да пробваш с момче защото още оивече ще си провалиш живота
Това е най грешната стъпка която можеш да направиш.Абе пич вече има хиляда сайта за запознанства с адски много загорели каки,що не се пробваш някъде ?
Все пак мисля,че и на теб ти се иска вече да топнеш чушлето
Абе кви савети давам еби му майката,наистина започни да се гришиж за себе си и излизай по барове и дискотеки,от това повече мога да кажа но ще е тъпо
Ае бай за сега брато
И на мен ми се е случвало,момиче да ми се присмее,че я свалям ама не се впрягах толкова в това
И ти от ученик още си спомяш за това чак до сега,заеби и продължавай напред
![]()
Имаш Лично съобщение.Първоначално написано от garbage
работи, изкарвай пари, стани отговорен, хвани живота си в ръце. те жените ще дойдат като видят, че имаш качества и потенциал.
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ами аз работя. Обаче хич не идват на тълпи, даже обратно преди като не работех имах повече познати момичетаПървоначално написано от kypo
И не искам да се хваля, но съм доста добър в работата си. Обаче качествата дето ги имам едва ли някоя ще се интересува от тях.
Брат, стига си се самосъжалявал, а се вземи в ръце, който не те харесва значи няма вкус.Първоначално написано от garbage
![]()
Може да съм сам, може да падна във боя.
Живота ми свърши обаче знай, че идвам за твоя.
еми щом работиш имаш колежки. аз като работех на предишната си работа имаше колежки които много ме закачаха, едната даже и сега продължава, а напуснах преди месеци. требва да и звънна за кафе да поддържам интереса![]()
бъди забавен, закачай се с някоя, но не прекалявай. намери границата де. ако си готин човек отвътре някоя ще го оцени. ако се заглеждаш по русите мацки с крака по 2 метра с големите слънчеви очила ще си седиш сам, освен ако не печелиш много пари с които да ги купиш. обаче ако щеш ми вярвай има супер много нормални момичета, които умират за малко внимание, за един комплимент, защото повечето момчета са зяпнали само по ония дето ги споменах
те са малко над категорията на повечето (в категорията на tuzaroса)
еми тва е, кво да кажем повече
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Шибаното в случая е,че му давате съвети за самочувствието да си го вдигне,но не мисля,че е само това
Пример с мен имам добър външен вид,самочувствие,което си е на здрави основи стъпило познавам момичета,приятел съм с почти всичките,нямам особени проблеми с общуването и на повечето им е видимо забавно с мен,но ако искам да станем нещо повече от приятели дори момичето също да го иска и се спичам нещо и прецаквам всичко,все едно не искам да се ангажирам
А обяснете това
Не е истина просто,то и аз се самосъжалявам по някога но т'ва твойто никъде го няма... Стегни се бе,мъж си![]()
Що бе, какво точно се обърква, как точно се спичаш?Първоначално написано от remix1912
Притеснявам се на края .Бягам от отговорност,не ми се занимава,не искам сериозна връзка.На 17 съм
Това ми създава проблем,но не знам как да го превъзмогна
Много е просто, не знаеш какво искаш... ако искаше сериозна връзка, нямаше да се спичаш защото щеше да знаеш какво искаш... проблема ти е, че не искаш да се обвързваш...Първоначално написано от remix1912
![]()
Аз знам какъв е,но знам и че ми трябваПървоначално написано от Shely
Т.е. подсъзнателно искам,но в трезвено положение не ми се занимава
Лелее как може така да говориш за себе си бе ? Боклук е бил.... Някоя ти се присмяла щот си я свалял и са ти казали, че си като варена зелка и света е свършил...Дръж се като мъж а не като........
И поне някаква представа имаш ли защо става така ???
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Ти си лигльо. Някой трябва да те ядоса,че да се оправиш.
О моля те нека аз,нека аз <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо ми се подиграват? Не. Защото съм го заслужил предполагам.Първоначално написано от babyjoinmeindeath
еми ... изтрезней бе братоПървоначално написано от remix1912
![]()
Еми ако с всички се държиш така както тук е нормално. Защо постоянно се самосъжаляваш ? Ти самия имаш бахти и тъпото мнение за себе си а кфо остава за другите... Ся че някой например намен ми каже, че сам като варена зелка... ем майната му и толкова. И верно що не пуснеш някоя снимка, може да има нещо и във външния видПървоначално написано от garbage
![]()
Za6to sa ti kosi pobeleli Druje ?
Защо не отидеш на психолог? Явно, че имаш някакви травми от миналото, но човек трябва да преодолява трудностите и да започне да гледа напред (=.Първоначално написано от garbage
За да те приемат като някакъв, първо сам трябва да се научиш да се уважаваш. Наричайки се "боклук" едва ли скоро ще успееш.![]()
Малко странна тема и не съм сигурен във верността й...
Едно решение - себеуважение ! Поздрави
Разбирам те много добре, но не искам да говоря тук че ще се наложи да се изнасям или да си сменят профила![]()
Едно ще ти кажа. И аз съм се чувствал така, и мен са можели да ме стъпкат с една дума, и аз съм се притеснявал да заговоря "големите красавици" и може би още се притеснявам, но приеми едно щом ти се подиграва значи не струва, пък може да и се изподиграваш и ти, а пък може и по този начин да си флиртувате. Не взимай живота чак толкова насериозно(това ме научиха последните ми съученици), повдигни си самочувствието и разбери че човек не може да не се оплаква, но запази това само за непознати като нас или за хора, на които им имаш голямо доверие. Пред останалите не е нужно да се разкриваш чак толкова. А присмиването...може и да го обърнеш в твоя полза, стига да знаеш как, може да си направиш доста добра реклама и без да се изтъкваш. Вече съм установил и все повече установявам че момичета са като момчетата по един признак. Когато се харесаш на някоя вече започват да ти се скупчват и други. Броя на момичетата е правопропорционален на влиятелността на момичето, което те е харесало, дали само като прител или като нещо повече. Но то и при момчетата като че ли е така. Както казах може да си направиш и регистраций в сайтове за запознаства. Facebook e добра терапия. Гарантиран ефект. При мен последните три години нещо нещата пак започнаха да се развалят, нямах чести отншения с момичета, социалните ми отношения никакви ги нямаше и се чувствах адски самотен, общувах с много малко хора. Сега вече тръгнах на курс, регистрирах се във Facebook направих си скайп кажа си с някой по някоя дума, попишем си, в курса се позабавлявам, но вече знам, имам много близка връзка с много хора едновременно. Ако някои не ме хареса....прав му път....в момента мога да общувам с около стотина човека, някои дори сами ме търсят да ми пишат понякога. Други ме добавят в листите си във Facebook даже дори да не съм ги видял. Има дори и момичета, които го правят, може би, защото съм им приятен. Е, има и такива, които отхвърлят поканата ми, но прав им път. Приеми просто че ти не си нищо повече от останалите, но и те не са нищо повече от теб. Всички сме хора. Има една мисъл: "Не се присмивай на човек, който прави крачка назад, защото може и да се засилва".
Та така. Мисълта ми беше. И аз цял живот съм мислел че съм нещо по-различно от останалите, нещо по-долно и няма начин някое момиче да се влюби в мен поради незнайно какви причини. Винаги съм мислел че момичетата ми се присмиват, защото нещо ми има. А то май впоследствие взима да се оказва че съм им бил забавен с действията си....просто въпрос на гледна точка.Вече знам че не съм нито грозен(това е относително понятие, за някоя може и да съм отвратителен пък за друга самото съвършенство) нито тъп( и това е относително понятие макар че според доста хора, които са имали честта да разберат моето мислене или не чак толкова съм направо като за философ или със запленващо мислене(просто цитирам) ) и ако се понапъна малко все някоя ще ме хареса. Е може да си рзваля мнението в очите на някои хора, не ми се иска, но пък риск на професията. Както има една група във Facebook "Не може всеки да ме харесва....не всеки има вкус." В момента не се напъвам много, въпреки че искам любовта да дойде и при мен, но искам и да съм способен да дам на момичето, това което смятам за нужно, а за момента мисля че не мога. Та пич аз дори не работя и поради разни причини ми е трудно и да започна.
И така айде щом съм започнал ще си го доизкажа. Нека после разни потребители тук да ме разпънат на кръст ако искат. Изобщо не ми пука.
Аз съм на 24 години без 4 месеца, и съм от така наречените задръстени нямал съм връзка, като изключим детски истории от типа: "Искаш ли да станем гаджета"и и сгаджосвания по този начин с около 3-4 момичета и една несподелена любов, както може да предположите девствен съм и дори не съм се целувал с момиче с език. Който иска е свободен да ме оплюе. Аз вярвам че нещата ще се наредят при мен както трябва, даже ако искам може и сега, но умишлено ги запъвам, защото веднъж вече страдах страшно много. А на тези дечковци, които са големите ебачи, свалячи и т.н. и които ще ме налазят след малко и ме мислят за страшно задръстен мога да им кажа само: Духайте го и ме мислете за задръстен колкото си искате, нито познавате мен, нито моят живот.
Защо мислиш ,че ще ти кажат "задръстен" . Не си правил секс , голяма работа , не си бил целувал момиче . Хубаво . Аз честно казано не виждам лошо . Това не значи ,че си гей , боклук и сродни... Просто не си имал шанс . Аз като ходя по курви , правя секс с всякакви момичета , имал съм връзка - нещастна при това ... Ок , това прави ли ме повече от теб ? Ми не . Аз дори не изглеждам добре , поне по моя критерии . Леко пълен съм , имам слухови апаратчета и хич не чувам , но пък си имам самочувствие , странно , но факт . Айде не се панирайте за глупости . Има къде , къде по-лоши неща . На 24-25 години сте още млади и зелени . Кой знае след 1-2 години дали няма да сте се превърнали в едни прекрасни мъже?!
Някакъв умник бе казал - " Обичай се , за да те обичат и другите " - това е жестоката истина . Ако не се харесваш - аут .![]()
ПС. Успех !
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Първоначално написано от T91
Защо си мисля така ли? Защото съм усещал присмеха в думите на хората около мен, които са се присмивали на такива неща без дори и да подозират че ги говорят точно пред човек, които за тях се причислява от така наречените задръстени. Както казах на лицето не пише какъв си. Усещал съм леката ирония на хора, които са ме подозират съвсееем лекичко в това, но в никакъв случаи не могат да бъдат сигурни на 100%. Виждам какво се пише и в интернет и по форумите и така.
А като каза за допълнителни средства-и аз нося очила на -3 диоптера плюс градуси за ъгълно изкривяване, знам си и физическите дефекти и психическите(лоши черти от харктера), но това изобщо външно не личи и даже хората ми казват че очилата ми ми отивали и съм бил по симпатичен с тях.![]()
Първоначално написано от Niakoitam
Излагаш се ! Хич не бива да ти пука каво си мислят и говорят другите . Ако е толкова зор да бъдеш с някоя и да не си девствен ще ти дам номерата на няколко елитни клуба в София . Ала за мен това са простотии . Живей си живота , рано или късно ще намериш някоя девушка за теб !
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин