- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голям боклук търси голямата си любов :)
Не съм толкова на зор. Аз не търся секс(това е бонус евентуално). Аз търся една истиска любов плюс истинско приятелство. Според доста хора неочаквано невъзможна комбинация. А да, и междуградското пътуване ми е малко проблемно.![]()
Нали знаеш- ако ти не се харесваш и другите няма да те харесат.![]()
Имаш силни страни, нали? Страни на характера, които една жена (мъж, както решиш *няма ирония, не мразя обратните*) би харесала? Тогава ги показвай на хората. Като си вдигнеш самочувствието всичко ще бъде по-добре.
Тогава едно ще ти кажа . Не си търси гадже от сайт за запознанства . Импулс , Елмаз , Флирт и подобните им са пълна , ама наистина пълна сбирщина на боклуци (Моля имащите профили в сайтовете да не ми се сърдят , вие може и да сте свестни , но тези с които съм си писал там нямат понятие от абсолютно нищо - освен от разголените си снимки) . Аз самият имам профил в Импулс от близо 20 дни , за краткото време там се видях в чудо . Глупави , глупави , със сто и педесет души писах и един не е чел книга през живота си ...
БТВ. Не изключвам възможността те да са умни , а аз прост .
Та гаджета само от библиотеки или престижни паралелки на училища, университети , а дори може от някакви фирми хах . Аз за мене си знам ,че до твоята възраст-24 няма да имам повече връзки , а и не желая . Една ми стига , целите които съм си поставил са много , много по-възвишени от това да намеря великата любов .
Иначе успех на всички мислещи се за задръстеняци . Хич не сте такива .![]()
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Спри да мислиш, че си боклук, че си нямал приятелка и т.н. Просто си живей, намери си хоби, нещо, което да те радва... И то само ще си дойде, щастието. Поне аз така мисля![]()
еlsy![]()
През свободното си време потренирай,влез в форма,поработи върху самочувствието и увереността си.По този начин ще дойдат момичетата.Не бъди писимист,а оптимист.Покажи колко си добър по душа![]()
www.hiphopBG.eu - Най-новият портал за хип-хоп музика!Там,можете да видите и своите песни.Как?Провери в КОНТАКТИ на сайта.
Има и 24/7 хипхоп радио !!! Enjoy & support !
T91 и аз съм чувал такива отзиви за сайтовете за запознанства. Нямам регистрация в нито един. Скоро се чудех дали да не си направя една регистрацийка в sladur.bg или impulse.bg но не съм си направил. Че има кухи лейки по тях има, но със сигурност има и по свестни хора. Аз дори знам доста хора от моя иначе малък град, които ги познавам и лично и не са чак толкова зле колкото ти описваш потребителите на тези сайтовеДори знам че в impulse има регистрация и едно момиче, от моя град (тя незане че знам), с което малко се познаваме и сме приятели във Facebook. Но до колкото я познавам е същинско ангелче мила, добра, печена, а освен това е и красива. Е, в профила и в impuls на търси пише приятелство. Жалко че сега не може да ми обърне по-голямо внимание, но като знам защо я разбирам. Винаги добрите са наранените. Но с нея например ще съм доволен и само на приятелство, защото е от хората за които си казвам: "Просто искам да имам по-близки отношения с този човек...ако може". Та така от много неща си зависи.
ето го и пораженческото мислене...ей,човеко вземи се освести малко..имам чувството,че трябва нещо супер драстично да се случи в живота ти ,за да изпълзиш от черупката....стига си мислил за стари истории и кой ти се е подигравал...страховете само ни ограничават и ни режат крилете,така че в опит да полетим падаме и се размазваме на земятаПървоначално написано от garbage
![]()
ако пък наистина е толкова объркан вътрешният ти свят хората го казаха-има психолози![]()
тая тема е ебати ебавката с вас!!!
ма не мое се усетите![]()
Е как ли само ти се усети?Първоначално написано от Nakadah
![]()
Разкарай от съзнанието си мисълта, че си боклук, тя с нищо няма да ти помогна, само може да ти попречи. Имай някакво самочувствие и самоуважение.![]()
Първоначално написано от Niakoitam
Приятелство между момче и момиче не съществува . Кой каквото иска да казва , но двата пола не могат да бъдат приятели . Ако си мислите ,че най-добрият ви приятел/ка не са ви харесвали , жестоко се лъжете .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
Накадах - такива хора са съвсем реални.
Че може и още по безгръбначни да са.
Друг е въпроса че може и наистина да е ебавка. А ако е така.. пак показва някакви умствени отклонения.
Ама каквото и да си приказваме, по форуми само - няма да се оправи младежа. Има нужда от среща със специалист. Щото.. има доста повече проблеми, отколкото се виждат на пръв поглед.
Сиреч тярбва да се пипа внимателно![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Поработи здраво върху самочувствието си.Започни да откриваш хубавите неща в себе си.Ако не ги откриеш как другите ще ги забележат.![]()
Ами и това е въпрос на гледна точка. Аз пък вярвам че има. Имам приятелки момичета, с които даже и не съм се виждал на живо, а си общувах с една три години, а с друга около две и продължавам все още.И не двете съм могъл да им споделя всичко,а на втората сега няма нещо, което да ме притеснява да и кажа вече. А и с една друга се заформя приятелство. За информация от моят град е и освен това си има гадже. Е, не се познаваме и с нея лично...все още.Първоначално написано от T91
![]()
И аз не вярвам в този тип приятелство,освен с някои изключения при определени обстоятелства,но друга е темата.
Професионална помощ е много наложителна,щом на такава възраст не си успял да се пребориш.Но нека това да не те кара да гледаш на себе си като проблемен.Много хора имат личностни проблеми,така нареченото "бройкане" също е отклонение от нормата.Важното е,че можеш да осъзнаеш проблема си и имаш желанието да работиш по въпроса.Консултации с психолог са единственото ти спасение.От теб зависи дали ще се вземеш в ръце,просто знай,че не си обречен и има светлина в края на тунела.С повече самочувствие ще бъдеш и по-работоспособен.
Надявам се да намериш хора,които ще ти влязат в положението.Вярно,ще има много,които ще ти се подиграят,но пък така ще ти е по-лесно да отсееш евентуалните приятели.Между другото,аз не виждам нищо срамно,не мисля нищо лошо за теб,не го прави и ти за себе си.Наистина ти желая успех,сигурна съм,че имаш възможности,просто се възползвай от тях!
Мерси за съвета. Пробвах - още по-зле. Знам си аз, че няма по-голям боклук от мен.Първоначално написано от Niakoitam
еми така е приятел и аз съм така още на 15-16 съм ,но и аз ще съм така на 25 защото също сам боклук и съм гнусен направих тема там можеш да видиш моя слнимка
За да обичаш някой друг, първо трябва да се научиш да уважаваш себе си, което май не е така.Или бъркам?С такова впечатление останах, защото си се нарекъл "боклук".
За да привлечеш някого, трябва от теб да строи позитивизъм.
Не бива да разказваш на жените, че си самотен, за да те съжалят, а точно обратното - бъди интересен, загадъчен, самоуверен и те сами ще идват при теб!![]()
Никоя самоуважаваща се жена няма да отиде сама при мъж, камо ли при мен(хаха не мога да си представя колко отчаяна трябва са е да стигне чак до менПървоначално написано от Amiable93
), но това е друга тема.
^Ето тук се корени проблема ти авторе.
Не ми се занимава да разбера какво и къде. По просто е - иди на психолог/психотерапевт. Щото наистина имаш проблем.
Успех!
Dr. Gregory House
^
Наистина не виждам, какво от това, което съм казал не е истина. Може и да съм старомоден, обаче мъжете правят първата крачка.
С момчета? wtf ,.![]()
Излизай повече и може с някое момиче да се забележите.![]()
Проблема изобщо не е това което си казал. Може да приказваш каквото си пожелаеш. Не ме интересува това.
Въпроса е на съвсем друго място. Осъзнаваш ли какво субкомуникираш с тази си реплика?(да знам сложна думичка, която не разбираш. Означава какво казваш с думите си, освен очевидния смисъл)
Простия смисъл който се чете в подобен род изкказвания е следния - аз съм боклук, не очаквам някой да ме хареса, заради мен си следователно няма смисъл да си губи времето с мен.
И това се усеща от всички. Затова и те избягват.
А истината е че човек е точно това, което вярва че е. Самовнушение, самонавиване..както искаш го наречи. Тук не сме способни да ти помогнем да разбереш че НЕ си боклук. Защото.. тая нагласа те е обзела напълно. И общо взето смяташ че това е ултимативната истина. Да обаче не е така. Това е което вярваш че е. А веселото е че подлежи на промяна. За да се оттървеш от подобен род проблем - ти трябва консултация със специалист, който знае как ТОЧНО да ти помогне. И в това няма нищо лошо, нищо срамно.
Доволен?
Dr. Gregory House
ае пичове как може толкова да нямате самочувствие не е истина просто.Сега ви почва живота какво толкова се самосъжелявате.Винаги може да се промените толкова като искате.Дано да си промените възгледите за живота , защото не е хвоубаво да си пропилявате най-хубавите години от живота.
Може да съм боклук, но не съм малоумен.Първоначално написано от valdesbg
Аз и не искам това. И не е внушение, а истина. Няма защо да спорим по въпроса. Както и това, че няма нищо по лошо от боклук със самочуствие без покритие. Така, че това да ме убеждавате, че не съм боклук, е последното нещо, което искам.Първоначално написано от valdesbg