.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен

пия противозачатъчни, но ми закъснява

Пия противозачатъчни ХЛОЕ 2ри месец предписани ми от гинеколог. 1вата опаковка започнах на 1я ден от цикъла ми както е посочено в листовкатаи тогава цикълът ми продължи 8-10 дни и след това ми дойде точно на 25я ден след като бях изпила 2 от неактивните таблетки. Сега съм на 2рата опаковка и изпих 3то неактивно хапче, а закъснява. Трябваше да ми дойде вчера. С приятеля ми правим секс без презерватив, но той НЕ свършва в мен!НЕ питам дали съм бременна!
    Знам че попринцип противозачатъчните би трябвало да регулират цикъла и хормоните, въпросът ми е възможно ли е тези хапчета да предизвикат хормонален дисбаланс и това да причини забавянето на цикъла?

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Да възможно е на база опит с моя позната (35 годишна жена). Не съм лекар и повече подробности не мога да дам.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Изчакай още 1-2 дни. Да, трябва да ти дойде 2-3 дни след приема на последната активна таблетка, но може да стане и 4 да речем. На мен отначало ми идваха на 3-ти ден след последната таблетка (бяха с 21 активни), но по едно време му щукна и започа на 4-тия и то късно следобед. А иначе е нормално първите 2-3 месеца да има изменения в менструацията. Това по-точно е менструалоподобно течение, което не настъпва по естествен път, а се предизвиква изкуствено.

Повече от фен Аватара на c0ci
    Не е ли по лесно да питаш в аптеката или да звънеш на гинеколога си ???

Голям фен
    благодаря много за бързите отговори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си