Цитирай Първоначално написано от fgirl14
Наскоро се запознах с едно момче. Стана ми много симпатичен ... и както си лежахме реших да му призная че го харесвам. Аз приех и така сещате се.. След известно време решихме да правим секс

Можеше така да си опишеш историята. Не губи смисъла в нея поредна курвенска история/
ужас
Стига де .. защо да е курвенска история ? Това от скоро е много относително, под скоро може да има предвид 4-5 месеца примерно.Зависи какво разбира тя под скоро и това да имаш някакви чувства към някой не е курвенско, курвенско е когато някой след втората среща казва, че обича другия.Момичето никъде не е споменало думата обичам, каза просто че момчето и е симпатично и до колкото разбрах има чувства към него.И ако не си прочела - решили са да правят секс известно време след като са тръгнали.Не знам, мисля че и това да правиш секс с приятеля си не е курвенско, ако тя се чувства готова за това защо да не го направи, а и като гледам не е 14-15 годишно момиченце.Тя иска съвет как да се опита да си върне момчето.Не я интересува какво мислиш ти, дали е курва или не !