.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Кифла...с проблеми

Ще помоля без критики и коментари...просто искам помощ.
    Аз съм една от така мразените от вас "кифли".Готина съм,харесвана и популярна в училище,дори изкарвам и добри оценки (отличничка съм),всяка събота съм в "Амор" и там имам "приятели"... но оттук идват и проблемите..
    1.Нямам една истинска приятелка.Всички момичета ме мразят или завиждат,винаги искат да ми правят гадно.За сметка на това винаги има някоя,която е моята "бфф" и гледа да се облагодетелства за моя сметка,а аз глупаво вярвам че ми е приятелка.
    2.Момчетата не ме вземат насериозно.Всички ме използват за ден - два и след поредната голяма любов ме зарязват,само си играят с мен а аз отново съм разбита.
    моля ви помогнете ми някак!

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Да ти помогнем в каква насока?

Кажи какво искаш да се случи и как искаш да са нещата, ии ще измислим нещичко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Слез от облаците.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Промени стила си на живот. Щом искаш да си леко момиче, и другите ще те приемат така.

Спри даходиш в амор, търси по-интелигентна компания, може да загубиш популярността, но ще намериш други неща.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Ами искам да си намеря истинска приятелка,да си хвана момче,което наистина ме обича...такива неща.

Супер фен

Re: Кифла...с проблеми

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Аз съм една от така мразените от вас "кифли".Готина съм,харесвана и популярна в училище,дори изкарвам и добри оценки (отличничка съм),всяка събота съм в "Амор" и там имам "приятели"... но оттук идват и проблемите..

ИЗВИНЯВАЙ САМОЧУВСТВИЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ХАХАХ МАЙ ВЯРНО СИ ТАКАВА ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХ АХА ХХА Х АХА Х АХ АХХА Х А

За такива момичета като теб оправия няма.. Освен ако не си 8ми клас

П.П. - Кифла с чувства... *Силно изненадан* От кога тестените закуски могат да изпитват каквото и да било

пп: точно осми клас съм

Ами ако спреш да се имаш за най от всички останали може би няма да си толкова повърхностна ии може би ще предизвикаш любопитството на хората да те опознаят (момичетата като истинска приятелка, а момчетата като нещо повече от поредната .. ) ..

Въпроса е дали ти го искаш или просто си свикнала да се оплакваш, колкото да привлечеш вниманието към себе си??

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14

А виждаш че и тук почват да ти завиждат
    Интересно точно кое е за завиждане?

и last.fm-ец

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg

Ами искам да си намеря истинска приятелка,да си хвана момче,което наистина ме обича...такива неща.
    В Амор няма да стане...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Като за начало не бъди надменна. А за да имаш приятели трябва и ти самият да си приятел. Нещата са двупосочни. Бъде по-мила, по-земна, по-общителна.

сама си се изградила като момиче което не я взимат на сериозно и 100% си се правила на интересна пред момчетата ,спри да го правиш и които има сериозни намерения сам ще прояви интерес и ще те потърси
    ... Не е война..
    но любов ли е питам

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Цитирай Първоначално написано от fgirl14

А виждаш че и тук почват да ти завиждат
    Интересно точно кое е за завиждане?

Умствените им недостатъци... как какво

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Кифла...с проблеми

1.Нямам една истинска приятелка.Всички момичета ме мразят или завиждат,винаги искат да ми правят гадно.За сметка на това винаги има някоя,която е моята "бфф" и гледа да се облагодетелства за моя сметка,а аз глупаво вярвам че ми е приятелка.
    2.Момчетата не ме вземат насериозно.Всички ме използват за ден - два и след поредната голяма любов ме зарязват,само си играят с мен а аз отново съм разбита.
    моля ви помогнете ми някак!
    свиквай, такъв е живота!
    едва ли искаш да си от тея зубърите в даскало дето винаги напомням на учител за контролно или домашно, дето са супер грозно прости и злобни...

това е твоето място и свиквай в него...

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Ами ако спреш да се имаш за най от всички останали може би няма да си толкова повърхностна ии може би ще предизвикаш любопитството на хората да те опознаят (момичетата като истинска приятелка, а момчетата като нещо повече от поредната .. ) ..

Въпроса е дали ти го искаш или просто си свикнала да се оплакваш, колкото да привлечеш вниманието към себе си??
    +1
    .. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Към авторката: Извинявай, но ти си просто самовлюбена кифла, която се прави на кроасан в темата. Ако трябва да я преразкажа с 1 изречение, то тя ще изглежда така: "Перфектна съм, красива и умна, а дори духам, но въпреки това не мога да задържа момче, а приятелките ми само ми завиждат..." Имаш прекалено много самочувствие с никакво реално покритие.

Аз моите приятелки ги намерих в гимназията. Вече две години след завършването ни още се чуваме, излизаме заедно, ходим си на гости... Може и твоите да ги намериш там.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Тук всички сте психолози май.

И нито един от вас не се осланя на стереотипите. После кой бил повърхностен.

Интересно ми е как точно вашата възвишена дедукция нито за миг не се осъмни, че може би съществуват хора, които искат да се променят.

и last.fm-ец

преди време една моя приятелка беше станала абсолютна кифлаа.В един момент само слушах кой я е зарибявал,до колко часаа стоялаа тая вечер и с кое момче се запознала...Всичко се въртеше само около неяя....абе напрао самочувствието ми спадаше кат бях до нея.Ето че накрая остана без прятелки,всичкии я избягвахмее....Но мина време и тя явно се осъзна и определено се промени.Така че и ти се опитай да се промениш,както каза някой по горе можеш да загубиш популярността си,но за сметка на тва ще получиш истински приятелки и дори връзка за месеци,а не за 2-3 дни!!Може би ще почувстваш сигурност,определено вече ще имаш хора които ще те подкрепят и ще са със теб във всяко едно отношение! Нз тва е мойто мнение и моя съвет

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Тук всички сте психолози май.

И нито един от вас не се осланя на стереотипите. После кой бил повърхностен.

Интересно ми е как точно вашата възвишена дедукция нито за миг не се осъмни, че може би съществуват хора, които искат да се променят.
    Да, съществуват такива хора, но авторката определено не е от тях. От поста и лъха самовлюбеност и открита простотия.
    Аз съм една от така мразените от вас "кифли".Готина съм,харесвана и популярна в училище
    Отбелязва, че всъщност намира себе си за перфектна и проблемите й идват от това, че всички са настроени завистливо. Да й кажем първо, че проблемът идва от нея самата, пък тогава ако решим, че ни е разбрала ще я сложим в групата на "неповърхностните, отворени към промяна хора." и евентуално няма да се осланяме на стереотипите и ще и дадем реален съвет. В момента файда голяма от това да почнем да й даваме акъл, честно казано не виждам. Тя сама трябва да разбере някои неща като това, че популярността в училище не трае вечно и "героите" на гимназията най-бързо се забравят...

Промени стила си на живот. Щом искаш да си леко момиче, и другите ще те приемат така.

Спри даходиш в амор, търси по-интелигентна компания, може да загубиш популярността, но ще намериш други неща.
    +

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ъ,ами за начало излез от "амор" щото там нема истински амор
    ии бъди по-земна както някои вече споменаха,описа ,че сиперфектна с три поредни прилагателни, окееей схванахме идеята,не се изтъквай толкова.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Остани популярна, ще съжаляваш...
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

"Готина съм,харесвана и популярна в училище,дори изкарвам и добри оценки (отличничка съм),всяка събота съм в "Амор" и там имам "приятели"... но оттук идват и проблемите.. " ам. не ти ли звучи малко наперено готина съм кифла отличничка хмм а и в тва амор как мислиш че ще си намериш истински фр
    Be yourself !

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Не разбрахте ли, че скромността е порок. Добре е човек да е готин и т.н. и да не го е срам от това. Ако сме на дъното на социалната стълбица, всички над нас са кифли и курварчета. Странно.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си