- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кифла...с проблеми
Ще помоля без критики и коментари...просто искам помощ.
Аз съм една от така мразените от вас "кифли".Готина съм,харесвана и популярна в училище,дори изкарвам и добри оценки (отличничка съм),всяка събота съм в "Амор" и там имам "приятели"... но оттук идват и проблемите..
1.Нямам една истинска приятелка.Всички момичета ме мразят или завиждат,винаги искат да ми правят гадно.За сметка на това винаги има някоя,която е моята "бфф" и гледа да се облагодетелства за моя сметка,а аз глупаво вярвам че ми е приятелка.
2.Момчетата не ме вземат насериозно.Всички ме използват за ден - два и след поредната голяма любов ме зарязват,само си играят с мен а аз отново съм разбита.
моля ви помогнете ми някак!
Да ти помогнем в каква насока?
Кажи какво искаш да се случи и как искаш да са нещата, ии ще измислим нещичко.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Слез от облаците.
Промени стила си на живот. Щом искаш да си леко момиче, и другите ще те приемат така.
Спри даходиш в амор, търси по-интелигентна компания, може да загубиш популярността, но ще намериш други неща.
Ами искам да си намеря истинска приятелка,да си хвана момче,което наистина ме обича...такива неща.Първоначално написано от valdesbg
Първоначално написано от Alex4o0o
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ИЗВИНЯВАЙ САМОЧУВСТВИЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ХАХАХ МАЙ ВЯРНО СИ ТАКАВА ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХ АХА ХХА Х АХА Х АХ АХХА Х А
За такива момичета като теб оправия няма.. Освен ако не си 8ми клас
П.П. - Кифла с чувства... *Силно изненадан*От кога тестените закуски могат да изпитват каквото и да било
![]()
![]()
Ами ако спреш да се имаш за най от всички останали може би няма да си толкова повърхностна ии може би ще предизвикаш любопитството на хората да те опознаят (момичетата като истинска приятелка, а момчетата като нещо повече от поредната .. )..
Въпроса е дали ти го искаш или просто си свикнала да се оплакваш, колкото да привлечеш вниманието към себе си??![]()
Интересно точно кое е за завиждане?Първоначално написано от fgirl14
В Амор няма да стане...Първоначално написано от Alex4o0o
сама си се изградила като момиче което не я взимат на сериозно и 100% си се правила на интересна пред момчетата ,спри да го правиш и които има сериозни намерения сам ще прояви интерес и ще те потърси
... Не е война..
но любов ли е питам
Първоначално написано от w0sh
Умствените им недостатъци... как какво![]()
свиквай, такъв е живота!Първоначално написано от Alex4o0o
едва ли искаш да си от тея зубърите в даскало дето винаги напомням на учител за контролно или домашно, дето са супер грозно прости и злобни...
това е твоето място и свиквай в него...
+1Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
Към авторката: Извинявай, но ти си просто самовлюбена кифла, която се прави на кроасан в темата. Ако трябва да я преразкажа с 1 изречение, то тя ще изглежда така: "Перфектна съм, красива и умна, а дори духам, но въпреки това не мога да задържа момче, а приятелките ми само ми завиждат..." Имаш прекалено много самочувствие с никакво реално покритие.
Аз моите приятелки ги намерих в гимназията. Вече две години след завършването ни още се чуваме, излизаме заедно, ходим си на гости... Може и твоите да ги намериш там.
Тук всички сте психолози май.
И нито един от вас не се осланя на стереотипите. После кой бил повърхностен.
Интересно ми е как точно вашата възвишена дедукция нито за миг не се осъмни, че може би съществуват хора, които искат да се променят.
преди време една моя приятелка беше станала абсолютна кифлаа.В един момент само слушах кой я е зарибявал,до колко часаа стоялаа тая вечер и с кое момче се запознала...Всичко се въртеше само около неяя....абе напрао самочувствието ми спадаше кат бях до нея.Ето че накрая остана без прятелки,всичкии я избягвахмее....Но мина време и тя явно се осъзна и определено се промени.Така че и ти се опитай да се промениш,както каза някой по горе можеш да загубиш популярността си,но за сметка на тва ще получиш истински приятелки и дори връзка за месеци,а не за 2-3 дни!!Може би ще почувстваш сигурност,определено вече ще имаш хора които ще те подкрепят и ще са със теб във всяко едно отношение! Нз тва е мойто мнение и моя съвет![]()
Да, съществуват такива хора, но авторката определено не е от тях. От поста и лъха самовлюбеност и открита простотия.Първоначално написано от w0sh
Отбелязва, че всъщност намира себе си за перфектна и проблемите й идват от това, че всички са настроени завистливо. Да й кажем първо, че проблемът идва от нея самата, пък тогава ако решим, че ни е разбрала ще я сложим в групата на "неповърхностните, отворени към промяна хора." и евентуално няма да се осланяме на стереотипите и ще и дадем реален съвет. В момента файда голяма от това да почнем да й даваме акъл, честно казано не виждам. Тя сама трябва да разбере някои неща като това, че популярността в училище не трае вечно и "героите" на гимназията най-бързо се забравят...Аз съм една от така мразените от вас "кифли".Готина съм,харесвана и популярна в училище
+Първоначално написано от w0sh
![]()
Ъ,ами за начало излез от "амор" щото там нема истински амор![]()
![]()
ии бъди по-земна както някои вече споменаха,описа ,че сиперфектна с три поредни прилагателни, окееей схванахме идеята,не се изтъквай толкова.![]()
Остани популярна, ще съжаляваш...
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
"Готина съм,харесвана и популярна в училище,дори изкарвам и добри оценки (отличничка съм),всяка събота съм в "Амор" и там имам "приятели"... но оттук идват и проблемите.. " ам. не ти ли звучи малко наперено готина съмкифла отличничка хмм а и в тва амор как мислиш че ще си намериш истински фр
Be yourself !
Не разбрахте ли, че скромността е порок. Добре е човек да е готин и т.н. и да не го е срам от това. Ако сме на дъното на социалната стълбица, всички над нас са кифли и курварчета. Странно.