- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кифла...с проблеми
уааау блика разум от поста тиПървоначално написано от justunique
Ако наистина беше популярна и същевременно отличничка,нямаше отчаяно да търсиш съвети в некъф сайт,а да говориш РЕАЛНО с хората,капиш????//
поне си осъзнала,че нямаш истински приятели,за да промениш това се откъснс от досегашните си `приятелки`,смени средата,опитай се да се промениш,приемай нещата насериозно
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Бъди нормална... не бъди от тия, дето са със супер високо мнение за себе си, остави другите да те оценят... помагай на съучениците си. Споделяй с тях. и т.н
Мм ти си направила така, че да не те взимат насериозно. Държанието ти, реномето ти.. всичко си създаваш ти и когато вече си изградила име на леко момиче прекалено трудно се оправя това име.. ти си си надорбила кашата мила и ти трябва да си я оправиш.. а ако се чудиш как.. ми както си създаде реноме на такава каквато казваш, че си, така сега започвай от нулата да градиш ново такова на свястен човек, който иска да бъде вземан насериозно. Не можеш да очакваш да те вземат насериозно щом ти самата се държиш несериозно към себе си и живота си, позволявайки да стигнеш до там.![]()
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не всъщност не е смешно а си е направо жалко кифли пирожки баници тъпотииАе стига сте си лепвали разни смешни етикети само и само за да изпъкнете ти си тъпа разглезена шматка дето никой не приема на сериозно това са фактите ае кажи ся кво ще направиш ти по въпроса за да не е така
![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Oбичам пирожки ^^![]()
![]()
![]()
Скромността не порок, а добродетел. Извинявай, но когато видиш някой в инвалидна количка да не би първото нещо, което трябва да направиш е да отидеш пред него и да почнеш да танцуваш? "Хей, господин индвалидна количка, някакъв проблем ли има?". Не искам да ставам дребнав, но ще е хубаво да направиш преоценка на стойностите си ако това е твоята логика.Първоначално написано от w0sh
Не се самосъжалявай,защото така ще отблъскваш хората...Разбирам те,че ти е кофти и т.н.Обаче и ти си човек,не го забравяй.Опитай се да опознаеш други хора,с които не би общувала...Знам,че ти е писнало да те използват,както момчетата,така и момичетата.Тогава,не го ПОЗВОЛЯВАЙ!Бъди силна,животът го изисква.За всички,които си позволяват да те Обиждат ще кажа,че са жалки...!Всички сме хора,така че няма смисъл да се ядем,като кучета!
Ако искаш да споделиш нещо,насреща съм.
![]()
За да те отблъскват хората, сама си си го направила - заслужила си го с някое твое действие. Замисли се как се държиш с хората около теб и дали искаш и те да се държат така с теб. Дръж се с хората около теб така, както искаш те да се отнасят към теб. Май разбра какво трябва да правиш вече... А и не мисля, че трябва сама да се оценяш като най-най във всичко, остави хората около теб да те оценяват и щом получиш висока оценка от тях, тогава знай и казвай, че си най!
Ами ти самата си си виновна,че момчетата не гледат сериозно на теб.Явно им даваш тва от което имат нужда още на първата среща.Това убива желанието на момчетата да са с теб.Когато едно момче се интересува от теб,ти трябва да направиш всичко възможно да задържиш вниманието му.А това не става със секс.Напротив,точно тогава той ще те зареже.Колкото повече отлагаш момента,толкова по-добре.Момчето ще почне да се стреми към теб,да иска да се виждате,да ти звъни,да се интересува от теб.
Кръв,черва и хруптящи вокали!
Емии 1-во слез от облаците за 8-ми клас едва ли си постигнала много с което да може да се гордееш..Не те приемат на сериозно амиии..да то повечето такива момичета не ги приемат на сериозно..бади по постоянна..и като за начало не говои на "кифла"..това съсдава у хората впечатление на някаква лигла..а лиглиовците принципно не са сериозни хора..![]()
1+Първоначално написано от vesinka899
ако искаш те да се държат добре с теб и ти се дръж добре
I LOVE EMINEM
Край,аз пък искам да съм кифла,ама е... и за баничка с бозица не стаам,скъсвам се от завист ...2те "кифли" на 14,така ще ви мачка живота мърли,че няма да разберете кога и защо всички ви третират като парцал...както знаете,хубавите плодове,свинете ги ядат,ще сте курветата на някоя мутра...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
+Първоначално написано от FromAutumToAshes
Първоначално написано от ReachlessGirl
напълно съм съгласна
явно си момиче със съмочувствие което няма никакво покритие![]()
<N>
пярво изясни с САМАТА СЕБЕ СИ кво искаш -слава на бахти леката еднодневка или нормален живот ,в който може да има мн добри приятели и рамо на което да се облегнеш![]()
If I played you like a toy?
Трябва просто да се държиш по-мило с хората. Да търсиш приятели, да им покажеш, че искаш. Но щом са от типа "възползващи се" си намери други. Някои по-скромни. С тези няма да стане.
А за гадже: пак гледаш повърхностно. Не можеш да разграничиш стойностните явно, щом имаш само такива, които те използват за ден-два.
тая само искаше да привлече внимание
за 4 страници не е постнала 2-ри пост в темата й...
Благодаря много на всички!Започнах да се държа по скромно и да не изпъквам много,но засега отношението си остава.....дано потръгне!
Това ми свучи малко... преувеличеноИначе... ами просто спри да си:
Най-хубавата в даскало![]()
Изкарай някоя четворка или двойка![]()
А момчетата... зарежи ги![]()
Не ТъжИ кЪто нЯкой тЕ зареЖе... нАмери сИ дрУг xD
гениално решение.Първоначално написано от nikity9926
боже аз имам и 4,и 2 даже преобладаватпросто казах,че ако искам,мога да се справям и добре с училището.