.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64
    Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    боже аз имам и 4,и 2 даже преобладават просто казах,че ако искам,мога да се справям и добре с училището.
    дообре отличничке
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Свали самочувствието.

Мега фен
    Град
    Earth...
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    тая само искаше да привлече внимание
    за 4 страници не е постнала 2-ри пост в темата й...
    моя пост каква сила имаше...

за 20 мин 2 поста от авторката..

хаха зела да се държи по скромно щото сме я посъветвали .. ти си голям катил... не можа ли да се досетиш без да питаш по форумите, че тез надутичките винаги се намира кой да ги спътъхне и трябва да се държиш малко от малко нормално.. да бъдеш човек и ще си намериш мн по-стойностни приятели...мисля, че имаш проблем някъде в централния.. първо как исакш да си намериш СЕРИОЗНИ приятели като ти самата не взимаш себе си насериозно /факта, че в заглавието ТИ се описваш като 'кифла'/... после ти трябваха 2345 мнения и ощте толко обиди и иронии, за да разбереш, че както се държиш, така ще се държат и с теб.. че при едно нормално държание ще срещнеш същото спрямо теб...
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

а и бтв избягвам да пускам заядливи постове и винаги гледам да дам мнение по темата, което да е рационално и да помогне на хората, но мисля, че темата ти не беше за търсене на съвети, а за да демонстрираш популярността си и затова не сж задето ти казах катил мога и да повторя..
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...

Re: Кифла...с проблеми

1.Нямам една истинска приятелка.Всички момичета ме мразят или завиждат,винаги искат да ми правят гадно.За сметка на това винаги има някоя,която е моята "бфф" и гледа да се облагодетелства за моя сметка,а аз глупаво вярвам че ми е приятелка.
    Ми не се надувай така може и да не те мразят.
    2.Момчетата не ме вземат насериозно.Всички ме използват за ден - два и след поредната голяма любов ме зарязват,само си играят с мен а аз отново съм разбита.
    Покажи им че не си курва...е,ако си няма как да ти помогна.Как очакваш да те вземат на сериозно като си леке.

ПП:Абе най-добре си тегли ножа.
    Брях,брях

Първо разбери че ти си НИКОЯ
    8-ми клас и вече се изкара все едно е някаква ВИП персона
    Много ми е интересно за какво ти завиждат
    За дрехите които струват 40лв. купени от бакалията,като казваш че са 250лв?
    За цайсите с 2м. диаметър
    За изсулените гащи?
    За косата която прилича на типа "бръкнах в контакта и разбрах че съм добър проводник"?
    За това ли?
    Да не си постигнала нещо в живота си,да не си медийна личност.Знаят ли повече от 5-10 човека за съществуването ти?

Аз курвите ги обичам,но мразя курвенските номера

Аз к***те ги обичам,но мразя курвенските номера

Това ми звучи малко като : My name is Bond... James Bond!

Еми аз пък не мисля, че някой може да е никой, ама какво знам аз...
    Иначе няма лошо, че имаш самочувствие, но поработи над покриването му и ще си ок. + ако се държиш лошо със хората - спри.
    Като си намериш други интереси ще се оправиш. Ще забравиш порке, амор, хуан и нам си ко.

ПП. Какво ви има бе съфорумници? То бива 'бъзикня', критики, ама то вашето бълва от злоба.
    Ако беше казала, че е много задръстена, никой не иска да говори с нея и т.н. нямаше да сте толкова злобни, но щом е нещо, което не ви се харесва и айдяяяяяя! Аз не казвам, че авторката няма вина, ама какво стана с вашата толерантност?

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Като за начало може да забравиш за Амор - там определено няма да прокопсаш нито да си намериш свестни приятелки

Иначе вече ти го казаха - ти самата първо трябва да разбереш дали искаш да се промениш и след това да правиш малки крачки към промяната... Наистина прекалено голямото самочувствие не е хубаво. А и нали се сещаш, че за да те използват както си искат ти самата си им дала повод за това - позволила си им, показала си им, че могат и те го правят... Не бъди чак толкова надута, дръж се нормално с хората и просто не им позволявай да си играят с тебе и да те използват...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на Jus7DreamBoy

Цитирай Първоначално написано от FromAutumToAshes
    ИЗВИНЯВАЙ САМОЧУВСТВИЕЕЕЕЕЕЕ ХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ ХАХАХ МАЙ ВЯРНО СИ ТАКАВА ХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАХ АХА ХХА Х АХА Х АХ АХХА Х А

П.П. - Кифла с чувства... *Силно изненадан* От кога тестените закуски могат да изпитват каквото и да било

СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
    Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
    Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
    Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.

с това самочувствие което имаш (и което съм сигурна, че няма и грам покритие) и аз не бих искала да ти бъда приятелка.
    FUCK-тически не ме интересувате..

заеби ги тея долнопробни заведения...по добре ходи на някое по хубаво място..там сериозно гадже няя да намериш, нито приятели...и щом си толкова убава я пусни една снимка да те видим...ако самочувствието ти е с покритие лесно ще си намериш момче...и ако имаш късмет може да е сериозно..ама не тряя да го търсиш в амор и дабъл вижън

Град
    Разград

Ще помоля без критики и коментари...просто искам помощ.
    Аз съм една от така мразените от вас "кифли".Готина съм,харесвана и популярна в училище,дори изкарвам и добри оценки (отличничка съм),всяка събота съм в "Амор" и там имам "приятели"... но оттук идват и проблемите..
    1.Нямам една истинска приятелка.Всички момичета ме мразят или завиждат,винаги искат да ми правят гадно.За сметка на това винаги има някоя,която е моята "бфф" и гледа да се облагодетелства за моя сметка,а аз глупаво вярвам че ми е приятелка.
    2.Момчетата не ме вземат насериозно.Всички ме използват за ден - два и след поредната голяма любов ме зарязват,само си играят с мен а аз отново съм разбита.
    моля ви помогнете ми някак!
    СВАЛИ СИ ШИБАНОТО САМОЧУВСТВИЕ!!!
    "Готина си"??? Хаха, знам ви аз вас, боядисвате си косите на 10 години и си мажете ТОНОВЕ грим по лицата. "Харесвана"??? Хм, махни няколко килограма грим от тъпото си лапешко лице и ще бягат от тебе! Ти май не разбираш защо нямаш приятели, а? Всички просто завиждат на "красивото" ти личице, на това, че само теб харесват, само теб ухажват и само теб са ебали?
    Като искаш промяна, промени се. Покажи, че си по-зряла, по-умна отколкото си показвала до сега, ама се съмнявам, че можеш. Ако си вече в гимназия забрави да те гледат с други очи, вече са си създали мнение за теб, което няма как да се промени, а честито!
    STRAIGHT EDGE
    I have chosen this path...
    not to fit a mold,
    not to join a trend,
    not to follow a crowd,
    but because it is right for me!
    XXX

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си