- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Парене в корема
От няколко дни усещам парене в корема горе , смисал все едно си изгорен с нещо така пари ,но от ватре не знам точно как да го обесня , и не знам какво е някой има ли си на представа![]()
Еми ние не можем точно да ти дкажем какво е .. Аз си нямам напредстава .. Решението е да идеш на лекар. ..![]()
.. Бубо, бубо да не стане грубо ? .. Бубаа лази да не те прегазии !? [ musicc ]
ем да ама нз какво точно да му обесня
Не искам да те плаша но може да имаш проблеми със стомаха-язва например.Може би се храниш нередовно и затова се е получило.. или пък може да е от прекомерното дъвчене на дъвки.. Както и да е-може и да съм права но най-добре отиди на лекар и обясни точно това което обясни и на нас.Не се притеснявай. Успех!
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
еми ако продължава в сащия дух ще ида ... най- чудното е ,че не ме боли изобщо ...
Ако е язва ще почне и да те боли.Но не чакай болките..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
Отивай на лекар,недей да чакаш да мине само