.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

ацки тъпоо

:P zna4i eto kakvo stana bqh na diskoteka i tam si govorih s edno mom4e cqla no6t v smisal nie se poznavame ot predi. I nali se zaka4ahme ala bala i stana vreme s trigvam 6toto bqh mn zakasnqla ! I si tragvam i nali stanha i my vikam ela malko i toi nali stana az go pregarnah nali mnogo silno i do nas ima6e dr mom4e i tva mom4e vika aide celyvkaa i z nali tragnah nali normalno a onq si izkara ezika i za po4na go varti i tai kato bqh s zatvorena ysta sledovatelno me yligavi cqlataa i az seda i parvo gledam e taka i posle zapo4nah se smeq i vikam ai az trq tragam mn barzoo i seda i s edarpam onq me be6e hvaanal nali prez krasta i ne me pyska i vika mi ako ne te pysna az samo se zasmqh i nali se drapnah i napravo pobqgnah i posle toi mi pisa 4e za6to sam se bila pravila ili tam darpala i ako ne sam 6tqla se celyvam da ne sam bila bqgala ili pak da sam bila kajela 4e ne iskam i sq nemoa razbera kvo zna4i tvaa ako nqkoi moe mi kajee ??

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Уау..някой да преведе плз.

Град
    million miles away (:
    Да ти кажа,както си го написала налии и аз не мога да разбера налии. И налии просто пишеш адски неграмотно ии на латиница и в смисъл нзз .. нали разбираш.
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Загорял е и си е помислил, че парашута му тъкмо се е отворил щом се е прегърнал с момиче и олигавил лицето й. Явно е искал още, после му е станало неудобно, а сега те пита сякаш той е зрелия, а ти си хлапето, което е побягнало уплашено. Режи го и да не ти пука. Дори някаква храна ако му теглиш пред приятелите ви ще е съвсем уместен ответен удар, бъди сигурна просто, че и той те е нахранил, а сега си изгражда алиби пред теб като ти пише "предупреждения" по скайп. Иска му се да избегне резила просто, но аз те съветвам да го накараш да си получи урока.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    АуУу едва го прочетох, тук се пише на кирилица ... А по темата не че нещо разбрах кой те целунал, кой си закачала се тая ... Абе май няма да кажа нищо смислено, нищо просто не разбрах, явно не говоря твоя език
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Надявам се, че не говориш така, както пишеш. Наистина трябва преводач. Какъв точно ти е проблема?

Цитирай Първоначално написано от filmimilmi
    Загорял е и си е помислил, че парашута му тъкмо се е отворил щом се е прегърнал с момиче и олигавил лицето й. Явно е искал още, после му е станало неудобно, а сега те пита сякаш той е зрелия, а ти си хлапето, което е побягнало уплашено. Режи го и да не ти пука. Дори някаква храна ако му теглиш пред приятелите ви ще е съвсем уместен ответен удар, бъди сигурна просто, че и той те е нахранил, а сега си изгражда алиби пред теб като ти пише "предупреждения" по скайп. Иска му се да избегне резила просто, но аз те съветвам да го накараш да си получи урока.
    olee mersii tva mi izglejda nai logi4no vob6te ne sam se setila za tvaa mersii mnogo spoko 6si poly4i yrokaa

Решение на проблема ти: върни се в 7. клас, научи да пишеш на български език, после вече се занимавай с момчета.

kvo da napraa kat ne mi raboti balgarskiq na kompaa

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от silvana95
    kvo da napraa kat ne mi raboti balgarskiq na kompaa
    http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

Пишеш го на шльокавица след това го преобръща на български

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    значи ето какво стана бях на дискотека и там си говорих с едно момче цяла нощ в смисъл ние се познаваме от преди. И нали се закачахме ала бала и стана време с тригвам щото бях мн закъсняла ! И си тръгвам и нали станха и my викам ела малко и той нали стана аз го прегърнах нали много силно и до нас имаше др момче и тва момче вика айде целъвкаа и з нали тръгнах нали нормално а оня си изкара езика и за почна го върти и тъй като бях с затворена уста следователно ме улигави цялатаа Шоцкед и аз седа и първо гледам е така и после започнах се смея и викам ай аз тря трагам мн бързоо и седа и с едърпам оня ме беше хваанал нали през кръста и не ме пъска и вика ми ако не те пусна аз само се засмях и нали се дръпнах и направо побягнах Лаугхинг Лаугхинг и после той ми писа че защо сам се била правила или там дърпала и ако не съм щяла се целъвам да не съм била бягала или пък да съм била кажела че не искам и ся немоа разбера кво значи тваа ако някои мое ми кажее ??

sry ама не се здържах
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Истината винаги помага - кажи му че си бързала,защото си закъснявала.И добави,че би се радвала да повторите целувката

тц .. съжалявам, че го прочетох ..

Какво означава смс-а му? .. че не знаеш къде те сърби!
    Ебаси детските истории ..

Пфу.. Да ти имам проблемите и неграмотността.. ;d

Цитирай Първоначално написано от Alex4o0o
    Истината винаги помага - кажи му че си бързала,защото си закъснявала.И добави,че би се радвала да повторите целувката
    az my kazah 4e nali mn barzah toi se zasmqq ama tva za celyvkata ne se setihh mersii

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Вече трябва и да мислим вместо тебе ли?Аре налей малко в тая глава(95ти набор) замисли се върху уникално романтичната си история-дето оня като куче,те е олигавил със слюнки,а ии не знам ко да ти кажа-всъщност вие ходите ли,кфи сте си,нещо мега се обърках,неа си хабя мозъка повече
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Понякога наистина се забавлявам в този форум ... има много интересни недуразомения .

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Вече трябва и да мислим вместо тебе ли?Аре налей малко в тая глава(95ти набор) замисли се върху уникално романтичната си история-дето оня като куче,те е олигавил със слюнки,а ии не знам ко да ти кажа-всъщност вие ходите ли,кфи сте си,нещо мега се обърках,неа си хабя мозъка повече
    mi ne ne hodim zabivame see

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    точка 1.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си