.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Депресия? И защо нищо няма смисъл? :?

Днес си седях и много се размислих.Сигурно цял ден мислих.Не знам какво искам.Да ви се е случвало да търсите среден вариант,а всъщност такъв да няма? .. като се замисля и стигам до заключението,че всъщност нищо няма смисъл.Изглежда доста хейтърски,но съм депресирана и определено не мога да си изясня какво искам.. Единият вариант не ме устройва.. но и дугият..ама и средно положение няма.. доста тъп пост,но наистина мисля по цял ден за абсолютните глупости и не виждам смисъл в нищо.

Мега фен
    Град
    Earth...

Re: Депресия? И защо нищо няма смисъл? :?

Цитирай Първоначално написано от lovegaga
    Днес си седях и много се размислих.Сигурно цял ден мислих.Не знам какво искам.Да ви се е случвало да търсите среден вариант,а всъщност такъв да няма? .. като се замисля и стигам до заключението,че всъщност нищо няма смисъл.Изглежда доста хейтърски,но съм депресирана и определено не мога да си изясня какво искам.. Единият вариант не ме устройва.. но и дугият..ама и средно положение няма.. доста тъп пост,но наистина мисля по цял ден за абсолютните глупости и не виждам смисъл в нищо.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз пък не виждам смисъл в темата ти .. Не ти разбрах въпроса
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мисълта ми е,че непрекъснато търся среден вариант,а такъв няма.. Нищо не ме устройва.. заприличах на някво емо тука докато обясня

Нещо те мъчи то е ясно но не се притеснявай всеки има такива моменти ако сега не знаеш какво искаш и кое да избереш с течение на времето ще разбереш.Животът сам ще ти покаже кое е по-добро за теб.
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Нещата нямат общ и универсален за всички смисъл. Никой не може да намери твоят смисъл. Именно за това ТИ си в депресия, а не тези, които са намерили начин да решат проблемите си и са подредили мислите си. Ако искаш опиши проблемът, който толкова те мъчи, та чак те е вкарал в адската депресия и ако е достатъчно смислено написан ще се опитаме да ти помогнем да го решиш. Ако не друго, то поне ще си го синтезирала черно на бяло, ще го прочетеш два-три пъти и ще намериш решението му между редовете, инак в мислите ти всичко може да изглежда много объркано, а на практика да е съвсем просто.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Зависи от гледната точка

ПП.Някой ще ме просветли ли защо темата е в раздел любов?

абе не намерих къде другаде Проблем нямам .. просто примерно седя си и се чудя.. искам ли гадже? да може.. но пък не искам да се обвързвам плаша се до смърт.. ако нямам гадже пък се чувствам тъпо.. и сякаш имам нужда от гадже.. неща от този род.. даже едвам си избирам какво да облека сутрин. Може би просто минавам през такъв период или?

Не знам какво искам.
    Това е най-лошото..

Обаче си прав/а, че няма средно положение.. :}
    Сам/а трябва да си помогнеш; да си изясниш какво искаш; да откриеш смисъл в нещата и т.н. .. ;]

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Смисъл винаги има. Почакай, бъди търпелива Не мисли за това, излизай по - често навън, учи, събирай се с приятели - разтоварвай. Нещата ще се наредят в близкото, или далечното бъдеще

Ами намери средния вариант .. като го няма си го създай!!! ..

Смисъл не виждам в това да седиш и да мислиш, че няма начин .. почти винаги има, стига да искаш!! ..

Добрем,излизам с приятели,уча от дъжд на вятър.. изкарвам добри оценки в крайна сметка,излизам,разхождам се.. абе всички простотии,които прави един нормален тийн.. но просто се замислям за най-малкото и откривам,че нищо няма смисъл.. наистина жалко,че няма среден вариант,защото за мен винаги е идеален.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Аз така и неразбрах за кое казваш че няма смисъл?

Супер фен Аватара на filmimilmi
    абе не намерих къде другаде Проблем нямам .. просто примерно седя си и се чудя.. искам ли гадже? да може.. но пък не искам да се обвързвам плаша се до смърт.. ако нямам гадже пък се чувствам тъпо.. и сякаш имам нужда от гадже.. неща от този род.. даже едвам си избирам какво да облека сутрин. Може би просто минавам през такъв период или?
    Да, минаваш си периода, съмненията за това какво искаш никога няма да избягат, просто се пусни по течението и каквото стане, нека става, а ти не съжалявай и не се чуди. Животът постоянно ни учи да се осъвършенстваме. Не ти е нужна енциклопедия с готови формули, които да следваш, за да правиш избор, да постъпваш винаги правилно и на място. Например сутрин, няма кой да ти каже какво да облечеш, обличай се както сама решиш, пък в училище ще разбереш от останалите дали облеклото ти отива. Същото е и с гаджетата, хвани си гадже, не търси дефектите му предварително, а с времето ще ги намериш, а когато прецениш дали са прекалено много късай! Просто е, само с опитване става! Но чуденето постоянно ще те кара да се плашиш. Живей тотално, ако мога така да се изразя, имам предвид ако грешиш - отпусни се и сгреши напълно, не се ядосвай, не се тревожи, не се съпротивлявай срещу себе си. Остави се да допускаш грешки, налучквай в моментите, освободи се от грижата за последствията... Всичко само ще си дойде, в това число и смисълът. Да прекарваш времето си в колебание за всичко няма да ти помогне с нищо. Приятен живот ти пожелавам, мисли по-малко, следвай си интуицията, слушай вътрешният си глас, той е най-добър съветник.

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Намери си хоби.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

споко мел

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    просто не си намерила томчния човек +тва ти без чувства ли ходиш с гаджетата си?щот,ако е така,мн ясно,че ще се чувстваш така
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ами с риск да бъда оплют от женската аудитория казвам само, че всяка втора жена не знае какво иска...

Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Намери си хоби.
    Братле и да си намери пак неможе кой знае колко да помогне смисал и аз съм в същото положение и като изляза от залата пак си мисля глупости.

Та мисълта ми е ,че е най-добре да поговориш с някой който те разбира за тези неща и ще ти помогне.
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

ми .. вариянта с хобито наиситна е добър...това ще е нещо, което ще я/го погълне и ще създаде в него/нея нови мсили.... евентуално по обнадеждаващи... и не мисили толкова песимистично.. според гледната точка винаги можеш да намериш подходящо решение..ако си отрицателно настроен към проблемите и нещата, които те заобикалят, мн ясно, че се ще намираш решения, които не те удовлетворяват ... погледни на живота малко по оптимистично и като ти поднесе лимони си направи цитрунада както се казваше в една реклама... има мн смисъл в нея --> замисли се.. дори в най-лошите ситуации можеш да намериш вариянт, който те устройва поне малко

Ето ти пример.. Искам ли гадже или не... А защо трябва да бързаш? Защо просто не оставиш нещата да се случат, а трябва ти да търсиш? Толкова ли лошо се чувстваш като си без гадже.. ако е така не знам, но просто можеш да си кажеш '' Миии малко свобода-супер'' и ето ти оптимистичната гледна точка ;p
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Докато си губиш безценното време, което никога няма да можеш да върнеш, в безсмислени аниотипни въпроси, май е време да залегнеш над четенето и да спреш с всемирините теми и да не си задаваш толкова глобални питания сама на себе си, защото никой на този свят не е в състояние да ти даде отговор ... Поздрави

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от ShinBG
    Цитирай Първоначално написано от fenastz
    Намери си хоби.
    Братле и да си намери пак неможе кой знае колко да помогне смисал и аз съм в същото положение и като изляза от залата пак си мисля глупости.

Та мисълта ми е ,че е най-добре да поговориш с някой който те разбира за тези неща и ще ти помогне.
    Значи едно хоби не ти е достатъчно
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Супер фен Аватара на vesinka899
    Защо какво се е случило,че не намираш смисъл в живота?Иначе преди време и аз бях така,но се оправих.Намери си хоби,прави това,което ти харесва,излизай,забавлявай се,не мисли за глупости.Успех!
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Все ума нещо, което ти доставя удоволствие. Аз не виждам как можем да ти помогнем ..
    Купи си шоколад ^^

хм днес съм в по-добро настроение.. явно хормоните играят роля тука.. но за сметка на това бях истински зарадвана може би затова.. и с хоби и без хоби да ви кажа просто съм си луда.. и с хоби пак си мисля същите щуротии..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си