.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

КАК ДА СЕ ПРОМЕНЯ

искам да се променя
    да съм различна..
    да не прекъсвам хората,да ме харесват повече,да не съм такава,да не съм зла,да не лъжа..
    да обичам всички.
    да променя стила си.
    да съм по-добра ученичка..
    ДА НЕ СЕ СРАМУВАМ И ПОСТОЯННО ДА СЕ ИЗЧЕРВЯВАМ,ДА НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАМ ТОЛКОВА..
    как да го постигна?!!!

ами постави си го като цел '' кажи си че можеш и няма да се отказваш''

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    запознай се с с мене.

Аз съм най-добрия ментор евър.

Всъщност, първата тъпка е да осъзнаеш,че не искаш тези черти. Втората е да не правиш това, което правиш.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

можее да постигнеш всичко само ако се настроиш за него,човече

by my idol - M.B.M
    EMINEM ZAVINAGI !!!

Може би това ще ти помогне както на мен. Когато ми се отдадеше възможност да направя нещо, което би принадлежало на старото ми "аз", аз се замислях и веднага променях подхода си. Най-важното е, да го поискаш наистина - тоест не да го желаеш да стане изведнъж, а да желаеш да го постигнеш. Ако можеше да стане със щракване на пръсти нямаше да осъзнаваш после какво си направил всъщност, което си е доста полезен опит.

Супер фен Аватара на filmimilmi
    Човек никога не се променя. Трябва да осъзнаеш дали има смисъл в това да подтискаш черти от характера си в името на това да те харесват повече. Това дори какво означава? Нямаш ли си приятели, които да те харесват такава каквато си? Моят съвет е да не се променяш, а да наблегнеш върху добрите си качества като им дадеш възможност да са по-изразени от лошите ти такива.

Голям фен Аватара на PLEYGIRL
    Напиши си на един лист какво искаш да промениш в себе си и се замисли какво ще остане от самата тебе когато махнеш всичките си лоши черти... напиши също каква искаш да си... и си постави за цел да се превърнеш в такава , но това няма да стане за 1 ден ще са ти нужни поне 1 ,2 месеца дори и повече..., но първо започни с облеклото то първо ще ти даде нова емоция и нов начин на мислене след това започни с държанието мисли повече преди да кажеш нещо... погледни от интелигентната страна на живота и от това какво искаш да постигнеш и какъв човек да си... тази терапия съм я прилагала върху много мои приятелки и приятели естествено и върху себе си и действа... опитай
    *Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
    дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
    но пълно с правописни грешки”.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си