.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Как да попитам ?

Здравейтее..искам да попитам как да помоля едно момиче да ми направи свирка,но по начин по който ако ми откаже да не трагне да разправя но няккакаф начин че да се сагласи

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Чрез хипноза...?

Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Чрез хипноза...?
    +1

Сериозно... ако тя сама поиска - най-добре. Така беше с моята. Иначе Ако искаш да поговориш с нея, кажи й че много я желаеш, разкажи й за някоя твоя фантазия.. ако е умна - ще се сети сама за какво й намекваш, но вярвай ми, ако насилиш момиче на подобно нещо, ти ще си изпатиш
    98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD

Ако става въпрос за приятелката ти просто си поговори с нея, намекни й, че ти се иска, но не я насилвай. Възможно е ако не го е правила преди да се притеснява и да има някаква психологическа бариера, която й пречи. Просто деликатно сподели какво желаеш.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    "ае ми го ду'аш,гРрРрр" или я спукай от намеци
    Станислава

Лапай МА !!!!

Не си ли нaучихте че жените тряя се дресират кат псетата. Лизачи.

Ама тя каква ти се пада? Приятелка .. гадже .. позната???

Супер фен Аватара на AlokiNn

Re: Как да попитам ?

Ако тя иска ще стане.. ако не можеш леко да и подскажеш с знак на тялото.. смис леко да и натиснеш главата на долу.. или докато те целува .. нещо такова

Не я питай - ако е достатъчно зряла може и сама да го направи. Ако пък искаш да й намекнеш, поближи я малко - би трябвало да се досети да "върне услугата" :P

Ако знаеш, че й е за първи път може леко докачливо да я попиташ "Ти правила ли си свирки досега?" и като ти отговори "Не.", може да й отговориш "Искаш ли да пробваш? " или нещо от сорта на "Не мислиш ли, че ти е време." и така.

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Виж, кажи и просто истината. Че ти се иска, че ти е любопитно, и че много би ти харесало първият ти път да е точно с нея. Предложи й 69, така ще я предразположиш към равнопоставеност. И ако се съгласи, бъди нежен, милвай я, ако трябва симулирай. Не вярвам да се наложи де. Успех.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Цитирай Първоначално написано от hoooodyhoooooo
    Виж, кажи и просто истината. Че ти се иска, че ти е любопитно, и че много би ти харесало първият ти път да е точно с нея. Предложи й 69, така ще я предразположиш към равнопоставеност. И ако се съгласи, бъди нежен, милвай я, ако трябва симулирай. Не вярвам да се наложи де. Успех.
    Бе някак си не ми се връзва да отиде при момичето и да и каже "ае да прайм 69"....

Повече от фен Аватара на hoooodyhoooooo
    Град
    на брега на брега
    Aз мислех, че са заедно. Не знам каква е ситуацията. Всичко е според зависи, разбира се Но при 69 поне може да я подлъже...все едно й казва "хайде, хайде, ще си направим един на друг хубавото...", не че е кой знае какво де Но с подпитване става. Момичетата са много чувствителни към първата свирка (генерално говоря, не е за всяка) и се дърпат. Со кротце, со благо.
    "Вече имам резистентност изградена и приемам с безразличие комплексите на масата, създадени от нейното безличие, ничие остана чувството да си способен на изкуството да си човек..."

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Еми направи й френска любов и шанса да ти върне услугата е голям.
    The reasons of love... <3

Град
    Некъде из Сливен
    Целуни го, за да станете приятели !
    87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !

Лапай меча Дарт Вейдър
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Намекни й. Но ако ще й е за първи път не я притискай.
    Трагедията е пълна...

Ами действай с намеци, но внимавай да не я обидиш, щото едва ли искаш да разбереш колко е здрава захапката й , когато членът ти е в устата й.
    Обещанието е учтива форма на отказване.

BBOY OR DIE !!

Поговори с нея бе, какво ни питаш нас..
    Да не го лапаме ние тос ХуЙ
    Който не ме харесва няма вкус, а който ме харесва не ме заслужава!!!

Повече от фен
    братче що си мисля че тя не ти е гадже... а просто искаш да ти напрай една свирка на некав купон... нема шанс и да стане и да не стане, пак вс ще знаят
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Отиваш до нея и и казваш ела с мен :P
    После като сте насами я хвани за дупето и и кажи "Нека да се забавляваме" .... Направи и кефа, че после тя да направи и твоя ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си