- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ми за утрее!
За утре ми трябва по бълг. език текст от разговорния стил.. знам че ще кажете че е лесно. Да лесно е но пък аз не мога да измисля.. всмисъл трябва да е нещо забавно.. моля ви дайте идеи![]()
![]()
извади си някоя хронология от скайпаили нещо се сети, където сте говорили с приятели или с родители няма нищо по-лесно
ако искарам от скайп.. там има само псувниПървоначално написано от dan40123
![]()
![]()
а тъз по български само да кажа бахти и вечее
![]()
вдига врява до небето
![]()
нищо не мога да измисля...
-Здрасти, ще ми напишеш ли едно домашно по български?
-На каква тема?
-Трябва да напишем текст в разговорен стил.
-Ти не можеш ли да напишеш?
-Не, аз знам само да псувам. Не съм забавна и се чудя, защо госпожата ми се сърди.
Дано съм помогнал.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
Chacho както винаги безупречен.Най-много да избухнете в смях.
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
пфф да не мислиш че съм писала тва?Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Е не е лошо като идея. Все пак разговорен стил. Ако искаш пиши някой диалог, като отиваш в библиотеката например. Това е просто нормален диалог м/у ученици.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"