.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: помощ

помощ

Здравейте ,по скоро искам да споделя ,Как реагирате ако полувинката ти те попита дали няма упастност от венерически болести ? Та не учаквах ,че и на мен ще ми се случи....Та днес мойто момче ме попита това ,защото негов приятел му казал ,че не съм цвете за мирисане и да използвал презервативи.Та аз съм имала връски с др момчета преди него както и той с други момичета....,но не мисля ,че има нещо ,за което да се съмнява .. мн ми е сдухано.. В днешно време няма нищо 100 процента сигурно,но все пак сякаш ми каза ,че едва ли не съм курва ....или аз така го приех...
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на darkPaladin
    Град
    планета на маймуните
    ех ако знае баща тииии твойте секси игри...
    ОДИН!!!

Опасно сладки игри.О не, не ми говори!Ако знае баща ти,но не знае нали?
    Ела недей ме жали,главата ми запали.Нека ме боли!

Град
    планета на маймуните
    ани 17 имаш ли малко си затваряй краката
    ОДИН!!!

Цитирай Първоначално написано от darkPaladin
    ми да почти 19 ,ако е от някво значение
    sleda ot lubovta

Град
    планета на маймуните
    Цитирай Първоначално написано от Princessani
    ми да почти 19 ,ако е от някво значение

доста си неграмотна

явно простутията е на мода
    ОДИН!!!

Момчето явно го е грижа за собственото му здраве.Не виждам какъв е големия проблем в цялата ситуация. Секса без презарватив за някои хора НЕ е нещо нормално,поради простата причина,че в днешно време не може да се разчина 100% на хората.Съвсем малка част ходят и си правят необходимите изследвания на всеки 3/6 месеца.

Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart
    Момчето явно го е грижа за собственото му здраве.Не виждам какъв е големия проблем в цялата ситуация. Секса без презарватив за някои хора НЕ е нещо нормално,поради простата причина,че в днешно време не може да се разчина 100% на хората.Съвсем малка част ходят и си правят необходимите изследвания на всеки 3/6 месеца.
    Сигурно е така,не е кой знае какъв проблем,но от както съм с него в целта ми да ме харесва ,си избивам мн комплекси ,без уснователна причина
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    19????
    Как си преминала изобщо след 7ми клас(ако си) земи научи БГ,после лекар и така
    ти ко искаш-да се лашкаш с него да му лепваш болести,ама да не ти се сърди е нема такива раоти
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Повече от фен Аватара на Wikzinka
    Град
    YouR PinK DreAmS
    Ти си на 19 ? Пишеш като 9 годишна
    Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!

оф абе хора момичето пита нещо ако можете да й помогнете помогнете й престанете във всяка тема на всеки да правите забележка колко е тъп и неграмотен бахти всеки прави грешки някои хора не са свикнали да пишат на клавиатура това не значи че и в действителност пишат така... пишете по темата разбрахме че днешната младеж вече не е същата като преди.

По въпроса: Еми, ако смяташ че си здрава не мисля че има от какво да се засягаш, просто му обясни че няма за какво да се притеснява момчето, ако настоява ползвайте презервативи пък ако и така се съмнява кажи му ако ще да ебе бе ко, да не е единствен. Да си слуша оня неговия приятел и да лъска бастуна.

доста си неграмотна

или явно лъже че е на 19 даже сигурна съм че не е на 19 .. един човек на 19 не може да разсъждава по толкова лапешки начин
    О ЛОКО ПЛОВДИВ ЗА ТЕБ ЖИВЕЕМ И НИЙ ЗА ТЕБЕ ЩЕ УМРЕЕЕМ ...!

Цитирай Първоначално написано от sunshinee1936
    доста си неграмотна

или явно лъже че е на 19 даже сигурна съм че не е на 19 .. един човек на 19 не може да разсъждава по толкова лапешки начин
    Може, може, повярвай...
    Nike...

Цитирай Първоначално написано от jujanka
    оф абе хора момичето пита нещо ако можете да й помогнете помогнете й престанете във всяка тема на всеки да правите забележка колко е тъп и неграмотен бахти всеки прави грешки някои хора не са свикнали да пишат на клавиатура това не значи че и в действителност пишат така... пишете по темата разбрахме че днешната младеж вече не е същата като преди.

По въпроса: Еми, ако смяташ че си здрава не мисля че има от какво да се засягаш, просто му обясни че няма за какво да се притеснява момчето, ако настоява ползвайте презервативи пък ако и така се съмнява кажи му ако ще да е** бе ко, да не е единствен. Да си слуша оня неговия приятел и да лъска бастуна.
    благодаря
    sleda ot lubovta

Мега фен Аватара на t0d1t0
    ти не беше ли оная спамерката аничка
    Станислава

Re: помощ

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Здравейте ,по скоро искам да споделя ,Как реагирате ако полувинката ти те попита дали няма упастност от венерически болести ? Та не учаквах ,че и на мен ще ми се случи....Та днес мойто момче ме попита това ,защото негов приятел му казал ,че не съм цвете за мирисане и да използвал презервативи.Та аз съм имала връски с др момчета преди него както и той с други момичета....,но не мисля ,че има нещо ,за което да се съмнява .. мн ми е сдухано.. В днешно време няма нищо 100 процента сигурно,но все пак сякаш ми каза ,че едва ли не съм к***а ....или аз така го приех...
    НЕ им обръщай ванимание на дебилите отгоре - и без тва никога нямат да имат дори 0.1% шанс да пипнат венерическа болест

Виж ся кво - нормално е. Всяко момче би го направило. Даже е хубаво , че се сеща тва тряя те навежда на мисълта че му пука и за самия него => е чист , което значи , че и ти няма да имаш проблеми.
    А и живеем в такъв свят че ...

Ми ако толкова се притесняваш и ти е кофти, че те мисли за *еди каква си* иди се прегледай за венерически болести .. така хем ти ще си спокойна, хем приятелят ти ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си