С приятелката ми сме заедно 6 месеца...тя е от друг град....Обичаме се прекалено много , обаче ... аз повече немога да издържам и немога да реша какво да направя...
Тя си идва петък , събота и неделя заминава, иска тия петък и събота да съм с нея, обаче аз си имам приятели и просто ме натоварва,тя като е там си е с фр'с постоянно навънка (аз бтв и нямам никакво доверие ,след като ме излъга за някой неща , с кой е била навънка и т.н) и за мен като е навънка там излиза + 2 момчета с нея, защото просто съм си го набил в главата,за тия 6 месеца ,се чувствам колкото и влюбен толкова и празен отвътре...тежко ми е изключително много , защото се обичаме , обаче разстоянието ме убива прихически , а аз немога да ходя при нея постоянно...а когато си дойде немога да се видя точно в събота с приятели навънка... и просто немога да реша...ако не съм с нея ще умра , ако съм с нея също умирам... (въпреки ,че по-бавно...) защото като не е до мен всяка нейна дума ме дразни и ме изнервя ... говоря с нея от 2 часа, моли ми се да съм с нея...но и в 2-та случая за мен е гадно...като мисля,че без нея ще ми е малко по-добре от другия избор , защото 5 дни няма да я видя,обаче като я видя ще искам пак да я прегърна ... а не трябва... СЪВЕТ pls... :S