.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Как да постигна тези плочки?

ами аз отново пиша в този раздел заради което се извинявам, въпроса ми е дали ще мога да постигна тези плочки http://www.facebook.com/photo.php?pi...00000397964194 за 20 дена , аз права по 300 коремни преси на ден, от утре смятам да спазвам ниско въглехидратна диета и да увелича пресите на 600 на ден, права коремйите от около 2 седмици и сега до като се къпах забелязах че най-горните 2 реда си проличават но много слабо, всъшност проблема ми за мазнинките, имам коремче което ги скрива, с диетата, ще се покажат ли за 20 дена? и още един въпрос, диетата горедолу от къде преахва тластинире, от корема ли? или навсякъде е равномерно?

т.1 и т.7
    krem4et0

разделът е правилен, да, какво лошо има да изразиш любовта си към плочките?

хора моля ви пишете,че ми е спешно

който няма шитбук к'во да прави?

Голям фен Аватара на producenta
    14г?

Иди на фитнес и се консултирай!

За да развиеш мускули са ти нужни,освен въглехидрати също и белтъчини и мазнини.

Не си мисли,че като пазиш диета ще има ефекет!Трябва и плюскане,но също трябва да знаеш и какво!
    мама му!!!!!!!
    Цециии
    убивам през pc то

Тос пък на фитнес да ходи, запиши се да тренираш плуване, тенис, някаква атлетика...

Мега фен Аватара на ZipFail
    За 1231314 път да кажа, НЕ Е правилно да се правят повече от 200 на ден.
    За плочки ти трябват разнообразни и интензивни упражнения и качествена почивка. Това ти е за мускулната маса.
    А за самото оформянето диетата ти е почти всичко(и малко кардио трябва да помогне)

А за 20 дена да ги изкараш доста ще трябва да се озориш

добре някой ще пусне ли снимката все пак?

Повече от фен Аватара на japixloops
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail
    За плочки ти трябват разнообразни и интензивни упражнения и качествена почивка. Това ти е за мускулната маса.
    А за самото оформянето диетата ти е почти всичко(и малко кардио трябва да помогне)

+1

Ето и моите, постигнати с изключително много усилия и строга диета.

I wake up in the morning and I piss excellence.

Повече от фен Аватара на japixloops
    Цитирай Първоначално написано от ZipFail

+1

Ето и моите, постигнати с изключително много усилия и строга диета.
    Също така да добавя, мускула расте докато почива. Не докато го тренираш.
    I wake up in the morning and I piss excellence.

http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0 прави това всеки ден ... аз го правех 3 седмици и спрях понеже наскоро ме оперираха.
    Само да се оправя и го почвам пак! Има ефект особено ако го правиш правилно.

Успех :P

Супер фен Аватара на Everytime
    приятел,погрешни си тръгнал. За диетата съм съгласен за да оформиш корема трябва да подбираш храната обаче тея 300 коремни къф ти е ефекта Прави различни упражнения, а не 300 от 1 и също и има ефект секи ден едно и също и корема привиква и се бъхтеш 30 мин напразно.И на втория ти въпрос. За мъжете най-проблемата област е коремната.Там се струпват най-много мазнини и съответно там ще сваляш повече докато не изчерпаш.

Коремни Мускули се правят с тичане,постоянство в тренировките и хранителен режим http://vbox7.com/play:2798047c или http://vbox7.com/play:c500421d ползвам аз.Дано ти помогнат.
    Е това е от мен.Дано съм ти бил полезен.И аз така правех по 250 на ден и само се потях и уморявах а ефекта е слаб.

Аз имам facebook и пак не мога да отворя снимката...
    Пише "Съдържанието в момента не е достъпно"

да и аз немога го видя този линк в файсбука :д
    и аз имам въпрос.. Ям само чисто месо,яйца,сирене/кашкавал/мляко,ябълки,портокали ,скумрия,варени картофи,ориз ,зеленчуци но рядко,пия кафето си без захар както и млякото +2литра вода
    това се старая за деня
    отказъл съм се от всякакъв вид тестяно и сладко както и безалкохолно
    дали ще мога да премахна мазнините около корема така че да си личат плочките?Не съм мн интезивен с упражненията в момента правя през ден лицеви,коремни и тичане ако е хубаво времето

Град
    На една звиздичка
    http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0 Ако спазвам тези упражнения всеки ден по 3 пъти, някой има ли напредсатава горе / долу за колко време ще се оформят плочките? И ако някой знае по - добри упражнения да каже

ПП - Да има напредвид че имам малък слой така да се каже мазнини

Избери си някакво кардио за да изгориш мазнините(тичане,скачане на въже,каране на колело и т.н).И мисля,че със нормални коремни преси (правилно изпълнение,защото повечето не ги правят правилно),боксьорско въртене и повдигане на краката от вис.Това е,бъди постояннен и неминуемо ще имаш резултати.
    Всичко зависи само от теб,никой друг просто ти...

Град
    На една звиздичка
    Цитирай Първоначално написано от fr33runner
    Избери си някакво кардио за да изгориш мазнините(тичане,скачане на въже,каране на колело и т.н).И мисля,че със нормални коремни преси (правилно изпълнение,защото повечето не ги правят правилно),боксьорско въртене и повдигане на краката от вис.Това е,бъди постояннен и неминуемо ще имаш резултати.
    Благодаря за инфото

Супер фен Аватара на Everytime
    Цитирай Първоначално написано от Metal
    http://www.youtube.com/watch?v=fk_usVg7Fp0 Ако спазвам тези упражнения всеки ден по 3 пъти, някой има ли напредсатава горе / долу за колко време ще се оформят плочките? И ако някой знае по - добри упражнения да каже

ПП - Да има напредвид че имам малък слой така да се каже мазнини
    да.. ефект ще има но и потичай малко : ) програмата е яка ; )
    A journey of a thousand miles begins with a single step..
    You are never a loser until you quit trying..!

skype - adrenalincho__
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991

Започни фитнес. Компетентните хора ще ти обяснят.
    Ако ме питаш мен:
    коремни преси + бягане.
    Поздрави!

Град
    Пазарджик
    Ами аз сега ще се чистя яко и дори ще кача...все тая.От понеделник до петък 3-4 упражнения корем по 3-4-5 серий по 10-12 повторения.Иначе и преди корема имам други неща.Ти можеш да го правиш обаче без сряда за да почиваш.Всеки път сменяй упражненията !!!
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.
    Силните намират решение , слабите зобат!!!

и никой не си направи труда да ни ги покаже тия плочки, качени в някой сайт, където да можем да ги видим хората, нямащи фейсбук

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си