И с двете не мога да се съглася. Има достатъчно много козметични продукти които са евтини но хубави. Аз лично имам палитра със сенки (88 цвята) за 16 евро и съм повече от доволна. Имам сенки и на МАС и разлика почти няма (6 цвята за около 50 евро). Да не говорим пък за спиралите. Спиралата ми на Мейбилин Яде е само 5-6 евро а прави миглите дълги, гъсти и ги извива (имам къси и светли мигли които изобщо не си личат). Грозно е миглите да са сплъстени но иначе какво й е лошо на спиралата? И как моля едно русо и светло момиче ще си сложи спирала и тя няма да си личи? Такъв варянт няма дори и да позлва кафява спирала (което е повече от грозно и глупаво) просто защото и миглите ще са руси. Спиралата не стои неестествено ако се поставя правилно.Първоначално написано от Ebullience
![]()
За мен задължителни са крем за лице (аз имам супер добър на Eucerin който покрива червени петна и кожата изглежда супер добре. няма нищо общо с ФДТ обаче), спирала, черен молив и гланцове. Аз не ползвам ФДТ, руж и пудра защото смятам че нямам нужда но всеки сам си преценява. Ако ще ползваш сенки е важно да си вземеш eyeshadow basе.