.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Град
    Русе

Моята приятелка.

Здравейте , надявам се че това е най-правилния раздел за моя проблем. Става въпрос за моята най-добра приятелка, на която много държа и поради това се тревожа. Накратко, 8ми клас сме, ново /вече не чак толкова/ училище. По Коледа, тя се запозна с едно момче от съседния клас. Това стана чрез друга позната, по скайп. Моята приятелка е доста срамежлива иначе, но това момче я предразполагаше и я подтикваше да му вярва и да се доверява. Той е от типа момчета "свалячи", които си имат и приятелка, но и "въртят" по още няколко познати, доста популярен и с много приятели, на външен вид нищо особено, но с огромно самочувствие и надменен. С две думи.. напълно неподходящ за нея, след като тя е толкова добра. Но като всички други на нейната възраст, иска да се почувства желана, да получава внимение от момчетата. Да спомена..никога преди не са я закачали,харесвали, не е имала приятел, според мен защото характерът и е доста труден и на пръв поглед изглежда толкова студена, безчувствена, има доста неща, нередни, но иначе е хубавица. Та тези месеци, тя му е споделяла, говорили са си за любов, той като е научил..харесал я е и я набелязал за поредната бройка. Ласкае я с комплименти, тя ми споделя, и казва че не и е приятно изобщо, но аз не мисля така след като продължава. Междучасията той я закача,докосва я леко неприлично. Това не е моя работа, нито ревнувам, не смятах да и се бъркам, въпреки това я съветвах от време на време, че не си подхождат, той ще я нарани, но тя отрича каквото и да било..че се интересува, че и допада, но какво тогава прави с него..?!. Напоследък, откакто нещата станаха сериозни тя сякаш забравя за мен, а допреди бяхме като неразделни. Рядко се сеща за мен, не ме подкрепя вече, постоянно е разсеяна и говори и мисли само за това момче. Всеки ден се караме, тя отначало се натъжава че така се чувствам, след като и споделя, чувства се виновно, извинения..Но всичко отново се повтаря след като сподели че отново и писал или нещо напарвил. Не мога повече така. Сега не знам..дали да оставя да отмине, да я нарани, тя да си седне на дупето..или да и поставя нещо като ултиматум, което би било жалко и ще я отдалечи от мен, или да не и обръщам и аз внимание, да гледам собствените си интереси и да чакам..дали един път ще се сети да ме потърси.. Страх ме е,че ако се отдалеча, ще се случи обратното и тя ще престане да ми е близка..но така няма ли наистина да проверя дали държи на мен..? И аз нея, и тя мен много ме обича, или поне така беше преди… И още нещо, има брат-близнак, който си няма на идея какво става..Детинско ли би било да му споделя, той много се грижи за нея, и той да и налее акъл по някакъв начин..?!

Град
    Русе
    Доста дълго стана, затова благодаря на всички, напрвили си труда да прочетат.

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми виждам, че си и казвала що за момче е това, но явно е заслепена. Такива момчета има навсякъде. Не мисля, че е редно ти да казваш на брат и за това, което се случва с нея, защото така няма да ти има доверие и ще се отдалечи повече. Според мен я остави на мира. Знам, че не искаш да я боли, заради момчето, но явно не те е послушала. Както каза, искала е да е желана. Остави я извесно време, когато свърши тая афера с момчето, когато бъде наранена, ще видиш, че ще дойде именно на твоето рамо да плаче, защото няма на кого друг. Ще ти каже, че си била права. Явно да и го повтаряш - смисъл няма. По добре, както каза, остави я да си седне сама на гъза.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Супер фен Аватара на ecstazy
    Град
    wondeЯland
    Според мен я остави, в смисъл остави я с момчето..съветвала си я много пъти както ти каза остави я и да си седне на дупето... ще се върне при теб не се безпокой.. просто ако не се получат нещата бъди насреща за нея защото тя ще има нужда от теб и ще видиш че всичко ще си бъде по старому
    If you're leaving close the door.
    I'm not expecting people anymore.
    Hear me grieving, I'm lying on the floor.
    Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
    I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
    When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.

Град
    Русе
    Благодаря ви, това ми беше достатъчно и така смятам да направя.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Еми виждам, че си и казвала що за момче е това, но явно е заслепена. Такива момчета има навсякъде. Не мисля, че е редно ти да казваш на брат и за това, което се случва с нея, защото така няма да ти има доверие и ще се отдалечи повече. Според мен я остави на мира. Знам, че не искаш да я боли, заради момчето, но явно не те е послушала. Както каза, искала е да е желана. Остави я извесно време, когато свърши тая афера с момчето, когато бъде наранена, ще видиш, че ще дойде именно на твоето рамо да плаче, защото няма на кого друг. Ще ти каже, че си била права. Явно да и го повтаряш - смисъл няма. По добре, както каза, остави я да си седне сама на гъза.
    Напълно изчерпателно!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Мега фен Аватара на iiordanova
    Тя трябва да се гордее , че има приятелка като теб! Такива са 1 на 100 ! Евалата!
    Според мен я остави. Ще я зареже , ще я нарани , но ще излекува болката си. По-добре е така. А ти ще и помогнеш без да я опрекваш. Но ако нещата се задълбочат тогава се намеси. Имам предвид , ако стане въпрос за секс. Защото последствията ..
    Ще си седне на дупето , ама може да е твърде късно.

Град
    Русе
    "Приятел означава да даваш, дори когато не ти искат."
    Дори и да те пренепрегва сега, тя още те цени. Просто е малко заслепена. Но не я оставяй в никакъв случай.
    The one person you need to be is yourself...;]

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Ами намери си и ти гадже и не ревнувай от този батко

Град
    Русе
    Някъде да пише, че си нямам приятел..?! И това че мисля за нея..Изобщо не ми пука за този идиот, гледам тя да е добре.. Реших какво да правя, не ми трябват такива повърхности мнения, като предходното.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си