.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39
    герга_
    Guest

''миришещи картинки''

Хей,сещате ли се едно време,като бяхме малки,си разменяхме такива? Аз моите много си ги обичах,бяха страхотни и си спомням как си ги разменяхме в училище и т.н. Само че на мен майка ми взела,че ги изхврърлила! Един ден разчиствала и решила да се ''отърве'' от ''излишните боклуци'' и без даже да ме пита,ги метнала в боклука! Толкова ме е яд...аз толкова много си ги обичах и пазех! Та въпроса ми е вие някога колекционирали ли сте и знаете ли откъде бих могла да си купя такива или някой да ми даде/продаде такива? Много искам пак да си събирам Ще кажете,че съм вдетинена,като имате предвид,че съм на 17 ,ама наистина многоги харесвах и бих искала отново да си имам! Знаете ли кой може да ми продаде или откъде да си купя?

Хаха и аз събирах ,имам цяла купчина в нас...ама мисля да ги изхвърля

герга_
    Guest
    Under_my_skin недей,аз ще ги взема! Откъде си>?

Цитирай Първоначално написано от герга_
    Under_my_skin недей,аз ще ги взема! Откъде си>?
    От Видин.Ако искаш ела.

az imah, no ve4e ne ... Zaabravih gi ve4e.
    LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Imah edno wreme .. dosta bqha ... neznam kakwo e stanalo weche s tqh ...
    Ama tolkowa wreme da sedqt ... ne se li otmiriswat?

герга_
    Guest
    И да се отмирисват,не е това важното Мен ме кефят самите картинки. Откъде сте,момичетааа?

MACKA prez no6ta
    Guest
    zdrasti i az imah kartinki i sabirah na 17 sam i ve4e ne me vle4e.Mislq 4e se o6te trqbva da sa se zapazili ili pomne nqkva 4ast ot tqh samo trqbva da gi potarsq v ka6ti.Nqmam ni6to protiv kvot namerq da ti gi dam milkataaaaa@abv.bg tva mi e maila.

как можеш да пускаш такава бебешка тема

т.9 от Правилника!

Само по темата, моля!

Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3

герга_
    Guest
    бебешка,не бебешка,мен картинките си ме кефят и не ме интересува хорското мнение! аз искам от някъде да се добера до такива,било то детинско или не-просто мен ми харесват! Мацка през нощта,ще ти пиша

а на мен ми трябват всичките ви ПОКЕМОНИ!! Ако имате картинки,дискчета и лепенки на покемони пишете ЛС

na mene mama mi zabrani da si igraq s takiva kato bqh malka 6toto kaza 4e imalo narkotici v tqh...no o6te si spomnqm sladkata im mirizma...
    ...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    Цитирай Първоначално написано от 1N_l0v3_Pr1nCeSsS
    na mene mama mi zabrani da si igraq s takiva kato bqh malka 6toto kaza 4e imalo narkotici v tqh...no o6te si spomnqm sladkata im mirizma...
    Хахах и на мене мама така ми разправяше,ама си купувах тайно и се "дрогирах" с тях.Миришеха адски готино Ама един ден майка ми ги намери и ги изхвърли хахахах

az imam, ama si gi pazq. imam i salfetki i marki i pokeemoni, albumi s lepenki s leonardo di kaprio, car l1v, i kakvi li o6te ne kolekcii. mn bqh zaribeena
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз имах. и все още си ги пазя в чекмеджето на бюрото ми. За съжаление не можах да събера много-70-80, ама си беше мания. Кога беше това? Преди доста години май бях 4-5 клас, а може и малко по-голяма де. Знам, че ми откраднаха доста от тях, ама аз после от същото момиче откраднах други . Иначе това за наркотиците и на мен ми го казваха, ама кой ти слуша. Едва ги навих да ми купят 2-3 тефтерчета, за да ги сменям. Иначе картинките са супер
    П.С. защо темата да е бебешка? Аз все още скачам на въже, а съм на 22. Детсвото е хубаво нещо!

Супер фен
    Град
    в килера
    И аз си събирах някога много отдавна... после забравих за листчетата и започнах да събирам салфетки, които още пазя... ама листчета вече нямам...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И аз имах. и все още си ги пазя в чекмеджето на бюрото ми. За съжаление не можах да събера много-70-80, ама си беше мания. Кога беше това? Преди доста години май бях 4-5 клас, а може и малко по-голяма де. Знам, че ми откраднаха доста от тях, ама аз после от същото момиче откраднах други . Иначе това за наркотиците и на мен ми го казваха, ама кой ти слуша. Едва ги навих да ми купят 2-3 тефтерчета, за да ги сменям. Иначе картинките са супер
    П.С. защо темата да е бебешка? Аз все още скачам на въже, а съм на 22. Детсвото е хубаво нещо!

ми щото само малките деца сабират такива лисчета

И в мойто детство бяха мания!
    Каква борба беше като се сетя...
    Light The Universe

е то че е хубаво .....така е......... еххх детство.....детсво.........

ерева
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica

По-добре да пишем такива теми,отколкото само някви пропаднали истории..кой кого наебал в устата ли в гъза ли...в тва поне има малко смисъл...детството ни е всичко-без него сега щяхме да сме никои!

Повече от фен
    axaax i az imah mnogo takiva .. mnogo si gi haresvah,a sega dori neznam kade sa.. i ne mislq che shte prodavat oshte takiva

Even heaven is hell without you

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica

Защо? Ти за хоби колекционерство не си ли чувала? Сестра ми да речем събира захарчета, ама не повтарящи се. Има към 2000 или 3000 не ги е броила скоро, а е на 30 години. Всеки да си колекционира каквото иска!

о0о миришещите картинки рулзз И аз ги събирах, и още ги пазя. помня как някоя по-интересна или търсена картинка се разменяше за други 2-3... а пък ако беше и корица... мани, мани... 4-5 картинки ей тъй за едната корица. От няколко махли се събирахме да разменяме. И тооо подредени в албумчета, под ред, ако са от серийка, ако са подобни, дрън-бръм. Пък ако от съседната махала разберяха, че имаш еди-коя-си картинка, дето е изклллллююючително важно да я имаш, и ставаш най-търсения и известен малък човек в района...

Какви славни години бяха, еххх... Хакуна Матата!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    И моите някъде изчезнаха. Имам само около 10-20 на котенца(много обичам коти и за това)..

Иначе кремчето е права. Хубаво е да се комекционира нещо.
    И аз до скоро събирах захарчета..
    Имам и цял куп салфетки...

Хм.. бебешко било... Дядо ми пък има огромна колекция от стари монети...

Ух беше доста забавно като събирах такива листчета. Какви скандали ставаха, ако някоя се опита да прелъже друга..
    Аз пък все ги пържех. Като видя, че някоя картинка се хареса много викам: "Ааа тази се разменя за 2"

list4eta, karti4ki , kalendar4eta ,salfetki ,marki ,daje etiketi ot bezalkoholni ... stukleni top4eta ,drehi za kukli ,bro6urki ,kutiiki ,kamu4eta ..... kakvo li ne sum subirala i ako pomnq kade sa ... sig ve4e gi nqma .. ob6to vzeto kato malka si padah boklu4ar4e :P

PS: subirala sum si i edni kartoneni kutii ot menutata v McDonald`s.. pomnq 4e imaha nqkakvi kartinki po tqh i t.n.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си