- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голямо чудо, голямо нещо...
Значи накратко историята е това: както винаги искам забранения плод, т.е. харесах си едно момченце, казва се Димитър, което обаче си има гадженцеее... (Боже, какви обяснения праскам) Та въпросния Митко обаче нещо много върви след мен, в смисъл че само мен търси, постоянно ме вика да излизаме и т.н. След като се запознахме преди 2-3 седмици в едно кафене, той направо си изостави приятелката, за да излиза с мен... Е сега какво да правяяяяяя?! Знам ли какво означава всичко това - не! Как да го разбирам - не знам! Съвет?
Ако приятелката му не ти е блиска или приятелка действай отмъкни го.![]()
Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !
Въпроса не е в това дали тя ми е близка или не... Дори не я познавам, но не знам той харесва ли ме, не ме ли харесва...Първоначално написано от ShinBG
ох...
ХАХАХАХААХ ^^
Послушай предния коментар за блиСкте отношения ^^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Помисли ако беше ти вместо сегашната приятелка на това момче ... и той излиза с друга![]()
Говори с него де.
Аз в това време ще си извадя кристалната топка от кашона под леглото...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Забранения плод е най вкусенНикой не би се почуствал хубаво, ако му отмъкнат гаджето. Ама той пак щом ти прави такива намеци, явно има нещо. Говори с него, да ти изясни какво иска и какво не.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
^![]()
....... поговори с него .. не е задължително да питаш директно... попитай го в непринуден разговор как вървят отношенията му с приятелката му .. дали тя няма да се подразни, ако разбере, че излиза с теб вместо с нея.. а дали му пука от мнението и? и т.н. и т.н. ... можеш и напълно съзнателно да си го предразположиш да ти признае какво чувства към теб ... това си е вид манипулация
И малко извън темата.. доакто не скъса с нея и не си сигурна, че няма чувства към нея по-добре не задълбочавай отношенията си с него.. просто като съвет {}
На мъж който знае как да чука, винаги му отварят
Знам аз, знам, ама нали трябва да си начеша крастата, така де, да се назлорадствам, като го гледам, че ме е харесал...И все пак ще си го поразпитам така... Отстрани, отстрани и право в десятката...
![]()
Щом е оставил приятелката си, значи изпитва нещо :р
Говори с него...само той може да ти каже...или отиди питай някоя врачка...
добре да приемем,че те харесва и щом върви толкова след теб може би ще зареже приятелката си и ще бъдете заедно . . . ноо като го знаеш как е постъпил с бившата ще имаш ли желание да си с него като утре може да види някоя и да тръгне да я каниии на "кафенце" и да остави теб![]()
Може и просто да си му некъв каприз.Ве най-добре както казаха сички да говориш с него.
tAke a dIrty pIcture![]()
Стана тя, каквато стана... Днес сутринта в 5 часа ми звъни и ме буди, за да ми каже, че много ме харесвал и скъсал с приятелката си...Абе, карай да върви, пък каквото ще да става... Ако стане така и с мен, както стана с бившата му вече приятелка, прав му път...
Случват се такива неща, никой не избира кой да харесва...
![]()
Колко зряло...Първоначално написано от ShinBG
Аз гаджета НЕ отмъквам,затова предполагам знаеш какво ще ти кажа .. !
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
не съм го карала да тръгва с мен, той сам го реши, а щом вече харесва мен, а не нея няма смисъл да му казвам да стои с нея.Първоначално написано от SoStarstruck
++ Аз съм по същия начин!!!Първоначално написано от SoStarstruck
![]()
иначе .. "честито" да ти е ..![]()
![]()
п.с. най ги мразя тия дету се бутат в ЧУЖДО!
Вие май си нямате друга работа освен да се заяждате.. в коментара над тебе момичето си казва, че тя не го е карала, а той сам е скъсал със старото момиче и е тръгнал да я сваля.Първоначално написано от ReachlessGirl
Еми поздравления Митко си харесва теб а не бившата муотивай си го вземай и толкова
няма смисъл да мислиш дали и с теб така ще стане както с нея
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Е,значи развитие има.Ми,действайте!Излизайте,пъ може да се получи нещо сериозно.Успех! (:
I'm not in love this time,this night...
Преди малко Митето беше вкъщи и ми се обясняваше какво и защо направил, каза че бившата му не му се сърди, че я е зарязал заради мен, каза че тя е казала, че напълно го разбира, защото й се е случвало. А нещото, което ще кажа на тези, които ме нападнаха, че се бъркам в чуждите работи, просто да разберат, че аз не съм го карала да я зарязва, той пое инициативата да ме кани на кафе и прочие, аз приех, защото си го харесах. Ако не беше ме канил, нямаше да се натискам.
Всичко зависи от ситуацията, мили момичета. Ако на вас ви се случи така? Той си има приятелка, но харесва вас и ви кани на кафе - какво? Ще му кажете да се връща при приятелката си, която дори не харесва вече ли? То минало и заминало. Така че няма какво да се обсъжда вече по този въпрос с "кражбата" на чужди гаджета.Нищо лично.
Ако иска да се връща при нея - пускам го, той си решава, ама щом е решил, че иска да е с мен ще си го държа!![]()
Браво на тебе , голям съвет и даде просто...... аман от такива хораПървоначално написано от ShinBG
по темата.... не се бъркай в отношенията им,ако той те харесва сам ще каже на приятелката си "край" и ще иска да е с теб![]()