- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голямо чудо, голямо нещо...
Само така PinKchocolateКефи се докато е с теб и го имаш а после да
става кво ще![]()
I LOVE EMINEM
Първоначално написано от PinKchocolate
Поне е бил честен с приятелката си. И много хубаво, че и тя го разбира. Случват се такива неща, явно и двамата не са се обичали чак толкова, че да има някакви драми. ^^
Късмет с него![]()
Добре бе някой от вас с извинение ама са мн тъпи защо прочетете малко от темата и пишете безсмислени коментари като четете тема четете до крайзащото може като тук по друг начин да се развият нещата! Момичето в последствие каза че са станали гаджета и всичко е океу. От мен честито и дано не е само свалка за една седмица
![]()
Не се е засегнала my ass
сигурно ако те види ще и се иска да те застреля
madafaka
Предполагам, но тя може да каже каквото иска. Така и така нищо не може да направи по въпроса, няма да го върже и да му вика. Не съм искала да ги разделям, просто така стана. Той ме хареса и.. Другото съм го написала по-назад в темата. А ако направи някоя глупост, например да ме търси да ме бие... Просто ще е огромна грешка.Първоначално написано от w0lf
![]()
Съгласна съм.Първоначално написано от egois74e
Абсолютно.Първоначално написано от asp1r1n94
П.С - поговори с него относно това какво ще става с вас от тук нататък.
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Той явно е преценил с коя иска да бъде, избрал е теб, не виждам причина да се чувстваш виновна за нещо.![]()
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Момичето ясно ви казва ,че не е искала да къса с приятелката си , нито го е карала , а той сам е действал . Обаче пак - Да не се бърка в чужди отношения . Ако има виновен то това е момчето , а не момата . Мислете , не по- скоро четете поне първата страница с коментари .
ПС. Успех с връзката , но отсега съм сигурен ,че и ти ще бъдеш зарязана заради някаква от кафене или дискотека .
ПС2. Силно се надявам да съм с грешно мнение .
"Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
-генерал Патон
"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин
кажи му да избира м/у теб и нея![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
след като го харесваш вземай си го. какво се чудиш още![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Авторке, не знам защо пишеш тема и питаш при положение, че някои хорица, които писаха тук се нуждаят от съвети повече от теб, ако ме разбираш!![]()
По въпроса .. Естествено, че нищо лошо не си направила. Такова нещо като "отмъкнах ти гаджето" няма. Той ако я е обичал/харесвал толкова много и тя, ако се е държала както трябва и е била точната за него, той нямаше да се заглежда по други. Кво му е пречило да ти бие шута? Нищо. Е като няма нищо защо да не си го вземеш..?Пожелавам ти късмет с него.
Goodbye my friend, will i ever love again?
Memories made in the coldest winter!
Dr3amy
честито ^^
[size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.
Чакай да попитам кристалното кълбо и щи кажа.. ;/