.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Само така PinKchocolate Кефи се докато е с теб и го имаш а после да
    става кво ще
    I LOVE EMINEM

Цитирай Първоначално написано от PinKchocolate
    Преди малко Митето беше вкъщи и ми се обясняваше какво и защо направил, каза че бившата му не му се сърди, че я е зарязал заради мен, каза че тя е казала, че напълно го разбира, защото й се е случвало. А нещото, което ще кажа на тези, които ме нападнаха, че се бъркам в чуждите работи, просто да разберат, че аз не съм го карала да я зарязва, той пое инициативата да ме кани на кафе и прочие, аз приех, защото си го харесах. Ако не беше ме канил, нямаше да се натискам.

Всичко зависи от ситуацията, мили момичета. Ако на вас ви се случи така? Той си има приятелка, но харесва вас и ви кани на кафе - какво? Ще му кажете да се връща при приятелката си, която дори не харесва вече ли? То минало и заминало. Така че няма какво да се обсъжда вече по този въпрос с "кражбата" на чужди гаджета. Нищо лично.

Ако иска да се връща при нея - пускам го, той си решава, ама щом е решил, че иска да е с мен ще си го държа!

Поне е бил честен с приятелката си. И много хубаво, че и тя го разбира. Случват се такива неща, явно и двамата не са се обичали чак толкова, че да има някакви драми. ^^
    Късмет с него

Добре бе някой от вас с извинение ама са мн тъпи защо прочетете малко от темата и пишете безсмислени коментари като четете тема четете до край защото може като тук по друг начин да се развият нещата! Момичето в последствие каза че са станали гаджета и всичко е океу. От мен честито и дано не е само свалка за една седмица

Повече от фен Аватара на w0lf
    Не се е засегнала my ass
    сигурно ако те види ще и се иска да те застреля
    madafaka

Цитирай Първоначално написано от w0lf
    Не се е засегнала my ass
    сигурно ако те види ще и се иска да те застреля
    Предполагам, но тя може да каже каквото иска. Така и така нищо не може да направи по въпроса, няма да го върже и да му вика. Не съм искала да ги разделям, просто така стана. Той ме хареса и.. Другото съм го написала по-назад в темата. А ако направи някоя глупост, например да ме търси да ме бие... Просто ще е огромна грешка.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от egois74e
    ^ ....... поговори с него .. не е задължително да питаш директно... попитай го в непринуден разговор как вървят отношенията му с приятелката му .. дали тя няма да се подразни, ако разбере, че излиза с теб вместо с нея.. а дали му пука от мнението и? и т.н. и т.н. ... можеш и напълно съзнателно да си го предразположиш да ти признае какво чувства към теб ... това си е вид манипулация И малко извън темата.. доакто не скъса с нея и не си сигурна, че няма чувства към нея по-добре не задълбочавай отношенията си с него.. просто като съвет {}
    Съгласна съм.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от asp1r1n94
    Помисли ако беше ти вместо сегашната приятелка на това момче ... и той излиза с друга
    Абсолютно.
    П.С - поговори с него относно това какво ще става с вас от тук нататък.
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Той явно е преценил с коя иска да бъде, избрал е теб, не виждам причина да се чувстваш виновна за нещо.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
    Забранения плод е най вкусен Никой не би се почуствал хубаво, ако му отмъкнат гаджето. Ама той пак щом ти прави такива намеци, явно има нещо. Говори с него, да ти изясни какво иска и какво не.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Антиохия
    Момичето ясно ви казва ,че не е искала да къса с приятелката си , нито го е карала , а той сам е действал . Обаче пак - Да не се бърка в чужди отношения . Ако има виновен то това е момчето , а не момата . Мислете , не по- скоро четете поне първата страница с коментари .

ПС. Успех с връзката , но отсега съм сигурен ,че и ти ще бъдеш зарязана заради някаква от кафене или дискотека .

ПС2. Силно се надявам да съм с грешно мнение .
    "Война не се печели когато умреш за родината си,а когато накараш другото
    бедно копеле(врагът) да умре за своята родина"
    -генерал Патон

"Смерть одного человека это трагедия, смерть тысяч это статистика."-Иосиф Виссарионович Сталин

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    кажи му да избира м/у теб и нея
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

след като го харесваш вземай си го. какво се чудиш още
    FUCK-тически не ме интересувате..

Град
    in the reality : )
    Авторке, не знам защо пишеш тема и питаш при положение, че някои хорица, които писаха тук се нуждаят от съвети повече от теб, ако ме разбираш!

По въпроса .. Естествено, че нищо лошо не си направила. Такова нещо като "отмъкнах ти гаджето" няма. Той ако я е обичал/харесвал толкова много и тя, ако се е държала както трябва и е била точната за него, той нямаше да се заглежда по други. Кво му е пречило да ти бие шута? Нищо. Е като няма нищо защо да не си го вземеш..? Пожелавам ти късмет с него.
    Goodbye my friend, will i ever love again?
    Memories made in the coldest winter!

Dr3amy

Град
    with Christopher Drew <3
    честито ^^
    [size=2][i][b]All that we are is the result of what we have ever thought -Buddha.

Град
    ForSaken city (:
    Чакай да попитам кристалното кълбо и щи кажа.. ;/

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    А на колко сте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си