Цитирай Първоначално написано от PinKchocolate
Преди малко Митето беше вкъщи и ми се обясняваше какво и защо направил, каза че бившата му не му се сърди, че я е зарязал заради мен, каза че тя е казала, че напълно го разбира, защото й се е случвало. А нещото, което ще кажа на тези, които ме нападнаха, че се бъркам в чуждите работи, просто да разберат, че аз не съм го карала да я зарязва, той пое инициативата да ме кани на кафе и прочие, аз приех, защото си го харесах. Ако не беше ме канил, нямаше да се натискам.

Всичко зависи от ситуацията, мили момичета. Ако на вас ви се случи така? Той си има приятелка, но харесва вас и ви кани на кафе - какво? Ще му кажете да се връща при приятелката си, която дори не харесва вече ли? То минало и заминало. Така че няма какво да се обсъжда вече по този въпрос с "кражбата" на чужди гаджета. Нищо лично.

Ако иска да се връща при нея - пускам го, той си решава, ама щом е решил, че иска да е с мен ще си го държа!

Поне е бил честен с приятелката си. И много хубаво, че и тя го разбира. Случват се такива неща, явно и двамата не са се обичали чак толкова, че да има някакви драми. ^^
Късмет с него