.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Военна Академия - Симеоново

Здравеите
    Та направо на темата - казаха ми , че за там трябва да минеш медицински проглед (както и още някои неща но с тях едвали ще имам проблем) и , че ако имаш дори наи-малкия проблем с очите въобще не те допускат до другите изпити . Това вярно ли е ? Защото аз съм малко късоглед (но нося лещи , въобще не си личи :P дали ще мога да ги излъжа ? )

Мега фен Аватара на L0ST
    Може и да ги излъжеш, но не се ли притесняваш, че ще гръмнеш някой?

Не знам колко на сериозно приемат проблема с очите, може и зависи какво ще изучаваш..

с лещите виждам нормално
    а и стрелям перфектно

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Еми значи си за там
    Иначе намери някакви контакти, за да питаш - знам ли
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Това с перфектната стрелба беше голяма глупост. Иначе много трудно ще скриеш някой бъг в системата ти. Съмнявам се че ако си в добра форма и ако виждаш добре с лещи, заради тях ще те пратят обратно. Иначе за най-малкия не но за по сериозни проблеми няма как да не връщат хора поради простата причина, че за тази работа се изисква това това и това на възможно по-добро от стандартното ниво.
    Успех..

магистратура в Академията

здравйте искам да попитам дали има някой , които е наясно с процедурата по кандидатстване в Академията в Симеоново...

Re: магистратура в Академията

Цитирай Първоначално написано от samirastefanova
    здравйте искам да попитам дали има някой , които е наясно с процедурата по кандидатстване в Академията в Симеоново...
    Естествено, че има - КЛИК.
    И надали ще намериш по-компетентен.
    Егати смешната тема

Повече от фен Аватара на brusa
    брато там е яко шуро-баджанаштина без връзки или ще влезнеш много трудно или ше стане по вероятното..няма да влезнеш

но ако имаш няколко излишни хилядарки в кеш може да влезнеш много лесно и без връзки
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си