- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- моля ви, помогнете - уролог...
моля ви, трябва да ми кажете къде да намеря добър уролог в Бургас... или поне кой да питам... не мога да говоря с личната лекарка щото никой не знае, само аз си знам и да ида нали самичък... иии искам да знам откъде да намеря поне телефон на някой такъв лекар...щото главичката ми не се забелва и тр да отида на преглед... и по възможност някой може ли да ми каже колко вземат за преглед и там 'операцийката' която ще ми правят ... плси без това ме е страх
П.С. пиша темата тук защото в отдела да здравни проблеми никой не отговори...![]()
напр ме е страх нз какво да правя вече..
Грешен раздел.
kalpazanka
Отиди при ДжиПито и без тва ти трябва направление. И как така не се забелва забога - от кога е това?? НЕ може да се забели сама - не може да издърпаш кожичката назад защото боли или ?!?
Добре ве пич личната ти лекарка ще те изяде? Ще ти се подиграе? Ще каже на всичките ти приятел(к)и?
Незнам обаче аз съм човек който обича себе си и цени поне малко здравето си. И при най-малкия проблем отивам при личната. А тя е семейна позната.
Разберете го най-накрая докторите са там за да ви помагат, не за да се срамувате да ходите при тях. Специалистите били те уролози или гинеколози са професионалисти. Бъди директен и си кажи (покажи) оплакванията и те ще ти помогнат.
Просто не мога да разбера защо всеки го е страх да потърси помощ когато му се налага? Това е наше право и само нашата психиката ни пречи да се възползваме от него.
Реда иначе е прост. Отиваш при личната казваш и проблема (не е нужно да влизаш в големи подробности). Тя те насочва към специалист ( дава ти направление). Отиваш при него.
Контрацептивни методи, които няма непременно да проработят:
1.Да стискате палци
2.Да имате намерение да го извадите
3.Думи като “Вярвай ми, всичко ще бъде наред”
4.Обвивки от шоколад – мооооля, недейте!