.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Той ме побърква!

Здравейте,хора.
    Имам един проблем,който не знам как да дефинирам точно.
    Имам си приятел от около две седмици,с който като цяло се разбираме страхотно - много е мил,търпелив и въобще - суперлативи по негов адрес.
    Така - тук идва проблемът.Той..някак си..не е сигурен във връзката ни.В смисъл - имам чувството,че го е страх да не го оставя или нещо подобно.Да,има основание до известна степен - бяхме като куче и котка,а после хлътнах по него за отрицателно време ( т.е. в рамките на 3 дни си промених мнението за него напълно),но за тази недна среща успя да ме впечатли и знам точните причини,по които го харесвам.

Така - сега същината - вече два пъти ми обяснява,че иска да си останем приятели.При нормални обстоятелства бих решила,че не ме харесва и че дори не иска да се виждаме често,даже изобщо.Но фактите говорят друго - виждам как ме гледа,виждам,че се наслаждава на компанията ми ..и..просто нещо не схващам....
    Никой,освен него не може да каже точните причини,и макар да се опитах да му вадя думите с ченгел не се получи.

Някакви идеи какви са подбудите му?

Ами поговори с него обеди го да ти каже каква е пречката за да се чуства несигорен.
    Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса ! ! !

мисля, че сама си отговори ... "Никой,освен него не може да каже точните причини" разговор.. разговор..разговор
    На мъж който знае как да чука, винаги му отварят

Знам,бре!

Питам го!Ама той сменя темата.До сега не съм срещала толкова труден за схващане и разгадаване човек.
    Питам директно - отговор няма!
    Питам завоалирано - отговор няма!
    Питам,когато е спокоен и е свалил гарда,за да го изненадам и да ми отговори без да се замисли - отговор няма!
    Трудно е да го обясня,но не го чувствам като липса на комуникация.
    Бива ме в това да изкопчвам всякаква информация,но тук удрям на камък и ще си играя на догадки за определен период от време.
    Но нещо не ми го побира главата и даже за догадки ви моля..

Град
    там някаде
    може би го е страх да не се влюби и ти да го нараниш , да го отблъснеш или може да си мисли че по някав начин се занасяш с него щом до скоро не сте се ''понасяли ''.. незнам това са само догатки.Опитваи да изкопчиш от него истината или от негов близак приятел..

Успех

Фен Аватара на marichela
    Град
    Във фабрика за дъвки
    Аз пък си мисля, че ако продължаваш да го разпитваш той още повече ще се затвори в себе си.Покажи му какво означава за теб, че няма да го нараниш, и може би той сам ще реши да ти обясни какво точно го притеснява.
    Само защото някой е престанал да ти липсва, не означава, че си спрял да го обичаш. Просто си свикнал него да го няма ...

Просто му покажи чувствата си като не се отказваш от него! И нека той сам да разбере ,че значи нещо за теб и да се осъзнаее... И може би ,когато казваме разговор ти казваш,че тряа му вадиш думите с ченгели .. еми има и по-лесен начин казваш му тва ,което ти чувстваш и искаш да му кажеш и ако той нищо не ти каже еми да не ти казва ;д. Поне ти си казала тва ,което искаш пък той вече да си мисли квот си иска пък ти в същия момент освен с думи и с действия ще му показваш ,че означава нещо за теб и вечче,ако не е некъв хипер тъп и страхлив ,ще разбере ква е ситуацията и пак ще сте заедно.
    tAke a dIrty pIcture

Цитирай Първоначално написано от marichela
    Аз пък си мисля, че ако продължаваш да го разпитваш той още повече ще се затвори в себе си.Покажи му какво означава за теб, че няма да го нараниш, и може би той сам ще реши да ти обясни какво точно го притеснява.
    +
    "Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето."

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Krisiity
    +

Повече от фен
    И аз така мисля. Може да е типът момче, което не обича да му бъдат вадени думите с ченгел.

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Цитирай Първоначално написано от egois74e
    мисля, че сама си отговори ... "Никой,освен него не може да каже точните причини" разговор.. разговор..разговор
    Съгласна
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Смятам, че тук мъж трябва да изкаже мнение, за да е по-точно казаното.
    Но все пак, ако смяташ, че проблема е в това, че го е страх да не го оставиш, опитай да му покажеш, че не е така, че това няма да се случи. Обаче следва въпросът, това ли е проблемът?

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град

Re: Той ме побърква!

Цитирай Първоначално написано от agapiseme
    Здравейте,хора.
    Имам един проблем,който не знам как да дефинирам точно.
    Имам си приятел от около две седмици,с който като цяло се разбираме страхотно - много е мил,търпелив и въобще - суперлативи по негов адрес.
    Така - тук идва проблемът.Той..някак си..не е сигурен във връзката ни.В смисъл - имам чувството,че го е страх да не го оставя или нещо подобно.Да,има основание до известна степен - бяхме като куче и котка,а после хлътнах по него за отрицателно време ( т.е. в рамките на 3 дни си промених мнението за него напълно),но за тази недна среща успя да ме впечатли и знам точните причини,по които го харесвам.

Така - сега същината - вече два пъти ми обяснява,че иска да си останем приятели.При нормални обстоятелства бих решила,че не ме харесва и че дори не иска да се виждаме често,даже изобщо.Но фактите говорят друго - виждам как ме гледа,виждам,че се наслаждава на компанията ми ..и..просто нещо не схващам....
    Никой,освен него не може да каже точните причини,и макар да се опитах да му вадя думите с ченгел не се получи.

Някакви идеи какви са подбудите му?
    Страх го е да не разбереш, че му е малък.
    Напълно възможно...
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке а теб защо те интересуват причините? Да нормално е да се интересуваш от човека, въпроса е че причината разкрива доста повече неща отколкото изглжеда. А както сама казваш при нормални обстоятелства не би му обърнала внимание и би го оставила, нали? Кое е "ненормалното" в сегашната ситуация?

Отговори на този интересен въпрос, и мисля че ще мога да ти помогна доста точно.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

marichela написа:

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    защо не му кажеш,че не искаш да се разделяте и че искаш да си с него,може би се ппритеснява за нещо,попитай го
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Авторке а теб защо те интересуват причините? Да нормално е да се интересуваш от човека, въпроса е че причината разкрива доста повече неща отколкото изглжеда. А както сама казваш при нормални обстоятелства не би му обърнала внимание и би го оставила, нали? Кое е "ненормалното" в сегашната ситуация?

Отговори на този интересен въпрос, и мисля че ще мога да ти помогна доста точно.

Интересуват ме,за да мога по-точно и ясно да разбера какво наистина му се върти в главата.Защото очевидно ме харесва,а твърди,че предпочита да си останем приятели.Ето това е объркващото,това искам да разбера.
    Не разбрах при какви обстоятелства казваш,че не бих му обърнала внимание.Защото при мен тази опция липсва.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Замисли се от къде сте тръгнали. Омразата как стана на любов?! И бтв това, че те харесва и иска да си останете приятели са две неща, които е напълно възможно да са изпълнени едновременно.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Сама казваш, че си си променила мнението за 3 дни .. после, че в началото сте били като "куче и котка" .. идеята ми е, че много неща са се случили за тези 2 седмици и явно се страхува, точно заради тези резки промени във връзката ви .. Опитай се да му вдъхнеш малко постоянство, за да разбере, че няма да го оставиш ..

Бих те посъветвала и да говориш с него, но сама казваш, че не се получава особено ..

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Авторке ето ти една различна гледна точка. Логична е, което я прави правилна. А дали е вярна ще прецениш ти.

Казваш че те гледа с влюбен поглед, нали така?Обаче твърди че иска да сте приятели. Значи го е страх/срам да има връзка. Ще попиташ как знам? Ами просто - да предположим че това му е първата връзка изобщо. То тогава няма да има причина да се дърпа на каквото и да защото просто не знае какво го очаква. И такова поведение не би се случило. значи не му е първа връзка. В някоя по предна връзка е перживял нещо лошо. И сега го е страх да се отпусне и да опита с теб, защото има лош спомен и може да се получи пак неприятния резултат. Макар че е лудо влюбен(според думите ти) той решава да подтисне чувствата си. От страх.

От друга страна има и друг въпрос. Дали той те гледа наистина така, и дали наистина е толкова влюбен в теб, колкото казваш? Защото ако човек вярва в нещо ще донесе и от 9 кладенеца вода в негово потвърждение. Да предположим че и ти си нямала връзка досега. И това ти е първа такава. тогава е разбираемо да си мислиш подобни неща и малко иоли много да се заблуждаваш. Да обаче ако беше първа връзка - филма щеше да е мнопго по голям от това ищеше да напишеш поредната сърцераздирателна така с идеята "как да си го върна при мен, рой ми каза че иска да сме приятели, какво да правя?". след като не си я написала - значи си имала връзки преди и най-важното си натрупала някакъв опит. След като имаш опит значи приемаме че знаеш как гледат мъжете.

Таколкото и да го питаш - той няма да ти каже какво и как, защото това нещо явно се е загнездило доста дълбоко в съзнанието му, че и в подсъзнанието му. Решението е друго - не споменавай за това, не го питай и разпитвай. Покажи сериозност, и желание да бъдете заедно. По този начин, той ще се отпусне и ще си каже че не си като другите. И хоп ето ти повод за доверие от негова страна. А това е важно. Просто бъди опора и му помогни да преодолее този кошмар, който има.

Разбира се всичко това в случай че искаш да сте заедно. Ако не искаш - най-добре ще е да го оставиш, защото ако продължиш нашия съвсем ще се скрие в черупката си. И после ще има реплики от рода на "Всичките жени са к*рви, баси една свестна няма"

Такива работи

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Горния пост наистина ме заинтригува и по 2то предположение ще ти кажа и аз нещо - Ами ако наистина не те гледа така,а ти го вижаш така,защото ти си влюбената ???

И моето мнение има еднаквост с други:
    Страх го е да не го оставиш.И постъпва като пич,оставате си прятели и той няма повече притеснения за вас двамата ... А ако не искаш да е така,на такъв тип хора трябва да им покажеш,наистина да се потрудиш за да им вдъхнеш доверие и най-важното сигурност ... той иска да види от теб,че искаш да си с него !
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Благодаря на писалите,с него се изяснихме.

Може да заключвате.

Град
    там някаде
    малко няма ли да ни кажиш какво се е случило

Търсел сериозна връзка,а не смятал,че такава може да има между нас,заради разликата в годините - сиреч ме мисли за лапе.
    Сега ще видим дали мога да му докажа,че нещата не са толкоз зле..

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Може би го е страх да не го нараниш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си