Пусни снимка, за да разберем дали проблемът е толкова сериозен колкото го изкарваш. Не вярвам да нямаш цици, комплексът ти се развива благодарение на това, че възприемаш мъжете главно за цицомани. Истината е, че размерът на циците почти не е от значение. Не мисля, че ако те видя ще ми заприличаш на момче, но по-добре прати снимка, за да ти поставя обективна диагноза. А щом имаш цикъл, значи хормоналното ти развитие си е съвсем нормално. Тревата, цигарите и алкохолът по никакъв начин не оказват влияние. Е, чувал съм, че бирата спомага за отделянето на естероген (мисля, че така се казваше женският хормон), за това ако искаш кълви повече бира, за да отделяш повече хормони. Колкото повече, толкова повече. Би следвало да почнат да растат. А това за бирата със сигурност е вярно, тъй като от нея се пълнее, а често активните й консуматори от мъжки пол развиват женски гърди, но също така правят и бирени коремчета. Не съм лекар, но това е моят съвет, пий бира, но бъди на диета, така че да не напълняваш навсякъде, но да отделяш повече женски хормони, а и бирата е здраве! (само не се алкохолизирай много, по 1 биричка всеки ден, а събота и неделя по 10 заради самият купон...) Успех!